עבור לתוכן

מחפש וקונה 6800GS AGP

Featured Replies

פורסם

מה המצב?

אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם.

אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS.

אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד.

הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מהזה שאני מעונין בו ומחנות גם טובה רק אז תגידו.

הנה הכרטיס מנעה מחשבים- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4918

תודה מראש!

• תגובות 32
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

super-clocked זה תמיד טוב , והכרטיס שהבאתה פה גם טוב מיסודו (זתומרת , הוא טוב לא משנה מאיזה חברה ) , בקיצור , שווה לך הקניה , וטיפ קטן , בחיים על תכניס מספר של כרטיס אשראי לתוך דף אינטרנט כי לא תמיד מי שאמור לראות אותו אכן רואה אותו (המבין יבין ומי שלא, אני תכף אסביר) , בקיצור , כל פעם שאני מזמין משהו , אני הולך לטלפון , מתקשר, אומר איזה מוצר בדיוק אני רוצה , נותן את מספר הכרטיס שלי ופרטים שלי , וכמובן טלפון לכל מקרה, ואז זה תמיד מגיע תוך איזה שבוע , והכל בסדר, אני ממליץ לך לעשות אותו דבר

פורסם

עדיף שתחכה ל7600GT כשיגיע לAGP

הוא יעלה 1500+-

פורסם

עדיף שתחכה ל7600GT כשיגיע לAGP

הוא יעלה 1500+-

ולמה לקנות כרטיס כזה ב1500 !? ממש ממש ממש לא שווה את הכסף.

פורסם

בוא תסביר לי למה להמתין ל 7600GT AGP ???

כשה-6800XT גם יותר זול וגם יותר מהיר???

6800XT הינו כרטיס עם 256BIT לזיכרונות!!!!!!!

כרטיס פגז ובמחיר סוף הדרך

פורסם

6800XT הוא בכלל גרסא מוחלשת של ה6800NU עם רק 8 צינורות עיבוד ואפילו ה6600GT בן השנתיים עותר חזק ממנו, ובשביל 1000 שקל זה ממש ממש ממש לא משתלם.

אם אתה לא מעוניי ה6800GT ומוכן לשלם 1500 ש"ח אז כן הכרטיס מנעה הוא בחירה טובה

פורסם
  • מחבר

תודה חברה! האמת שהייתי רוצה לחכות ל7600GT אבל אני באמת מוכן להתפשר על ה-6800GS SUPERCLOCKED מכמה סיבות:

1. כרגע אין לי כרטיס מסך כי הוא הלך לעולמו.

2. מה הסיכוי ש7600GT יעלה כמו או פחות מה6800GS?

3. אני לא גיימר רציני כל כך וה6800GS באמת שמספיק לי, אני רוצה איכות טובה לשנה, שנה וחצי ובישבילי אני אשיג זאת עם ה-6800GS.

תודה על העזרה, אני אקח את העצה שלך orenstc ובאמת אתקשר אליהם.

דרך אגב, איך נראה לכם ש6600GT יתמודד עם משחקים של עכשיו ועד 2008?

פורסם

אין סיכוי שה6600GT יחזיק עד 2008

אולי עד 2007 אבל 2008 לא יחזיק

למה לקנות 7600GT לAGP?

1.הוא הרבה יותר חזק מ6800GS והוא יהיה בערך במחיר שלו כרגע

2. אני בטוח שכשהוא יצא ה6800GS ירד במחיר

לדעתי שווה לחכות

עריכה: יש לי אפילו רעיון יותר טוב

תחליף לוח אם ללוח עם PCI-E

וב1000 ש"ח תוכל ליקנות את ה7600GT

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה אבל זה אומר לפחות 3-4 שבועות עד שיהיה לי אותו, זה כבר מלא זמן עד שהוא יגיע לארץ, ימכר ואז עד שיגיע אלי, אל תשכח כרגע אין לי כרטיס מסך בכלל ואני לא יכול לשחק בכלום ::) וגם אף אחד לא בטוח במאה אחוז במחיר שלו.

יכול להיות שבסוף אחכה כי זה מפתה אבל זה לא יהיה קל, במקומי הייתם אוספים עוד קצת כסף ומחכים וקונים 7600GT AGP?

פורסם

עריכה: יש לי אפילו רעיון יותר טוב

תחליף לוח אם ללוח עם PCI-E

וב1000 ש"ח תוכל ליקנות את ה7600GT

זה הפיתרון הכי טוב בישבילך

פורסם
  • מחבר

וואלה, שכחתי להוסיף שיש לי סוקט 478 וקשה למצוא ללוחות אם מהסוג הזה חיבור PCI E ואני לא מוכן גם לקנות מעבד חדש.

תגידו לי, אני דווקא מתעניין עכשיו ב7600GT, הוא יצא בארץ בטוח באמצע יולי או בעולם ויכול להיות שיגיע מאוחר יותר לכאן? ויש סיכוי שהוא יעלה יותר מ1500ש"ח בהתחלה? כי אני לא מוכן לשלם יותר.

פורסם

שי , חכה רגע , רציתי לשאול משהו , בן כמה אתה ? אני שואל כדיי לדעת עם החופש הגדול של יולי אוגוסט אומר לך משהו , כי עם כן , תקנה מהר כרטיס מסך חזק ועל תחכה יותר מדיי כי החופש בד"כ עובר בטיל , ועוד כשאין לך בית ספר ואין לך סיבה לקום בבוקר אז בכלל לא שווה בלי מחשב , אז מהר וקנה לך כרטיס מסך

אה ואגב , אני בן 15 ועובד בחופש בשביל מחשב חדש, agp 8 הולך למות , תשקול לעשות מה שאני עושה :yelclap: , כי זה שווה לך , אבל אם אתה לא רוצה להסתבך עכשיו אם לקנות מחשב חדש אז כבר תקנה כרטיס לחריץ AGP , ה6600GT חלף זמנו , קח משהו טיפה יותר מתקדם לAGP , או תשקול מקביל מATI , הradeon x1600 (לא זוכר איזה אותיות מוספיות , תבדוק אתה) הוא כרטיס סוס ובמחיר שאתה מחפש (עם אני מדבר שטויות תקנו אותי בבקשה :lol:) והוא האחרון של ATI לagp8 (האחרון של Nvidia הוא הGE FORCE 7800GS , אבל הוא יקר לך)

פורסם
  • מחבר

חחח...אני בן 16 וחצי אז כן, החופש הגדול אומר משהו בהחלט ;D

טוב אז ככה, אבא שלי רוצה שאני אשאל את הטכנאי שלנו (שדרך אגב אנחנו עומדים לעזוב אותו, אני יכול להתמודד עם המחשב לבד) מה יש לו ובכמה. אם יש לו 6800GS במחיר 1400 ומטה אני אקנה ממנו את ה-6800GS יש לי שתי סלוטים לזיכרון-יש לי שתי כרטיסי 256MB וכרטיס אחד 512MB אז כרגע יש לי 768MB RAM אז אני אקח עוד 512MB RAM וPSU חדש. אבל אני גם אשאל אותו אם יש לו לוח אם לסוקט 478 עם PCI-E ובמחיר סביר של 400-600שקל ואם כן אז אני כבר אקח את זה, אשים את שתי ה256MB בפנים וגם את ה512MB כך שיהיה לי 1GB ואז גם אקנה בסביבות ה-1000שקל 7600GT ובסביבות ה-250שקל ספק כוח חדש.

סך הכל מה שאבחר יעלה כמעט אותו דבר רק שהאופציה השניה יותר טובה מכיוון שאני אקבל ביצועים יותר טובים מ7600GT.

פורסם

לכזאת כמות של רכיביי מערכת אתה צריך אני חושב גם ספק חזק ,יש לך? ועוד משהו , לא כדיי לך לקנות 7900gt כי אז הזכרונות והמעבד הישנים יחסית (מעבד בטוח , זכרונות אולי) יגרמו לכרטיס לא לממש את הכוח שלו , הכרטיס עצמו חזק , מאוד מאוד חזק , אבל ביחס לשאר המערכת הוא חזק מדיי :s07:

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק כוח 230W אז אין שאלה שאני צריך יותר חזק, וגם אמרתי 7600GT ולא 7900GT ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים