פורסם 2006 ביולי 219 שנים עדיין לא אותו דברהליבות של GS עברו speed binning ונמצאו כשירות לעבודה בתדרים גבוהים יותרז"א ליבות איכותיות יותר?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בוא ונחזור על מה שאמרתי לאט לאט6800NU עם DDR III שווה ל6800GS עם DDR3 בתדר של 1000MHZ, שאומרים DDR3 לא אוטומטית מבינים שהתדר יהיה 1000MHZ.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים lowlow תגיד רגע, אתה יכול להריץ עם הכרטיס הזה את attlefield 2 על ultra high ??
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר נסכם את הדיון בכך שקניתי עוד לא קבלתי הכרטיס כנראה בסדר גמור המחשב שלי יהווה צוואר בקבוק כנראה זהו המפרט: 1.pentium 4 2.6 Ghz HT fsb 800MHZ (לא יודע מה זה ה HT) 2. לוח אם אסוס p4v800-x 3. זכרון ELIXIR 256+256+512 400 MHZ 4.הרד דיסק WD 80 Gb 7500\8MB 5. והחלק שכנראה יעכב אותי יותר מכל הוא חברה שלי שמהווה צוואר בקבוק לכל משחק מחשב שנמשך מעל ל 18 דקות תקניות שלה מספיק לי לשחק בכיף משחקים עד וכולל 2005 ה AGP אולי מת אבל הפק-מן יחיה לנצ ח
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר החששות שלי כלפי החנות מתגברים ה PCI-E מופיע אבל לא ה AGPwww.pcnow.co.ilיש לי הרגשה שהם חיכו ל"סופר פראייר" ומכרו את הכרטיס הנ"ל ועכשיו הם בטח יושבים בחנות וחורשים מזימות חדשות כגון:1.מחירת מדפסת הסיכות האחרונה2. עכבר עם כדור בתור הצעקה האחרונה3. 1.11 USB (שזה טיפה יותר מהיר מ 1.1 )4.וכמובן כרטיס מסך הרקולס עם 4 צבעים ירוק,ירוק רדיואקטיבי,ירוק דשא,ירוק הדשא של השכןאני כבר עכשיו צריך את הטלפונים של כלבוטק,שומר מסך,בולדוזר,השופל,איווט ליברמן (אם הוא לא יעזור שום דבר לא יעזור)תאחלו לי בהצלחה מחכה לי שבוע מעצבן
פורסם 2006 ביולי 219 שנים :lol: :lol: :lol: אתה הורג אותי מצחוק ואל תסיק מסקנות לפני שקיבלת את הכרטיס מתי שתקבל תחליט מה לעשות
פורסם 2006 ביולי 319 שנים למה לא יכלת לחכות ולקחת 7800GS ב1600ש"ח מחברה טובה כמו PNY או VGA@?http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856או שהיית חוסך לעצמיך את ה300ש"ח האלו וקונה איזה 66GT או X8GTO?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר אז ככה כמו שכתבתי החנות הזו היא משהו מפחיד אחרי שבועיים (לא 14 ימי עבודה) נגמרה לי הסבלנות והתקשרתי לשאול מה עם ההזמנה למרות שהיא מופיעה במערכת שאני מסתכל באתר לא נמצאה ונאמר שרק עכשיו הגיע טרי הכרטיס (מה זה טרי??) בקיצור חיכיתי עוד 5 ימים התקשרתי וענו לי בצורה לקונית(ומעצבנת) כבר באים ביטלתי טלפונית עם אותו מוכר (טרי עכשיו הגיע זוכרים!!) וגם שלחתי EMAIL מפורט עכשיו אני צריך לחכות ולראות אם ירד בישראכרט אני צריך לחכות שיחזירו לי כי אין לי עוד אם לא אני קונה אבל רק במזומן במקום .ועכשיו אני תקוע עם ספק כוח ENERMAX שקניתי ב350 ש"ח שמריץ יופי את ה FX5200 שלי יחי רזולוציית ה 640*480 למרות שאני בעולם ללא תאורה וצללים QUAKE 1 ממשיך להראות נהדר.שם האתר הוא pcnow.co.ilויכול להיות שרק לי זה קרה איתם אבל חובתי להזהיר בסה"כ די עזרו לי כאן בפורום"...העושה שלום במרומם הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואמרו אמן.."אני לא אדם דתי אבל אם אתה שומע אותי שם למעלה אז תציל אותי ---ס ו פ ר מ ן---
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.