עבור לתוכן

איזה כרטיס מבין כל ה- X1800GTO כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!!

לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????)..

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים :P

CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961

או

SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019

"הבעיות" הם כאלה:

1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין..

2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט?

3. ב-בוSAPPHIRE נכתב גם שזה PCI-E (מה שאני צריך)..ואיך אני יודע אם CONNECT3D הוא PCI-E או AGP?

4. למה יש הבדלי מחיר כל כך גדולים בכרטיס מסך שאמור להיות אותו דבר? האם זה קשור לשינויים הנ"ל?

5. ממתי לכרטיסי מסך נותנים אחריות של שנתיים? זה לא היה 3 שנים עד לא מזמן? בעע..

מקווה שלא עשיתי יותר מדיי בלאגן, אשמח לקבל תשובות שיעזרו לי לצאת מהתסבוכת...תודה :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!!

צפוי לבוא עדכון חדש (עכשיו יולי).

לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון?Huh)..

נכון.

קח את ה X1800GTO הזול ביותר, אין הבדל בביצועים בין החברות.

1.שתי החברות מוכרות מאוד.

2. לא ראיתי שכתוב שם דבר כזה.

3. כל כרטיסי X1800GTO הם ל PCIE.

4. זה קשור לחברות עצמן.

לפעמים החברה מוסיפה מלא דברים לקופסא של הכרטיס (כמו משחקים , תוכנות וכו') וזה מייקר את העלות של הכרטיס.

יש חברות שפשוט יקרניות, לוקחות כסף על השם המכובד שלהם.

ויש חברות שיעדיפו לשים בקופסא רק את הדברים שהם חובה (דרייברים, מדריך למשתמש ושאר ירקות...).

5. הכרטיסים נמכרים בחנויות שונות ( :o) והחנות קובעת כמה זמן תהיה האחריות.

פורסם
  • מחבר

פשש..אחלה של הסבר!! :xyxthumbs:

האם לפי המשפט הראשון שלך זה אומר שאני צריך לחכות עד שתעדכנו שוב?

כלומר צפויה ירידת מחירים כלשהי בכרטיס המסך הזה בזמן הקרוב?

ולגבי הGDDR...בשם של CONNECT3D נרשם DDR3...

ואילו בספיר...רשום בדף של המוצר DDR2...נכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי אפילו איזכור אחד לGDDR2 או 3...כנ"ל לגבי הקונקט..

אז...איך ניתן לדעת?

הא ועוד דבר קטן...אם אני לא סובל את הרעש מהמאוורר של הכרטיס..ובגלל שהאחריות היא רק שנתיים...אני אעדיף לשים קירור שיתאים...

אם אני נותן לחנות (נועה מחשבים)להרכיב את המאוורר החדש עליו..זה יפגע לי באחריות של הכרטיס ויבטל אותה לגמרי? מה אתה מציע?

פורסם
האם לפי המשפט הראשון שלך זה אומר שאני צריך לחכות עד שתעדכנו שוב?

כלומר צפויה ירידת מחירים כלשהי בכרטיס המסך הזה בזמן הקרוב?

לא, סתם כתבתי את זה :).

ולגבי הGDDR...בשם של CONNECT3D נרשם DDR3...

ואילו בספיר...רשום בדף של המוצר DDR2...נכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי אפילו איזכור אחד לGDDR2 או 3...כנ"ל לגבי הקונקט..

אז...איך ניתן לדעת?

המהירויות של שני הכרטיסים הם שוות (500MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות) לכן לא יהיה הבדל בביצועים.

אם אני נותן לחנות (נועה מחשבים)להרכיב את המאוורר החדש עליו..זה יפגע לי באחריות של הכרטיס ויבטל אותה לגמרי?

לא יודע, מקסימום תשאל אצלהם.

אבל בשביל מה? אתה לא תשים קירור שהוא שקט יותר! אלא אם כן אתה מתכוון לשים קירור מים.

פורסם

עצה שלי לגבי כרטיסי מסך אל תקנה את הכי יקר כי הוא לא תמיד הכי טוב מבין השניים הייתי לוקח את ה-connect3d מכיוון שיש גם סיכויים שהוא יפתח בנוסף לכך הייתי מציע לך שתחכה עוד קצת לירידת המחירים הצפוייה גם מ-nvidia וגם מ-ati שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

לא יותר כדאי של GECUBE?לפי מה שאני זוכר הוא גם נפתח כמו ה connect3d הוא עולה אותו דבר (לפחות עלה אותו דבר) וגם מגיע עם משחק (למרות שהמשחק עצמו מתמונות שראיתי לא עם גרפיקה טובה כל כך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים