עבור לתוכן

עם הכרטיס הזה אני יכול לשחק GTA san andress???

Featured Replies

פורסם

ATi Radeon X1300

עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress???

וזה יעבוד לי מהר?? לאט??

הסבירו בבקשה.. תודה

פורסם

לא מומלץ, תשקיע בכרטיס נורמלי.

פורסם

טוב, אל תתחילו להגיד שטויות. אני עדיין עם הMX440 הישן נושן ענתיקה שלי, וסאן אנדריאס עובד טוב על 1024*768 והשאר על מדיום ככה. אז ש X1300 לא יריץ אותו? תעשו לי טובה...

פורסם

לך תישן.

פורסם

גם הג'י פורס 3 שלי יריץ , השאלה איך...

פורסם

vatus'לא צריך להיות גס רוח.... אני מניח שכמו כל משחק שיצא בזמן האחרות, הוא משתמש באפקטים על DX8 ומעלה..הכרטיס שלי בכלל לא מעבד אותם, אני מניח שזו הסיבה שאני מריץ אותו לא רע. אבל "לך תישן" זה לא דרך לדבר. אם אתה כל כך משוכנע שזה לא נכון, אני מוכן להעלות 2 סקריןשוטים אחד של ההגדרות, והשני במשחק עצבו, עם פראפס מופעל להראות FPS. לא עכשיו אבל, כי אני אכן זז לישון, יש לי משמרת בוקר במד"א מחר.

פורסם

אתה רואה? אני דואג לך!

שיהיה לך לילה טוב...

כל מקרה (:

מי שרוצה להריץ משחקים, שמראש יקנה כרטיס נורמלי, ה X1300 זה כרטיס תקציבי שלא הייתי מצפה ממנו ליותר מידי.

היום אתה רוצה רק סאן אנדראס, עוד 3-4 חודשים יצא משחק חדש שיצלע עליו טילים ותתבאס על הקניה, חבל...

פורסם

אתה רואה? אני דואג לך!

שיהיה לך לילה טוב...

כל מקרה (:

מי שרוצה להריץ משחקים, שמראש יקנה כרטיס נורמלי, ה X1300 זה כרטיס תקציבי שלא הייתי מצפה ממנו ליותר מידי.

היום אתה רוצה רק סאן אנדראס, עוד 3-4 חודשים יצא משחק חדש שיצלע עליו טילים ותתבאס על הקניה, חבל...

נכון, אבל אם מדובר רק על SA כמו שהבחור אמר אין סיבה שלא ירוץ טוב ומהר עם שאר חלקי המחשב סבירים.

פורסם

כרטיס כזה יספיק ל SA עם הגדרות בניונית.

טוב, אל תתחילו להגיד שטויות. אני עדיין עם הMX440 הישן נושן ענתיקה שלי, וסאן אנדריאס עובד טוב על 1024*768 והשאר על מדיום ככה. אז ש X1300 לא יריץ אותו? תעשו לי טובה...

ממש לא נראה לי.

פורסם

בטח שירץ על הגדרות גבוהות אבל לא הכי

פורסם

GTA SA משחק חלש. X1300 מריץ אותו יופי.

הרצתי אותו על ה X800GTO שלי ב 1280X1024 עם AA על דרגה 3 שם ו AF דרך הדרייברים ב X16 וזה לא דגדג לו אפילו....

פורסם

SA משחק חלש, הX1300 יריץ אותו בלי בעיה..

אני סחבתי את המשחק עם ג'יפה 4 בלי הרבה בעיות, הגדרות מדיום..

עם 6600GT על ההגדרות גבוהות, עם פילטרים וזה זז חלק.

פורסם

ירוץ לך חלק!!!!

על הכי גבוההה תנסה ותגיד לי !!!

אני הרצתי אותו על כמעט הכי גבוה כל OB 6100 אז תעשו לי טובה!!!

:xyxthumbs:

פורסם

לי היה fx5200 והוא זז לא טוב על הגדרות מדיום אז באמת עכשיו תעשו טובה ואל תדברו שטויות ה-x1300 יריץ אותו אבל אל תצפה ל-100+ fps.

לגבי הג'יפורס 4 גם אותו היה לי לא יודע על איזה דגם אתה מדבר אבל היה לי את ה-mx440 והוא לא הריץ אותו טוב אפילו על מדיום.

פורסם

את ההודעה הזאת אני כותב במקביל לדיון הזה וגם לזה.

העברתי לך כבר דיון לפורום מפרטים, ואת השני נעלתי.

אתה שואל את אותה השאלה ב20 גרסאות שלא כל כך שונות אחת מהשניה, ואתה פשוט ממשיך לפתוח ת'רדים.

הדיון הזה ינעל, ובנוסף אתה מקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים