עבור לתוכן

GTA4

Featured Replies

פורסם

1 quasiton

gta4 will came out for xbox360 and ps3?

what with the pc?

פורסם

1 quasiton

gta4 will came out for xbox360 and ps3?Yes

what with the pc? The PC Hardware still not possibly to run the game on the PC,at simple words the pc hardware still cant run game like GTA4

עריכה: מנהל ביגלל מה שאמרתי הבנאדם התעצבן והתפרץ וזה מה שהוא שלח לי לפרטי ,איזה בנאדם פריק באמא שלי חח כואב לו מאוד אני יודע ,לאט לאט יתגבר על זה LOL :lol: ,דבר אחרון : קוברה צ'ופר : תלמד אנגלית י'נוב.

מה שהוא שלח :

U FUCKING SON OF A BITCH I HAVE PS2 AND SUCKS PC AND IM TALLONG YO PC IS BETTER

LOOK GIVE ME THE NEWST GAME FOR PS2 AND THE NWEST GAME FOR PC PC TAKE IT FOR

aLL THE GAMES ONLINE IN CONSOLSE IS SUCKS U KNOW PS3 AAND HDTV 400 NIS GAMES

=10.000 NIS SO FUCK YOURSELF BOT WITH DICK GO AND LEARN SOME SHIT ABOUT PC AND

COME BACK HERE AND U WILL C THAT WE ARE RIGHT SO GOOD LUCK BOT :xyxthumbs:

:screwy:

פורסם

Or in other words, ur a fanboy..

שמעת פעם על המרה של מנוע גראפי? איך נראה לך שמוציאים משחקים לכמה קונסולות ולמחשב למרות שאין להם כרטיסי מסך ומעבדים על אותו תקן?

המשחק יצא למחשב, אולי באיחור קצר אחרי הקונסולות, אבל יצא..

ואגב,התחלת להמאס עליי אז בוא נשחק במשחק שלך..

תה רוצה להתלהב מהאנגלית שלך? משפט לא כותבים עם אות גדולה בתחילת כל מילה,בטח שלא עם אות גדולה באמצע מילה[HardWare]

בשורה התחתונה,זה ברור שהמחשב לא מסוגל להריץ באופן טבעי משחק PS3 או XBOX360.. זה כמו שתריץ משחקי מגה סון 2600 על GC או כל קונסולה אחרת, ממירים את המשחק ואת המנוע הגרפי..

פורסם

Or in other words, ur a fanboy..

שמעת פעם על המרה של מנוע גראפי? איך נראה לך שמוציאים משחקים לכמה קונסולות ולמחשב למרות שאין להם כרטיסי מסך ומעבדים על אותו תקן?

המשחק יצא למחשב, אולי באיחור קצר אחרי הקונסולות, אבל יצא..

ואגב,התחלת להמאס עליי אז בוא נשחק במשחק שלך..

תה רוצה להתלהב מהאנגלית שלך? משפט לא כותבים עם אות גדולה בתחילת כל מילה,בטח שלא עם אות גדולה באמצע מילה[HardWare]

בשורה התחתונה,זה ברור שהמחשב לא מסוגל להריץ באופן טבעי משחק PS3 או XBOX360.. זה כמו שתריץ משחקי מגה סון 2600 על GC או כל קונסולה אחרת, ממירים את המשחק ואת המנוע הגרפי..

אני פאנבוי ?אני????? לפחות יש לי כסף כדי לקנות את הPS3 ולך אין אותו ביגלל זה כולכם מתעצבנים וקוראים לי פאנבוי כי אתם תקועים אם מחשבים בינוניים שכל 3 שנים יוצא משחק אחד טוב ואתם מתים כדי שיהיה לכם PS3 אבל אין כסף , אם הקונסולה הזאת הייתה עולה 200- דולר אני מתערב איתך כל הפורום היה הופך להיות פאנבויז של PS3 ,תחשוב לפני שאתה מגיב.

