עבור לתוכן

הערכת מחיר .. פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה, רציתי לשדרג את המחשב שלי , אבל הגעתי להבנה שזה לא שווה , אז החלטתי למכור הכל וככה יהיה לי כבר מספיק כסף לחדש לגמרי (מקווה ...) אז אוקיי אם אפשר עזרה בהערכה לגבי החלקים של המחשב שלי בשוק היום , זה יהיה ממש טוב , תודה מראש.

המפרט :

מעבד --- Intel pentium 4 CPU 2.8ghz presscot - 800mhz

לוח אם --- Asus P4P800 SE -intel 865PE + ICH5R , Dual channel DDR400 , Asus Hyper Path

כרטיס מסך --- Asus ATI Radeon 9600XT

זכרון --- 200mhz Samsung 256x2 DDR dual channel

הארד דיסק --- תאמת לא יודע .. אבל 80gb :\

ספק --- משהו שעכשיו קניתי עלה 300 שקל, 400w זה כל מה שאני יודע בינתיים, אני אברר.

מארז --- רגיל ... לא משהו מיוחד עם 4 מאווררים

אני אעריך כל עזרה :]

נ.ב, לגבי הספק וההארד דיסק , אני רק צריך הערכה אז למרות חוסר הפרטים אם אפשר משהו באמצע, רק הערכה לגבי המחיר, תודה.

פורסם

שתי שאלות:

1. המעבד הוא עם פרסקוט (1MB) או נוט'ווד? אם נורט'ווד, אז עם או בלי HT ובאיזה באס?

2. הספק והמארז ג'נריים או לא? אם לא, איזה דגם?

פורסם
  • מחבר

לשאלה הראשונה presscot, 800mhz. לשאלה השנייה אני לא יכול לענות כרגע כי אין לי פה את הפירוט על הספק כרגע יש איזה דרך לבדוק פרטים על הספק דרך המחשב? ולגבי המארז... אני לא ממש מבין מזה ג'נרי :-X סליחה על הבורות

אנא שים לב - ערכתי את המפרט -זיכרון , טעיתי ותיקנתי.

פורסם
  • מחבר

...... :-\

פורסם
  • מחבר

אוקיי , מצטער .. אני פשוט חדש בפורום , לא הייתי מודע לחוקים הנ"ל .. תודה על האינפורמציה

פורסם

אין דרך לדעת מהו הספק דרך תוכנה. תפתח את המחשב, ובפינה השמאלית עליונה, אתה תראה אותו (קופסא מלבנית שיוצאים ממנה הרבה חוטים צבעוניים). יש לו מדבקה בד"כ, ועליה כתוב איזה יצרן, מה ההספק ופרטים. תכתוב לנו את השם של היצרן ואת ההספק.

לגבי מארז, אתה יכול לצלם לנו אותו?

שני הרכיבים הללו משמעויים מאוד בקביעת העלות. אם הם ג'נריים, 100 שקל הייתי משלם בלחץ על שניהם ביחד.

אם לא, השווי של כל אחד מהם יכול להיות 150-200 ויותר.

עריכה:

Evman, אני חושב שהוא שווה קצת יותר.

פורסם

1400 פלוס מינוס.

פורסם

אני עם אביתר , 1300-1200

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים