עבור לתוכן

מחפש וקונה 6800GS AGP

Featured Replies

פורסם

אה... סליחה , אז הוא כבר קצת יותר פרופורציונלי למערכת שכבר יש לך , אלא אם כן אתה כבר בקטע של להחליף הכל או להחליף לא רק את הכרטיס ששבק חיים

• תגובות 32
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום סיבה הגיונית שלא תקנה את ה - 6800GT 256MB AGP של INNOVISION ב - 1100 ש"ח!

פורסם

אין שום סיבה הגיונית שלא תקנה את ה - 6800GT 256MB AGP של INNOVISION ב - 1100 ש"ח!

לי יש 3 :silly:

בכל מקרה עדיף שיקח את ה7600GT

פורסם

מישהו צריך להשוות בינו לבין הATI RADEON X1600 גרסה "מקוצצת" לAGP , ולא על בנצ'ים שלא שווים כלום , אלא על משחקים ממש

פורסם
  • מחבר

מכיוון שאבא שלי רצה שאני אדבר עם הטכנאי שלי אז הוא מגיע אלי מחר לבית ויתקן בעיה קטנה שיש לי ובאותו זמן גם יתן לי מחירים לכרטיסי AGP (הוא אמר שאין בעיה להזמין 6680GS רק שאני עדיין לא יודע את המחיר) וגן יבדוק את הנושא של ה-PCI-E אם אין לו מחרים טובים אז אני פשוט אגיד לו שאני לא מעוניין.

פורסם

אתה יודע , טכנאי שבא עד הבית ייקח ממך מחיר טיפה גבוה , ולמה? כי הוא בא עד הבית וטורח במיוחד , בכל מקרה , אתה יכול בכיף לקנות 6800gs במחיר זול שיחזיק אותך עוד שנה ברזולוציות טובות עד בינוניות + , ועוד שנתיים בערך ברזולוציות סבירות , ואחריי איזה זמן שתחליט כבר תשדרג את המערכת כולה למשהו איכותי (אם תהייה עד אז בקטע של משחקים כמובן ;D)

פורסם
  • מחבר

יש לי אחריות איתו על המחשב אז הוא לא יבקש כסף, רק עם אני אשדרג ממנו ברור שהוא יבקש (הוא מגיע לתקן משהו אחר במחשב).

פורסם
  • מחבר

רציני.... :P

פורסם

רציני.... :P

לא יותר מידי אבל זה מציק לכתוב כ"כ הרבה שטויות בת'ארד אחד...

לא נורא אתם תלמדו.

פורסם

תודה גבר אין עליך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא מבין למה שטויות. אני בדילמה ופשוט ביקשתי קצת עזרה, כמה דעות וקיבלתי ואכן הם עזרו לי.

פורסם

תאמת גם אני לא הבנתי מה הבעיה שלו , הקטע בפורום הזה זה לעזור לאנשים לא להתלהב עלייהם... בכל אופן , כרטיס חזק , מצויין , תהנה ממנו שי !!! אישית , שמחתי לעזור לך !!! בנוגע למתלהב ההוא , כדיי שיפסיק להתלהב אם הוא רוצה שישאר לו איפה... (אהמ..אהמ... !באן! אהמ... אהמ...)

פורסם

כמו שאמרתי...

אתם תלמדו :)

פורסם

בנוגע למתלהב ההוא , כדיי שיפסיק להתלהב אם הוא רוצה שישאר לו איפה... (אהמ..אהמ... !באן! אהמ... אהמ...)

אתה מתכוון ל Guarding Angel?

וחוץ מזה, אין סיבה לחכות ל 7600GT.

א. המחיר שלו יהיה גבוהה ולא משתלם.

ב. באותו המחיר יש את 7800GS.

ג. הוא לא הרבה יותר חזר מ 6800GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים