עבור לתוכן

צריכה עזרה בגיבוי מחיצה של דיסק 160Gעם תוכנת GHOST

Featured Replies

פורסם

:hi:

אני צריכה עזרה...

במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים)

לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) .

כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) ....

גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב ....

אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי בעייה כזו בדיסק של 40G...לפני שלוש שנים.

תודה לכל מי שעוזר !!! :xyxthumbs:

פורסם

ניראה לי שיש בעיה עם התוכנה...... לפחות לפי ההסבר שלך...

אם יש לך GHOST אחר אז נסי אותו

אם לא אז יש לי BOOT DISK על FLOPPY של GHOST שבא עם NSW2006. לא זוכר איזו גירסה זאת של GHOST, יכול להיות 10 או 9.....

פורסם

כמו ש-Dimer אומר סביר מאד להניח שהבעיה:

1. בתוכנה שלך.

2. ה-BOOT של אותו דיסקט שאת מעלה איתו את המחשב - לא תקין/הגדרות לא טובות.

תורידי BOTTSISK נורמלי מפה:

http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm

אח"כ תפעילי את הקובץ של ghosk2k3 מאיפה שאתה רוצה (אפשר גם להריץ מכונן C כמובן).

הייתי ממליץ להוריד שוב את הקובץ הנ"ל (נמצא בכל תוכנת שיתוף נורמלית).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה !

טוב אז ככה, ניסיתי כמה דיסקטים של GHOST 2003 ועם כולם אותה הבעייה ... יכול להיות שבגלל שהם שיכפול של דיסק אחד וכך הבעייה הועתקה לשאר...

בקישור להורדה יש כמה סוגי דיסקטים ואני לא יודעת בדיוק איזה אני צריכה..(יש לי SP1 מותקן כבר במחשב.הוא בה מוטמע בדיסק התקנה) .

גם לא יודעת אם צריך לצורך העניין 2 דיסקטים (אחד ל-BOOT ואחד ל-GHOST ...או שייכנסו שניהם בדיסקט אחד) .

בכל מקרה , אני אוריד את הגירסה של NORTON GHOST 10 לממשק WINDOWS ואבדוק אם זה יעזור ..

אשמח לשמוע הצעות אחרות ...

שוב תודה והמשך שבוע טוב ! אני אעדכן בהמשך .

פורסם

אם את יכולה להשתמש ב acronis, זה עדיף.... אוכל את גוסט.

פורסם

טוב אז ככה' date=' ניסיתי כמה דיסקטים של GHOST 2003 ועם כולם אותה הבעייה ... יכול להיות שבגלל שהם שיכפול של דיסק אחד וכך הבעייה הועתקה לשאר...

[/quote']

הגיוני.

אמרתי לך בהודעה הקודמת שלי - תורידי שוב את הקובץ GHOST2K3

כנראה שבגללו כל הבעיה הזו.

בקישור להורדה יש כמה סוגי דיסקטים ואני לא יודעת בדיוק איזה אני צריכה..

כל מה שמעל ל-98 ומעלה יתאים בוודאות.

אני הולך על Windows 98 SE

גם לא יודעת אם צריך לצורך העניין 2 דיסקטים (אחד ל-BOOT ואחד ל-GHOST ...או שייכנסו שניהם בדיסקט אחד) .

לי היה דיסקט אחד שהוא BOOTABLE ועליו שמתי את הקובץ GHOST2K3.

היום עשיתי מזה כבר דיסק DVD BOOTABLE שעליו גם תוכנת ה-GHOST2K3 וגם קבצי הגיבוי עצמו.

אם את יכולה להשתמש ב acronis, זה עדיף.... אוכל את גוסט.

הממ...

לא אהבתי בכלל.

קצת מסורבל (עודף אפשרויות ובלבול) לעומת GHOST2K3 הפשטני (והישן).

לא הצלחתי למצוא את האפשרות לעשות דיסקט פלופי BOOTABLE או דיסק DVD BOOTABLE עם קבצי הגיבוי עצמם + התוכנה עליו.

האר את עיניי...

פורסם

לא אהבתי בכלל.

קצת מסורבל (עודף אפשרויות ובלבול) לעומת GHOST2K3 הפשטני (והישן).

לא הצלחתי למצוא את האפשרות לעשות דיסקט פלופי BOOTABLE או דיסק DVD BOOTABLE עם קבצי הגיבוי עצמם + התוכנה עליו.

האר את עיניי...

Bootable Rescue Media Builder זהו, פשוט :P

יש לי את קבצי ה boot על ה USB סטיק שלי, נח, פשוט וקל.

פורסם

תודה !

טוב אז ככה, ניסיתי כמה דיסקטים של GHOST 2003 ועם כולם אותה הבעייה ... יכול להיות שבגלל שהם שיכפול של דיסק אחד וכך הבעייה הועתקה לשאר...

בקישור להורדה יש כמה סוגי דיסקטים ואני לא יודעת בדיוק איזה אני צריכה..(יש לי SP1 מותקן כבר במחשב.הוא בה מוטמע בדיסק התקנה) .

בכל מקרה , אני אוריד את הגירסה של NORTON GHOST 10 לממשק WINDOWS ואבדוק אם זה יעזור ..

אשמח לשמוע הצעות אחרות ...

שוב תודה והמשך שבוע טוב ! אני אעדכן בהמשך .

לי יש דיסקט אחד, יש שם BOOT וגם התוכנה.

אם את רוצה אני יכול לשלוח במייל.

דרך אגב, אקרוניס גם טובה.

פורסם

עד כמה שזכור לי

GHOST 2003 לא תומך בכתיבה ל דיסק NTFS

צריך גוסט לדוס 8.2

אבל הכי טוב זה HIREN BOOT DISK

חפש\חפשי בשיתופים

פורסם

עד כמה שזכור לי

GHOST 2003 לא תומך בכתיבה ל דיסק NTFS

טעות.

זה כן תומך.

אצלי כונן NTFS מגובה באמצעותה.

פורסם
  • מחבר

טעות.

זה כן תומך.

אצלי כונן NTFS מגובה באמצעותה.

אכן תומך . אני ניסיתי בעבר על דיסק 40 ג'יגה לגבות מחיצה של NTFS למחיצה של NTFS (מ-C ל-D ) וזה עובד .

טוב , בינתיים שמתי בהורדה את HIREN ..אני מקווה שזה יעזור ..זה כנראה אמור להכנס לדיסק אחד (?)

לצערי , אין לי עוד מחשב עם נפח דיסק קטן לראות אם הדיסקט GHOST2003 (ממה שיש לי) יעבוד בו ...

חוץ מזה , התקנתי את GHOST 10 בממשק חלונות , שם הוא מגבה יפה ויוצר IMAGE ושומר בכונן D ..

הבעייה שזה רק לחולונות ובקריסת מערכת , אני אהיה חייבת את לעלות עם דיסקט ..

אני אבדוק עם HIREN איך זה עובד ....ואשוב עם עדכון .

תודה לכולם על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים