עבור לתוכן

שאלה על Radeon 9600Pro

Featured Replies

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כשהוא היה חדש אי שם בשנת 2003 (או אפילו 04? לא זוכר כבר) הוא נחשב לMidrange הכי טוב שיש (בהנחה שלא יכלת עוד למצוא R9500P שהיה חזק ממנו אך יקר מאוד ליצור עקב כך שהשתמש בליבת הR300 שתוכננה לR9700P בHigh-End), הוא נמכר בסביבות ה1100 ש"ח ואפילו פחות, היום הוא נחשב לכרטיס חלש מאוד.</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

3000 ממש לאאאאאאאאאאא :bash: בחחיים לא היה מחיר כזה

עכשיו הוא כרטיס חלש מאוד פעם הוא היה נחשב כרטיס דיי חזק לאותה תקופה

פורסם

פעם המחיר של הכרטיס היה 1100 מקסימום... (אחי קנה את הכרטיס של hercules ב900ש"ח)

9800XT עלה כ3000ש"ח

פורסם

שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.

(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).

אולי הוא מתכוון ל 9800Pro?

פורסם

9800 פרו אולי עוד מחיר סביר אבל גם מחיר יקר - כמו שצוין קודם 3000 זה המחיר של ה XT הפרו עלה כמה מאות שקלים פחות.

פורסם

9600P בחיים לא עלה 3000 ש''ח

כיום הוא נחשב לכרטיס ממש חלש שלא קונים אותו יותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים