עבור לתוכן

חוות דעת על connect3d

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi

בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?

פורסם

שמע, כבר פתחת 5 דיונים על אותו הנושא. אפילו לי כבר נמאס.

קשה להמשיך בדיוק הקודם?

פורסם
  • מחבר

אבל זה יהיה חריגה מהנושא או הקפצה או עוד חוק שאתם ממציאם פה בפורומים אז עדיף לפתוח חדש אני פשוט צריך לקנות היום אז..

פורסם

לא טובה כמו ספייר או אסוס? למה המדבקות שלהם על הכרטיס יותר טובות? איזה שטויות אלה? לחבר שלי יש X1900XTX שלהם והוא עובד מעולה בלי שום בעיות בכלל, Connect3D גם ידועה בכך שהיא בד"כ מזמינה את הbatchים הטובים של הליבות ככה שאחוז פתיחת הצינורות בכרטיסים שלהם גבוהה.

פורסם

ניראה לי שראית שהמחיר של ה CONNECT3D יותר זול ובגלל זה אתה חושב שהיא חברה פחות טובה.

לידיעתך הכרטיסים של CONNECT3D ו GECUBE בחו"ל עולים בין 5 ל 10 דולר יותר רק בארץ המחיר שלהם יותר זול בגלל שהיבואנים שלהם טובים יותר משל חברות אחרות.

והכרטיסים של ASUS ו MSI ממש לא יותר טובים משל שום חברה אחרת הם מעלים תמחיר בגלל השם שלהם.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה משו כמו פליט ואלו שיש להם ביצועים נמוכים מהרגיל אבל אם אתם אומרים שלא אז טוב ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?

פורסם

ידידי היקר חבל לפתוח כול פעם מחדש ת'ארד על אותו הנושא...

חברת C3D היא חברה מעולה ואין לך מה לפחוד...

יש לך כרטיס קרנף בידיים קנה אותו

פורסם
  • מחבר

ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?

פורסם

מצטרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים