עבור לתוכן

צריך דעות בקשר למפרט AMD, תקציב 5500 ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם

הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD. למען האמת, תמיד ראיתי את עצמי כאוהד Intel, ולא רציתי לחשוב בכלל על AMD. אבל, זמנים השתנו, והדעות התחלפו גם הם. בכוונה לקחתי את ה XP 2200 היקר, משום שהוא מיוצר בתהליך של 0.13 micron, מה שאמור לתת לו טמפרטורה נמוכה יותר ממעבד AMD שמיוצר ב 0.18, כמו לדוגמא ה XP1800, אז בקשר למעבד, אני מבקש שתשאירו אותו. אני מעדיף לשם יותר, ולהיות הרבה יותר בטוח בחומרה, שלא תיצלה. ואני יודע שיבואו אנשים ויגידו שכלום לו יקרה ל XP1800 לדוגמא, אבל בכל מקרה, אני מעדיף את ה XP2200, פשוט אני רוצה להרגיש יותר בטוח. :)

המפרט שחיברתי הוא :

AMD ATHLON XP 2200

EPOX 8K5A2N KT333

Corsair CMX512-3000C2

WD 80GB 7200RPM 8 MB

Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB

Antec High Performance 1080B AMG

Enermax 350W EG 365P VE

Aopen DVD 1648

TEAC FLOPPY DRIVE 1.44

מסך, עכבר, רמקולים, ומקלדת יעברו אל המחשב הזה מהמחשב הישן. התקציב יכול להיות קצת גמיש, עד 5700 זה הגבול, אבל תנסו בבקשה לשמור אותו במסגרת התקציב המקורי. ;)

אז הנה המפרט, דעות, המלצות, שינויים, או אפילו מפרט חדש, הכל יתקבל בברכה. :)

פורסם

העובדה שהמעבד מיוצר ב-0.13 מיקרון לא כל כך עוזרת לטמפ' הגבוהה.. הוא פשוט יותר קריר באיזה מעלה או שתיים.

לפחות ב-Tbred A כמו המעבד שאתה מעוניין לקנות.

במעבדי ה-Tbred B כבר יש שיפורים, אבל הם עוד לא נפוצים ולא נמכרים בכלל בארץ.

בכל מקרה...

AXP2000

Thermaltake Volcano7+

Gigabyte 7VRXP Rev2.0

Samsung Original 512mb PC2700

WD 80GB 7200 JB

Leadtek Ti4200 VIVO 128mb

Enermax FS-710B 350W

Aopen 16/48

1.44 Floppy

יוצא 5352 ש"ח.

אין לך צורך בזיכרון Corsair אם אתה לא מתכוון להמהיר, וגם הזכרונות של סמסנוג לא כל כך גרועים בזה...

הכרטיס מסך עם 128מ"ב.. יש חנות שניתן לקנות כבר את ה-Ti4400 ברק מאה ש"ח יותר.

אני מוצא שהלוח של ג'יגהבייט נותן תמורה יותר טובה לכסף.. עם שמעות על תקלות באפוקס לאחרונה, אולי הייתי הולך על ה-KT333 המקורי שלהם..

והמארז הוא ביזבוז, הכי משתלם זה החבילה השלמה של האנרמקס.

הייתי אולי מחליף למארז אלומיניום של צ'יפטק עם ספק HEC 475 (ועדיין לא עובר את ה-5500 ש"ח).

כרטיס קול אתה לא צריך?

פורסם
  • מחבר

דווקא חשבתי שהלוח ל AMD של אפוקס הוא הכי הלוח הכי טוב שיש כיום.. ???

פורסם

הביצועים זהים, והוא חדש מדי בשביל להחליט..

ביינתים יש דיווחים על פאק בגירסא של הלוח עם הבקר Raid.

פורסם
  • מחבר

אגב, דבר שרציתי לשאול בקשר ל 2 הלוחות של אפוקס, ה 8K5A3 וה 8K5A2, ההבדלים היחידיים בינהם הם של 8K5A3 יש בקר רייד יותר טוב או תומך ביותר כוננים ( אני לא כל כך מבין בעניין הזה של רייד :-X ) ונותן אפשרות לתמיכה של עד 4GB זכרון לעומת 3GB ב 8K5A2, ואלה כל ההבדלים בינהם ?

זה שווה את הבדל ה 200 שקל ביניהם ?

בלי קשר לגיגהבייט, סתם עניין אותי..

פורסם

המעבד שלקחת עולה 1100ש"ח במחיר כזה כבר עדיף לקנות אינטל, למרות שגם אני מעדיף AMD אבל לא את המעבד הזה, בגלל שהביצועים

לא מצדיקים את המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים