פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ......כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב .......אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים !מה הבעיה ?ואיך אפשר לתקן ?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים cיש מצב בעיה טכנית תנסה לשחק עם הקונטרולר של ה gamma בהגדרות של הממשק הגראפי.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר חחחח לא הבנתי שום דבר ממה שאמרתם !!אתם יכולים בבקשה להסביר לי את זה בצורה יותר ברורה ?אני גם לא יודע איך אני משחק בכלל בהגדרות של מסך במחשב נייד אז אם אפשר הסבר גם לזה זה יהיה מצוין !תודה
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מה זה קשור למודינג??? חכה שיעבירו לפורום הנכון. ולמנהל, תמחוק בבקשה את ההודעה הזו...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אתה מדבר שטויות מה מה הקשר למודינג הפורום הזה הוא גם אלקטרוניקה וגם מודינג ואני שואל בקשר לרכיב אלקטרוני בתוך המחשב אז זה כן המקום לרשום בו !אם אתה רוצה שאני ירשום בתצוגה וגרפיקה אז אתה טועה !!!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים לענייננו,תחפש על המסך (או על המחשב) כפתורים שבעזרתם אתה אמור לקבוע את הניגודיות והבהירו ת של המסך.ממש כמו במסך רגיל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.