עבור לתוכן

צריך התייצעות על כמה חלקים...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כבר פתחתי כמה נושאים על כך שאני רוצה לקנות מחשב ובסוף יצא שאני אחכה לקונרו (או שלא..?)

....

וניסתי לעשות הדמייה כאילו שאני שם מחירים של קונרו עם הלוח והכל אבל יצא לי גם לשנות את דעתי מX1800XT לX1900XTX...

והגעתי למחירים של 8500 ש"ח בקלות...

התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח

והשאלות שלי אליכם הם כאלה :

עכשיו שראיתי כמה בערך יצא לי עם קונרו וכל הדברים שקשורים אליו , אני מתלבט אם בכלל קנות קונרו...

נכון שהוא" שהוא הדבר הבא "במעבדים ,ויצאו 5 גרסאות שונות וככל הנראה אני יקנה את ההכי זולה ,ויש לה 2MB קאש האם זה ישנה לעומת הגרסאות השונות של ה4MB קאש??

האם זה שווה את המחיר?

דבר שני הלוחות ,אין עדין הערכות למחירים של הלוחות??

ועכשיו הכ. מסך ,בוא נגיד שאני גיימר אבל לא משהו רציני אני אוהב גם להפעיל הרבה תוכנות ולעשות הרבה שימוש במחשב...

בהתחלה הציעו לי לקחת x1800xt, יצא לי גם לחשבו על זה ואמרתי למה שלא ניקח x1900xtx שיחזיק עוד יותר זמן והביצועים לעומת ה1800 די רציניים...

והכרטיס גם יעלה לי את התקציב ב500 או אלף ש"ח יותר...

בנוסף לזה שאני רוצה גם 2GB זיכרון ,וHD של 250GB( במיוחד את הdiamondmax של maxtor...)

האם הבקשות שלי גבוההות מידי למחשב שאני רוצה?

ואם כן איפה אני יוכל לקצץ בשביל לקבל עדין ביצועים טובים...

ואני מצטער אם לא שמתי את הנושא בפורום המתאים לו ,פשוט חשבתי שפה הכי יתאים...

פורסם

לא הבנתי,המתקציב הוא 8.5 או 7 K? מה התקציב המקסימלי?

תקנה תE6300 הוא יעלה 1100 +- ואפילו שיש לו "רק" 2 מגה מטמון הוא יהיה חזק במיוחד,הוא אמור להיות ברמה של D950.

לפי מה שהבנתי לוח מבוסס 965P יעלה 700 שקל +-

לך על הX1900XT יש ב2400 שקל.

שיגיע הקונרו נדבר.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא 7000 אפשר אני מניח עד 7500 מקס 'שזה גם כן לא בטוח...

ואם כבר קונרו לא כדאי E6600 האם זה יהיה שווה את המחיר?

ומה ההבדל בין X1900XTX לX1900XT

פורסם

25 MHZ לליבה ו100 לזיכרון (או ש50 לליבה, לא זוכר), לא משהו שOC קטנטן לא יכול לפתור.

עכשיו, אני בדיעה שאם אין לך מסך שיכול להציג רזולוציה של 1600*1200 - תוותר על 1900XT או XTX (עוד פעם, הXTX בזבוז כסף), אתה תוכל להסתפק בX1800XT.

פורסם

אני סובל גם מבעיה דומה, אני עומד לפניי קנייה של מחשב חדש, אבל לא בטוח עם כדיי לקנות כרטיס מסך מעולה לרזולוציות גבוהות כשהמסך הישן שלי (view sonic g75f CRT ) לא תומך בהן ממילא , או להכניס לתקציב שלי גם lcd חדש , אבל זה יוריד את הרמה של כל הרכיבים מה אולי ייפגע בהשקעה

פורסם

אני סובל גם מבעיה דומה, אני עומד לפניי קנייה של מחשב חדש, אבל לא בטוח עם כדיי לקנות כרטיס מסך מעולה לרזולוציות גבוהות כשהמסך הישן שלי (view sonic g75f CRT ) לא תומך בהן ממילא , או להכניס לתקציב שלי גם lcd חדש , אבל זה יוריד את הרמה של כל הרכיבים מה אולי ייפגע בהשקעה

בדיוק אותה בעיה.אני דווקא ממליץ לך ללכת על מסך של 1300~ ולהתפשר על הכרטיס.כי מה עדיף,כרטיס סוסי עם מסך שלא יכול לתמוך בו ברמה מקסימלית,או כרטיס טוב + (אני רק מנחש,אני לא יודע מה הכרטיס שאתה לוקח)ומסך שתומך בו בצורה מעולה?

פורסם

אם אני הייתי פותח הת'רד , הייתי עונה לך שסביר להניח שרק במחשב הבא (עוד שנתיים יהייה טעם לקנות חדש) כדאי יהייה להכניס גם מסך , מכיוון שהנוכחי שלי עוד לא גמר את מחזור חיוו הארוך (5 שנים בממוצע) ויש לו עוד בשקט לפחות שנתיים , ולא איכפת לי להסתדר עם רזולוציה מקס של 1280*1024 (אני משתמש עכשיו ב1024 על 800 , אבל עם refresh rate של 100 לשניה, אחת למאית 8)) ועם מתאם DVI לVGA , כי אחרת זה יהייה בזבוז של ההשקעה לפניי שנתיים במסך הזה , ובמחשב שאני קונה עוד שנתיים אני רוצה חומרה חזקה , שתוספת מסך ייפגע בא מאוד , אבל , מכייוון שאני לא פותח הת'רד , בוא ניתן את הבמה לג'וני (וסליחה שהפרעתי :silly:)

פורסם

מה קשור, מה אין משחקים שהם גם כבדים ב1280X1024 עם סופט שאדוס וכל החרא הזה?

החיסכון פה של 300 שקל לא שווה בכלל

אה ובזאפ יש חנות שהכרטיס שם עולה 2100 (1900XT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים