עבור לתוכן

כרטיס מסך ראוי לאמריקן ארמי ?

Featured Replies

פורסם

אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) .

יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים .

אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה .

יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ?

אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות .

אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ...

תודה מראש ,

Predator

פורסם

במקרה הזה יש 2 אפשרויות:

1. להנמיך הגדרות גראפיות.

2. XTX.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמעט הכל,

שיחקתי בכל רזולוציה אפשרית , הורדתי אורות,פרוז'קטורים, אבל עדיין ה-FPS נמוך והמשחק רץ לפעמים כאילו בהזייה , הוא זז לא חלק .

תודה בכל אופן .

פורסם

זה קורה רק במשחק הזה או בעוד משחקים? ניסית להתקין מחדש? בדקת את הפילטרים? תנסה איחוי דיסק, גם זה יכול לעזור. וXTX? אני מנחש שלמחשב שלך יש אפיק AGP בלבד, הXTX יש PCI-E.

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>תוריד רמת טקסטורות למינימום, תבטל הצללה.</p><p>תבדוק בהגדרות דרייברים של כ.מסך שאתה על performance, ושAA וAF מבוטלים. עם הגדרות אלו אמור לרוץ בסדר.</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>זה בעיה אצלך במערכת יש בטח איזה מהשהו שמגביל לך את המשחק</p><p>לי יש מפרט דיי דומה ועובד לי חלק ויש לי חבר שיש לו מחשב ממש מאעפן ועובד לו ממש טוב</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם
  • מחבר

איפה אני מוצא את ה-AA וה-AF ?

יש לי : CATALYST CONTROL PANEL , שם קבעתי את כל ההגדרות שיבוצעו על מקסימום ביצועים .

פורסם

אנא שנה לכותרת אינפורמטיבית יותר בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

לי יש מפרט פחות טוב משלך(תראה בחתימה שלי)ולי המשחק עובד חלק על הגדרות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים