עבור לתוכן

סקר -איזה קונסולה או PC אתם מתכננים ליקנות

סקר -איזה קונסולה או PC אתם מתכננים ליקנות 1,201 הצבעות

1. 1. סקר -איזה קונסולה או PC אתם מתכננים ליקנות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בינתים 3 הצביעו לWII חוץ מימני והיא כרגע בתיקו אם ה360

ומיבחינתי זה מצוין לקונסולה של נינטנדו באתר מחשבים ישראלי ובלי אפשרות ל2 או יותר בחירות

שיכול מאוד לעזור לחברה האהובה מיפן :xyxthumbs:

אני מעריך שהPC ינצח פה אבל מענין אותי מה תיהיה התוצאה עוד כמה ימים

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PC ללא ספק. באופן אישי, אני ממש אבל ממש לא אוהב קונסולות, והPC הרבה יותר נוח לי.

פורסם

PC ינצח ללא ספק :)

פורסם

X360+PC

אז לא בחרתי בכלום...

פורסם
  • מחבר

איך הPS3 הגיעה ל14 אני לא מבין :nixweiss: אולי אנשים לא מעודכנים במחיר שלו וחושבים שהוא יהיה כמו הPS2

פורסם

אלה אנשים שלא באמת מבינים מה קורה בעולם של הקונסולות וחושבים שזה טוב וזה זול וכו'.

כמו אלה מעולם המחשבים שקונים מחשב ב2500 ש"ח כולל מסך ואומרים שאחרים שקנו ב6K פראיירים כי אצלהם אתו משחק עובד והוא סתם בזבז עוד כסף.. ::)

בקיצור, הם לא באמת יודעים מה הולך שם.

פורסם

יאלה שתקו ,בשתי דיונים הקודמים קישקשתם וביגללכם נעלו ת'דיונים עכשיו אתם מקשקשים גם פה וממציאים סיבות , פתחת סקר אז אל תתלונן .

פורסם
  • מחבר

אלה אנשים שלא באמת מבינים מה קורה בעולם של הקונסולות וחושבים שזה טוב וזה זול וכו'.

כמו אלה מעולם המחשבים שקונים מחשב ב2500 ש"ח כולל מסך ואומרים שאחרים שקנו ב6K פראיירים כי אצלהם אתו משחק עובד והוא סתם בזבז עוד כסף.. ::)

בקיצור, הם לא באמת יודעים מה הולך שם.

לפחות הWII הגיעה כבר ל7 זה מאוד מעודד שמיתחשבים בעובדה שהקוביה היתה כישלון והרבה לא מכירים את נינטנדו בארץ

עריכה

יאלה שתקו ,בשתי דיונים הקודמים קישקשתם וביגללכם נעלו ת'דיונים עכשיו אתם מקשקשים גם פה וממציאים סיבות , פתחת סקר אז אל תתלונן .

בינתים אתה מנצח בסקר אבל אני יעשה עוד אחד עוד איזה חצי שנה בערך ואז ניראה

אני מעריך שהרבה כרגע בוחרים לפי השם ולא לפי הנתונים האמיתים ובטח חלק לא הבינו נכון וחושבים איזה קונסולה הם היו רוצים לקבל בחינם

עריכה 2

Japanese Developers Feel Negative On PS3 Price, SKU's, Software

A magazine recently conducted a survey in Japan across a number of games developers in the region. The results seem to provide largely negative feedback, with the price of the PS3 being classed as too expensive by over 90% of the population - one participant even went to say it's more expensive than his rent. Other negativity came in the form of two versions of the PS3 confusing consumers, waning belief in the software side of things after a poor showing at E3 and doubts as to whether Sony will meet stated sales targets.

quote:

Of course, the big question concerned price. 90.29% of the surveyed feel the PS3 is too pricey, compared to just 9.71% who feel that it's priced just right. One developer commented, "It's more expensive than my rent."

The high price isn't all the developers are disappointed with. 56.31% disagree with Sony's choice of going with two hardware models, compared with 39.32% who agree with the move. 55.82% feel that the PS3 won't sell with the current lineup of announced titles, compared to 39.32% who feel that it will sell. "There are fears that confusion will develop amongst users and retailers," said one developer concerning the multiple SKUs.

