פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS?הם יצליחו לעבוד ביחד?
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אם תגדיר אותו כ Slave (את זה שאתה מחבר) ותוודא שזה שמחובר כבר הוא Master, אז המחשב יפעל כרגיל והכונן הקשיח שהוספת יופיע ככונן נוסף ב'my computer', ולהיפך.. אם זה שאתה מחבר יהיה ה Master, אז הוא זה שיקבל Boot ראשון ואז המערכת ההפעלה שמותקנת בו תפעל.. וצריך גם לוודא את סדר ההפעלה בBIOS לשם ביטחון.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אני חייב להגדיר אותו כסלייב גם עם הג'אמפרים או שמספיק בביוס?פשוט אני לא מוצא כרגע ג'אמפרים..
פורסם 2006 ביולי 119 שנים יהיו לך בעיות עם תחבר HD שהותקן עליו מערכת הפעלה עם לוח/ציפסט..וכו אחר..(קריסות וכו)..אם אתה רוצה שהכונן החדש ישמש לך ככונן רגיל (ולא שהמערכת הפעלה תעלה ממנו) אז אין שום בעיה...ומה הסתבכת עם הגמפרים הם נמצאים בחלק האחורי של הHD..(תבדוק תסירטוט על הHD)..http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&q=hd+jumper+&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9ואם עדיין לא מצאת גמפרים תנסה לחבר אותם ולהגדיר מהביוס מי יעלה ראשון...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני חייב להגדיר אותו כסלייב גם עם הג'אמפרים או שמספיק בביוס?פשוט אני לא מוצא כרגע ג'אמפרים..צריך גם ג'מפרים כי אחרת המחשב בכלל לא יזהה את הדיסק.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר התכוונתי שאין לי את החלקים הקטנים האלה שמגשרים בין הג'אמפרים הוצאתי אחד מסידי רום שכבר לא בשימוש אז הסתדרתי כבר תודה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר טוב חיברתי את הארד דיסק אבל הוא פועל חלקיהוא לא מצליח להפעיל חלק מהמשחקים והתוכנות שמותקנים עליואפשר לסדר את זה איכשהו?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אתה לא יכול להפעיל משחקים מהדיסק הקשיח כי אין להם ערכים ברג'יסטרי, תצטרך להתקין אותם מחדש כדי לשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.