פורסם 2006 ביוני 3019 שנים שלום חברים ,יש לי בעיה לעשות capturing ו-print screenאני מנסה לעשות print screen מתוך וידאו מאיזהשהו נגן , שאני עושה paste (לצייר למשל.) אני מקבל באותו מקום של הוידאו חלון שחור !אותו דבר שאני מנסה לעשות capturing בעזרת casmtasia , אני מקבל מסך שחור במקום הוידאו.מישהו מכיר את הבעיה והפיתרון ??תודה
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אוקיי , זה מצאתי גםאבל זה לא יפגע לי במשחקים ובשאר הגרפיקה במחשב?ד"א , מה זה אומר ?????
פורסם 2006 ביולי 119 שנים א. אתה יכול לבטל את זה אחר כךב. אתה מגדיר את זה רק לנגן הוידאו שלך ככה שזה לא משפיע על המשחקים
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר הבעיה היא שאני מנסה לעשות capture או printscreen מתוך עמוד אינטרנט ולא מתוכנה מסויימת ...כמו למשל ה-cast up ..
פורסם 2006 ביולי 119 שנים במידה והאצת הווידאו היא מכרטיס המסך, מה שנכון לגבי כרטיסים מודרניים, אתה לא יכול לעשות Print screen מתוך .winמה שכן, אם אתה משתמש ב-pure video של nvidia, דרייבר שמאפשר האצת וידאו מתוך הכרטיס, אתה יכול להשבית אותו ואז לעשות print screen.אחרת, אתה יכול להגדיר את נגן הווידאו להאצה של software, אבל זה כבר תלוי בנגן עצמו.עריכהאם אתה מדבר על print screen של וידיאו בתוך הדפדפן, זה לא משנה, זה נחשב כמו נגןאם אתה מדבר סתם על Print screen ולא יוצא לך כלום, זה עניין אחר..זה print של וידאו או לא?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר Print Screen של מתוך נגן וידאו/וידאו מתוך עמוד אינטרנט (שזה בעצם אותו דבר ...) אז לא הבנתי מה רשמת פה: מה שכן, אם אתה משתמש ב-pure video של nvidia, דרייבר שמאפשר האצת וידאו מתוך הכרטיס, אתה יכול להשבית אותו ואז לעשות print screen. אני משתמש בדרייבר רגיל של nVidia , הדרייבר האחרון המעודכן (כרטיס מסך 6800GS) אם אני מבטל את ה-Hardware Acceleration אז זה עובד לי והכל בסדר ... ד"א , מה זה בכלל ??
פורסם 2006 ביולי 219 שנים pure video זה דרייבר שאמור לאפשר האצת וידאו מקודד דרך כרטיס המסך.6800 אמור לתמוך בזה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר מאיפה אני מוריד את זה ?זה לא מגיע בתוך הדרייברים הרגילים ? צריך התקנה בנפרד או מה ?אתה מדבר על זה?http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-223-retail.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.