פורסם 2006 ביולי 119 שנים LOLחבר שלי הראה לי משהו קורע בOBLIVIONהוא קנה קסם לכאורה רגיל,אבל הקסם הזה מכיל באג ממש מוזר בפיסיקה של המשחקבכל פעם שאתה יורה אותו על משהו,זה מעיף את החפץ לעזאזל [וזה קסם מקורי מהמשחק,לא ממוד כלשהו]בכל מקרה,הלכנו לWIZARDS TOWER וירינו את הברקים על הספרים בארונותזה מעיף את כל הספרים ביחד לעזאזל למאות מטרים,משהו קורעהעליתי לכם לינק להורדה:http://rapidshare.de/files/24632699/______1_.3gp.htmlהערה:סליחה על האיכות הירודה,זה צולם במצלמת פלאפון שליהקובץ ווידאו הוא מפורמט 3GP [third generation partnership[ניתן להפעיל את הקובץ הזה ע"י נגן quicktime או פשוט ע"י פלאפון שתומך בהרצת ווידאו.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים זה לא באגיש קסם שנקרא mine effect שמעיף את האנשים שאתה יורה עליהם את הקסם לפעמים עד גובה של 15 מטר... וזה קסם חזק... 150 fire damage
פורסם 2006 ביולי 119 שנים להבין את הסירטון הזה זה כמו לנסות לזהות של מי הגופה אחרי שהיא עברה במטחנת בשר מסחרית, ואז שרפו אותה, ואז זרקו את הגופה לים, ואז מצאו אותה אחרי כמה שנים טובות. זה בערך מתאר את האיכות של ה"סרט" הזה. לא יותר פשוט לצלם בFRAPS?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים ^^רואים בסדר גמור יחסית למה שצריך להבין..למה אתה מצפה מ300KB?זה קסם מוזר o0 ,מעניין למה זה נגרם.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אני קיבלתי קסם שאני לא יכול בכלל להשתמש בו... קיבלתי אותו מאיזה קווסט שעשיתי. זה קסם של ברק והוא לוקח 350 נקודות מהקסם. משהו חזק בטירוף מעניין כמה חזק הוא
פורסם 2006 ביולי 219 שנים המשחק אמנם מציג עולם עצום אבל בזמן שעבר מאז היציאה שלו אפשר לסיים אותו שלוש פעמים ברוורס עם יד אחת קשורה מאחורי הגב ועם עיניים עצומות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.