נ.ב יש'ך בעיות אם הכתיבה שלי ??אם כן אל תקרא .רואה מנהל פורום לאן כל הדיונים מדרדרים ביגלל אנשים טיפשים וקנאים כמוהו.

פורסם

אני פאנבוי ?אני????? לפחות יש לי כסף כדי לקנות את הPS3 ולך אין אותו ביגלל זה כולכם מתעצבנים וקוראים לי פאנבוי כי אתם תקועים אם מחשבים בינוניים שכל 3 שנים יוצא משחק אחד טוב ואתם מתים כדי שיהיה לכם PS3 אבל אין כסף , אם הקונסולה הזאת הייתה עולה 200- דולר אני מתערב איתך כל הפורום הכי הופך להיות פאנבויז של PS3 ,תחשוב לפני שאתה מגיב.

נ.ב יש'ך בעיות אם הכתיבה שלי ??אם כן אל תקרא .רואה מנהל פורום לאן כל הדיונים מדרדרים ביגלל אנשים טיפשים וקנאים כמוהו.

"נכון, אני מקנא בך בגלל שאתה טחון, אתה חכם, ואנחנו מתים להיות כמוך ולאהב PS3, מרוצה?"

וכן, אם זה היה עולה 200$ לשם שינוי זה היה משתלם לקנות PS3..

ו"לא, אתה בכלל לא פאנבוי"..

ולא ענית על שום דבר חיוני שכתבתי..

פורסם

עריכה: מנהל ביגלל מה שאמרתי הבנאדם התעצבן והתפרץ וזה מה שהוא שלח לי לפרטי ,איזה בנאדם פריק באמא שלי חח כואב לו מאוד אני יודע ,לאט לאט יתגבר על זה LOL :lol: ,דבר אחרון : קוברה צ'ופר : תלמד אנגלית י'נוב.

מה שהוא שלח :

U FUCKING SON OF A BITCH I HAVE PS2 AND SUCKS PC AND IM TALLONG YO PC IS BETTER

LOOK GIVE ME THE NEWST GAME FOR PS2 AND THE NWEST GAME FOR PC PC TAKE IT FOR

aLL THE GAMES ONLINE IN CONSOLSE IS SUCKS U KNOW PS3 AAND HDTV 400 NIS GAMES

=10.000 NIS SO FUCK YOURSELF BOT WITH DICK GO AND LEARN SOME SHIT ABOUT PC AND

COME BACK HERE AND U WILL C THAT WE ARE RIGHT SO GOOD LUCK BOT :xyxthumbs:

:screwy:

מנהלים כבר ביקשתי באן בשבילו וזה עוד לפני מה שקראתי..

עכשיו הוא מתחיל להמציא דברים,או שהוא רק הוזה בגלל הקצב רענון של הטלוויזיה דמוית הHDTV שלו..

אחי,אתה רוצה להמציא עלילות שווא לפחות תוודא דברים,אם לא שמת לב אני אף פעם לא כותב באותיות גדולות משפטים שלמים,אני לעומתך מפסק משפטים ועוד..

*באן ::)

*עוד עריכה

אפילו בזה אתה לא מצליח לכתוב בלי שגיאות כתיב? לא ממש קראתי מה שכתבת שם אבל כבר הצלחתי למצוא..

פורסם

במחשב היה יותר טוב בגלל שעוד שנה צא הקינפיד אם ה4 ליבות ;D

ועוד במהירות 5000 MHZ

ושתי כרטיסים טובים כמו 7950GX2

אבל גם שאלה קצת קשורה וקצת לא

הSLI והCF

אז שתיי המפתחות הכריטיסים אמרו שמפתחים כזה דבר שאפשר להחניס 2 כרטיסים רגילים והאחד ה3 הוא הPPU

והם עוד רצו לפתח QUED SLI וCROSSFIRE

ועוד הם מפתחים עכשיו כרטיס שיש להם 2 ליבות

מה זה הבילבולי הראש האלה

מה בכלל הם רוצים לעשות .

פורסם

דיון GTA4 מעמיק התפתח פה

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים