עבור לתוכן

שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים:

Featured Replies

פורסם

שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים:

אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה...

כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך

אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס...

^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^

וזאת השאלה:

איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)?

[אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים]

*דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול?

והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

פורסם

ATI מוציאה, באופן קבוע, דרייבר אחד לחודש.

NVIDIA מוציאה בהתאם לצרכים: יש תקופה שיוצאים כמה במרווח זמן קצר כדי לטפל בבעיות יותר נקודיות כמו משחקים חדשים, ויש תקופות שהיא לא מוציאה דרייבר חדש כי היא אוגרת כמה שיורת תיקוני באגים והוספת פיצ'רים כדאי לשחרר ביחד.

פורסם

כמו שנאמר מעליי, ATI מוציאה קבוע אחת לחודש. אצל NVIDIA המצב שונה והיא נוטה לעדכן לעיתים רחוקות ובדרך כלל רק כשיש צורך או יצא כרטיס חדש שדורש עדכון דרייבר כדי שהוא יזוהה.. NVIDIA לא נוטה לעדכן דרייברים בגלל באגים וכאלה (אולי כי היא מושלמת ??חחח) ובדרך כלל מה שמגיע זה פאץ' למשחק שמלמד אותו לעבוד עם הדרייבר שלה.. נ.ב לא קשור: לאחרונה NVIDIA הוציאה דרייבר מסריח שה' ישמור אני לא יודע מאיפה הם חשבו על הדראק הזה!! אני מקווה שהם יחזרו לדרייבר הפשוט והמסודר שהיה קודם (ונטול הבאגים)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים