עבור לתוכן

אמריקן ארמי

Featured Replies

פורסם

אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) .

יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים .

אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה .

יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ?

אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות .

אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ...

תודה מראש ,

Predator

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>תבדוק שהמשחק לא פעל על ההגדרות הכי גבוהות ךפעמים זה יכול להרוס במשחקי רשת ואז המשחק זז לאט..</p><p>ואם אתה רוצה לקנות X1900XTX תצתרך לשדרג את המחשב: לוח אם תומך PCIEX, מעבד וספק חזק!</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

אם אתה רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, זה אחד הכרטיסים הכי טובים שיש ( חוץ מה- 7950X2 ), וזאת בחירה מצוינת אם יש לך תקציב.

אבל אם אתה רק משחק במשחקים שינים כאלה עם גרפקה לא הכי טובה, אז אין לך למה לקנות אותו.

וגם אם אתה משחק רק במשחקי רשת אז גם אז אין לך סיבה לקנות את הכרטיס כי למשחקי רשת אין גרפיקה כזאת טובה

פורסם
  • מחבר

אני משחק אמריקן ארמי , שלדעתי הוא משחק הרשת הטוב ביותר , הגרפיקה שלו מצויינת וריאליסטית .

אני מוכן להשקיע 300-400 דולר בכרטיס מסך . אני כנראה יזמין מחו"ל אז זה יעלה פחות כסף מבארץ .

בכל מקרה פניתי לפורום זה כדי לבדוק אולי יש אנשים שמשחקים גם באמריקן ארמי ומכירים טיפים וטריקים כדי לשחק באופן חלק במשחק .

פורסם

אין דבר כזה טריקים, יש 2 דברים לעשות ( חוץ מלשדרג או לעדכן כרטיס מסך ):

1) להוריד את ההגדרות.

2) לבדוק שאתה לא מפעיל בו זמנית תוכנה שמעמיסה על המחשב אפילו קצת.

ושוב, אולי הגרפיקה של המשחק ממש יפה יחסית לברשת, אבל זה עדין לא צורך כרטיס מסך כזה חזק, עוד לא יצא משחק שהדרישות המינימום שלו הם הכרטיס הזה, יפיק לך אפילו לקנות ג'יפורס 6. יש לך בכלל סלוטים של-PCI-E או AGP???

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה

אם יש לך SLOT של AGPX8 אתה יכול לקנות NVDIA6800GT ואז יהיה לך בהגדרות הכי טובות בסביבות 70FPS

פורסם

אם הכרטיס בשביל PCI-E אז פיזית הוא לא יתאים, אבל אפשר לקנות מן שנאי כזה

פורסם

סליחה על ההקפצה

אם יש לך SLOT של AGPX8 אתה יכול לקנות NVDIA6800GT ואז יהיה לך בהגדרות הכי טובות בסביבות 70FPS

[ltr]bullshit, AA is pretty fucking heavy for it's graphics with a 6800gt he'll get around 50-60 fps avg. (on "high" which is medium) and that's not on the highest, on "highest" or "higher" try closer to 30-40 fps avg.

besides by the end of 2006 / early 2007 AA moves to unreal engine 3.[/ltr]

פורסם

???

אני הרצתי את AAO בזמנו (אכן משחק הרשת הטוב יותר)

על 9500 NON PRO

2GHZ P4

512DDR

הגדרות הכי גבוהות רזולוציה של 1024

והוא פעל ב +30-50FPS

רק במפות החדשות יותר היו קצת נפילות, אני זוכר מפה אחת בעיקר שפשוט היתה עשויה גרוע..אולי זה היה באג אבל המחשב לא סחב אותה :P

besides by the end of 2006 / early 2007 AA moves to unreal engine 3.

ואללה? :o...היתי חוזר לשחק אבל עד אז יהיה לי את הדבר האמיתי I.A.O :P

פורסם

בגלל שאתה על רזולוציה של 1024.

אני על רזולוציה 1280*1024 הכל על HIGH מגיע ל-90-110 FPS תלוי במפה וכו'...

אין סיכוי ש=6800GT יגיע ל--70FPS גם בהגדרות בינוניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים