פורסם 2006 ביולי 119 שנים שלום,אני רוצה לקנות דיסק קשיח (פנימי) חדש למחשב הישן שלי.לוח האם שיש לי נקרא "p4s533 DDR".אני רוצה לוודא שהלוח אם הזה יתמוך בדיסק הקשיח שאני יקנה.ברור לי שאני יקנה חיבור IDE, אבל לא ברור לי אם יש מגבלה כלשהיא על הקיבולת המקסימלית של הארדדיסק שה-p4s533 ידע לתמוך בה.חיפשתי בחוברת המקורית של לוח האם, אבל לא מצאתי התייחסות למגבלה כזאת. האם הלוח-אם מגביל את הקיבולת המקסימלית לכונן קשיח IDE? אם כן, איזה נתונים אני צריך לחפש כדי למצוא את המגבלה?דרך אגב, אני מתכנן ללכת על הדגם Western Digital WD3200JB כאן: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128955תודה!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים לא הלוח לא מגביל....ואם יש לך מערכת הפעלה עם 1/SP2 אז הוא צריך לזהות את כול הגודל...ולא סתם מיותר לקנות כונן בנפח כזה בATA..??
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר לא הלוח לא מגביל....ואם יש לך מערכת הפעלה עם SP2 אז הוא צריך לזהות את כול הגודל...ולא סתם מיותר לקנות כונן בנפח כזה בATA..??אז אני צריך להתקין את sp2... תודה, טוב לדעת. בלי sp2 כמה המקסימום?למה מיותר? אני רוצה עוד מקום אחסון ואין לי כוונות להחליף מחשב. לא משנה איזה טכנולוגיה אני יקנה (גם אם זה יהיה sata לדוגמה), עוד שנתיים כשאני ירצה לשדרג שוב, זה בכל מקרה יהיה מיושן ואני יצטרך להחליף.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אז אני צריך להתקין את sp2... תודה, טוב לדעת. בלי sp2 כמה המקסימום?למה מיותר? אני רוצה עוד מקום אחסון ואין לי כוונות להחליף מחשב. לא משנה איזה טכנולוגיה אני יקנה (גם אם זה יהיה sata לדוגמה), עוד שנתיים כשאני ירצה לשדרג שוב, זה בכל מקרה יהיה מיושן ואני יצטרך להחליף. 137GBומספיק SP1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.