פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים שמעתי שבערך כמו לינוקס משהו מבין יותר ויכול לתת לי תשובות?1. דרייברים של לינוקס תואמים לו2. WineX תואם לו?תודה לעונים ;D
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר לא ולא אם אינני טועה (מאק זה לא בדיוק ההתמחות שלי.... : ) לא לא MacOS אלא MaxOS
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אחרי חיפוש של 10 שניות בדיוק בגוגל גיליתי ש MaxOS זה פשוט דיסטרו של לינוקס
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר אתם חושבים שאני מפגר? דבר ראשון חיפשתי בGOOGLE אבל לא מצאתי את התשובות לשאלות ששאלתי!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אז תסביר לי איך אני מצאתי עליו כבר בעמוד הראשון של החיפוש ביקורת על הדיסטרו הזה?
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר אז תסביר לי איך אני מצאתי עליו כבר בעמוד הראשון של החיפוש ביקורת על הדיסטרו הזה?אופס טעות שלי
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר רציתי לשתף אתכם ScreenShots של MaxOS! דומה יותר לווינדוס 98 מאשר לינוקס לא?!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים היד שלי מתחילה לרעוד על כפתור הנעילה... גם כותרת גרועה... וזה כולה דיסטרו של לינוקס. תמשיכו כת'רד לגיטימי, או שזה ננעל.זה רק דיסטרו סטנדרטי עם KDE ישן... big deal...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.