פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אני אבדוקהלוח שלי הוא Lanparty ultraוזה ממש ממש צמוד, הכרטיס מסך ממש יוש עליו, אז אני צריך קירור נמוך מאודאני לא יכול סתם לקנות משהוא ואחרי זה לראות שהכרטיס מסך לא יושב עכשיו, כי זה עניין של מילימטרים
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני אבדוקהלוח שלי הוא Lanparty ultraוזה ממש ממש צמוד, הכרטיס מסך ממש יוש עליו, אז אני צריך קירור נמוך מאודאני לא יכול סתם לקנות משהוא ואחרי זה לראות שהכרטיס מסך לא יושב עכשיו, כי זה עניין של מילימטריםידועהמאוורר של הצ'יפסט הוא בעיה ידוע של הלוח הזה
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אז מה אני עושה dimer ?אני גם לא יכול להתעסק פה עם ניחושים כי 2 מילמטר יותר גבוה וכבר הכרטיס מסך לא יושב
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אז מה אני עושה dimer ? אני גם לא יכול להתעסק פה עם ניחושים כי 2 מילמטר יותר גבוה וכבר הכרטיס מסך לא יושב שמע אני השלמתי עם זה אבל נסה להוריד את המהירות דרך ITE SMART GUARDIAN תעביר את המאורר ל-SOFTWARE PROGRAMMABLE MODE ושחק עם המהירות. רק תיזהר לא להוריד יותר מידי כי NF4 הוא חם אש. אם אתה מנסה את זה אז תגיד לי איך הלך
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר מצאתי משהו יפה, אמור להיות במיוחד לבעיה הזאתי שתארתישהכרטיס מסך יושב על המאוורר של הצ'יפסהנה:http://www.gideontech.com/content/articles/306/1נראה לי שהוא יפריע לכרטיס שלי מבחינת האורך וגם ככה אי אפשר להשיג את זה בארץ,אני כנראה אלך על ה Evercool, שאלה למי שהרכיב את זה, האם זה היה מסובך כי הבנתי שזה לא ממש מתאים?האם חייבים ממש להוציא את הלוח אם, כי אין לי ממש כח לזה
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר עוד אופציה הוא הקירור לצ'יפסט של זלמןהוא פאסיבי ומתאים ללוח שלך.אתה יכול לתת קישור, ממה שראיתי הם מאוד גבוהים
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מצאתי משהו יפה, אמור להיות במיוחד לבעיה הזאתי שתארתי שהכרטיס מסך יושב על המאוורר של הצ'יפס הנה: http://www.gideontech.com/content/articles/306/1 נראה לי שהוא יפריע לכרטיס שלי מבחינת האורך וגם ככה אי אפשר להשיג את זה בארץ, אני כנראה אלך על ה Evercool, שאלה למי שהרכיב את זה, האם זה היה מסובך כי הבנתי שזה לא ממש מתאים? האם חייבים ממש להוציא את הלוח אם, כי אין לי ממש כח לזה חובה להוציא את הלוח.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר לא מבין את זה ?, איך הקירור מצליח להכנס ויש עוד מקום מצאתי עוד מישהו עם הבעיה הוא שם זלמן האם זה בטוח עובד, אולי הלוח שלו לא אולטרה ? מישהו כבר עשה את זה, ויכול לתת לי קישור מאיפה לקנות את הזלמן הזה, הוא המליץ להשתמש גם ב Arctic 5 האם כדאי
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר נו, אז מה הבעיה, גם אני משתמש רק בסלוט הזה, (יש סיכוי שאני אצתרך את השני מתי שהוא?) יש למישהו ניסיון עם זה, כי אני רוצה להזמין כבר היום, האם אפשר להרכיב את זה בלי בעיה, אולי מישהו פה הרכיב את זה והאם כדאי לי להזמין את ה ארטיק 5 (משחה) איתו, סתם בהתלהבות עם אפשר טיפה עזרה שנסגור כבר עם ההזמנה היום, כמה שפחות לילות רועשים :'(
פורסם 2006 ביולי 219 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 וAS5 תיהיה מעולה !!! תתחדש אחי
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר התקשרתי לחנות ואמרו לי שעל הלוח lanparty ULTRA הצ'יפ הזה לא נכנס טוב, בכרטיסים ארוכים הוא מפריע ?????? יש לי 7800GT והוא באמת ארוך בתמונה זה נראה טוב אולי הם טועים ואני חושב על משחה Mx-1 שהיא יותר זולה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר מה שנראה לי שזה באמת חוסם אבל אפשר להשתמש בשני, כמו בתמונה אני גם ככה לא צריך אותו, או ש lanpart UT שונה מהרגיל מישהו הרכיב דבר כזה, כי מישהו פה המלית לי על הזלמן הזה, אני אשמח אם הוא יכול לעזור תודה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים התקשרתי לחנות ואמרו לי שעל הלוח lanparty ULTRA הצ'יפ הזה לא נכנס טוב, בכרטיסים ארוכים הוא מפריע ?????? יש לי 7800GT והוא באמת ארוך בתמונה זה נראה טוב אולי הם טועים ואני חושב על משחה Mx-1 שהיא יותר זולה אני לא מבין מה הבעיה שלך לשים קירור כמו שלי .. יש לי לוח כמו שלך וכרטיס מסך כמו שלך .. הוספתי לך תמונות כדי שתראה איך זה נראה [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.