E3 had an affect on some developers. While 48.54% stated that, following the show, their anticipation of the hardware is unchanged, 32.52% stated that they've become less confident in the platform. Only 3.39% said that they were relieved by Sony's announcements at the show.

Many developers feel that Sony may have trouble reaching its sales goals. 62.13% feel that the system won't reach 6,000,000 sales by March of next year. In comparison, 35.43% feel that Sony will reach this goal. One developer cited price and competition as reason for this prediction. Another expressed the desire to watch and see how Sony handles things from here on out.

פורסם

PC=Warez=:D

רק שלא יקפצו יפי נפש שאומרים שווארז לא נחשב..

התעשייה הפיראטית עומדת להחזיק במשחק עוד הרבה זמן :)

PS3 הולכים להיכנס חזק בווארז,ואני אתלה את עצמי לפני שאני אשלם 70$ למשחק.

ה360 לא פחות טובה.

הWii נראת סתם קונסולה מטומטמת...נינטנדו חברה מוזרה.

פורסם

-- :lol: PC=Warez=:D

רק שלא יקפצו יפי נפש שאומרים שווארז לא נחשב..

התעשייה הפיראטית עומדת להחזיק במשחק עוד הרבה זמן :)

PS3 הולכים להיכנס חזק בווארז,ואני אתלה את עצמי לפני שאני אשלם 70$ למשחק. :screwy:בגלל זה סוני יפסידו חזק עד שיצא צורב בלו ריי טוב וזול וגם הדיסקים

ה360 לא פחות טובה. ה360 יותר טובה מPS3 מה לעשות פשוט סוני לא מבינים את זה

הWii נראת סתם קונסולה מטומטמת...נינטנדו חברה מוזרה. כנראה משחקיות חדשה ולא מחזוריות כל הזמן מעניינים אותך אבל זה הטעם שלך

פורסם

ולא רק טוב, אלא גם זול ::) מי לעזאזל יקנה דיסק ב50$?!?!

ועוד הצורב בכלל :-X

פורסם

ולא רק טוב, אלא גם זול ::) מי לעזאזל יקנה דיסק ב50$?!?!

ועוד הצורב בכלל :-X

מי שיש לו כסף, אל תחשבו שאם רוב ישראל מתקשה בלקנות PS3 אז כול העולם גם , בישראל יש כולה 6 מיליון לול חח ביפן אם אני לא טועה 100-200 מיליון וכולם שם פאנבוים חכמים ועשירים . (הרוב) אני מבטיח לכם על היום הראשון שהקונסולה פס3 מגיעה למדפי יפן יום למחרת לא נשאר כלום!! על היום הראשון שהיא תגיעה לישראל חודש אחרי 3 קונסלות נמכרו :lol:

קיצר שתקו אם הזיבולי שכל שלכם ,"היא לא תמכר, לא ,לא .. "אתם לא יודעים איזה אנשים יש ביפן ובארה"ב אנשים שם מעריכים דברים כאלה ולומשנה כמה זה יעלה אפילו גיימר עני יעשה הכל ,יעבוד יום ולילה עד שיהיה לו כסף לזה.. ולא כמו בישראל יודעים רק להתלונן תגידו תודה ביכלל שסוני יודעת ביכלל על קיומה של ישראל ותפסיקו להתלונן כל החיים שלכם! :kopfpatsch:

רק ביגלל הגישה שלכם לדברים ישראל נראת כמו שהיא נראת עכשיו \:

פורסם
  • מחבר

מי שיש לו כסף, אל תחשבו שאם רוב ישראל מתקשה בלקנות PS3 אז כול העולם גם , בישראל יש כולה 6 מיליון לול חח ביפן אם אני לא טועה 100-200 מיליון וכולם שם פאנבוים חכמים ועשירים . (הרוב) אני מבטיח לכם על היום הראשון שהקונסולה פס3 מגיעה למדפי יפן יום למחרת לא נשאר כלום!! על היום הראשון שהיא תגיעה לישראל חודש אחרי 3 קונסלות נמכרו :lol:

קודם כל אני לא יתווכח איתך על השקה מוצלחת ואמרתי את זה כבר כמה פעמים

אני מעריך של PS3 תיהיה השקה מוצלחת

ובעינין החוסרים בהתחלה אני מניח שאתה צודק -סוני מתכננת שבהשקה העולמית יהיו בהתחלה רק מיליון קונסולות וזה לא מספיק ל3 אזורים גדולים

כמו ארצות הברית יפן ואירופה

אני כן חושב שאחרי כמה חודשים המצב שלהם ידרדר כמו שקורה אם הPSP

מיבחינתי הPSP מקביל לPS3 באסטרטגיה והנינטנדו DS מקביל לWII באסטרטגיה וכולם יודעים מי מנצח בגדול

למרות השקה מוצלחת לPSP והרבה באז בהתחלה

עריכה -תיראו אני לא לוקח כל מילה של אנליסטים ברצינות והיו טעויות בעבר אבל בכל זות

ובימיוחד עבור הפאן בויזים של סוני -

ה- PS3 תסיים במקום האחרון

מאת אייל מנגד

לאחר שכמעט כל הקלפים הונחו על השולחן, מגיע תורם של האנליסטים להתחיל לנחש מי מבין שלושת הקונסולות תזכה במלחמה הנוכחית. אם תשאלו את DFC Intelligence, סביר להניח שזו לא תהיה Sony.

האנליסטים מטעם החברה נותנים את התשובה בהסתמך על גורמים שונים כגון: חוזק של המותג, משחקי צד-שלישי, מחיר נוכחי ועתידי, אפקט ה"וואו" ושלל של גורמים אחרים. היתרון של ענקית האלקטרוניקה נמצא בשם החרוט על הקונסולה ובנתח השוק הנוכחי שלה, אך היא נופלת חזק כשרק מזכירים את מחירה של ה- PlayStation 3.

הדו"ח טוען שכ-90% מקהל הלקוחות העולמי לא מסתכל על הפונקציות הנוספות ועל כוח העיבוד של הקונסולות, כך שלא משנה כמה סוני תגיד את צמד המילים Blu-Ray, זה לא יעזור לה יותר מדי במכירות. עד כה, החברה היפנית לא הצדיקה עבור הצרכן הממוצע את ההפרש העצום של 200$ שעומד בינה לבין ה-Xbox360.

ב- DFC Intelligence מספרים שלא הלהיטים הם אלו שמוכרים את הקונסולה, אלא המגוון הרחב של המשחקים. אם למשל ל- PlayStation 2 לא היה את Grand Theft Auto, היא עדיין הייתה נמכרת ביחס מדהים של 3 ל-1 ביחס למתחרותיה. שלל של ז`אנרים, משחקים פשוטים כדוגמת ה- EyeToy ומחיר שמתאים לכל בית - הם אלו שעשו את ה- PlayStation 2 להצלחה כה כבירה.

מאחר וחברות צד שלישי כבר לא מתחייבות בקלות לבלעדיות, סוני חייבת לקצץ כמה שיותר מהר במחיר ה- PlayStation 3, ורצוי שזה יהיה קיצוץ דרסטי, שיתרחש עד עונת החגים של 2007. אם התרחיש הזה לא יתקיים, אז סוני תמצא את עצמה במקום השלישי, או כך לפחות טוענים ב- DFC.

פורסם

מי זה אייל הזה ביכלל ?וזאת ביכלל דעה שלו זה לא אומר שזה יקרה , מה הוא ביכלל מבין ? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מי זה אייל הזה ביכלל ?וזאת ביכלל דעה שלו זה לא אומר שזה יקרה , מה הוא ביכלל מבין ? :kopfpatsch:

איזה ... אתה :lol: :lol: :lol:

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12459

חברת DFC חושבת ככה האייל הזה רק תירגם את זה לעיברית :lol: :lol: :lol:

ואני מסכים שזה לא מדע מדויק אבל נחכה לתקופה שאחרי ההשקה וניראה

וזה במידה וסוני תצליח לעשות השקה בנובמבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים