עבור לתוכן

דעה - הצעת מחשב לשימוש ביתי פשוט 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. לפי התמונה הוא נראה אבא של הג'נרי, ואם הוא לא היה ג'נרי אז היו כותבים. הרי זו נקודת זכות למפרט, לא משהו שהם רוצים להעלים, נכון?

2. לפחות 5 צ'יפסטים שונים, ולכן אחד יש מספר גירסאות. וצ'יפסט זה לא המאפיין היחיד של לוח האםץ הFPS יכול להיות מאוד מושפע מהצ'יספט, וגם האיכות, הביצועים והאמינות של הלוח יכולים להיות מושפעים מהצ'יפסט. אל תזלזל בצ'יפסט! :D

3. יש לי חדשות בשבילך. לא כל גיימר מבין במחשבים =]

פורסם

חחח טוב טוב.. :yelclap:

עריכה: 1. הוא לא נראה ;) 2. חח יודע מה? תמצא לי לוח חרא של ASRock..

פורסם

כל לוח מבוסס ויא או סיס הוא לוח גרוע =] או שלא נותן ביצועים גרועים. תספור כמה כאלה יש לאסרוק.

פורסם

בינתיים זה רק ויכוח בין שניכם, והבן אדם עצמו עוד לא הגיב פעם אחת....

NIKE, למה להתווכח סתם- המפרט שYOAV הביא טוב יותר מהמפרט שפותח הדיון הביא, ובערך באותו תקציב. אז זהו, עדיף כבר את המפרט הזה, גם אם המפרט הראשון מספיק לילד קטן, למה להתפשר על פחות...

פורסם

הבאתי מפרט? ???

זכאי הביא, ויש לי הסתייגות ממנו (הספק די ג'נרי במארזים של A-TOP אם אני זוכר נכון)

פורסם

כל לוח מבוסס ויא או סיס הוא לוח גרוע =] או שלא נותן ביצועים גרועים. תספור כמה כאלה יש לאסרוק.

הם נועדו לפלטפורמות מסוימות..

slimshady21, שטויות אחי אנחנו לא מתווכחים. בסה"כ דיון.. המפרט האחרון שהוצג פה בסדר גמור אני תומך

פורסם

המארז הג'נרי זה לא בעיה.. בנוגע לספק-כח ג'נרי זה נכון מאוד אבל הוא יכול בעת רכישת המערכת לבקש משהו יותר טוב. אין דבר כזה זיכרון חסר שם, יש זיכרון שהאיכות שלו חרא בגלל שהחברה היא "עלומת שם" זתומרת כמו ספק כח ג'נרי.. בסה"כ לא צוין היצרן של הזיכרון, הוא יכול לברר ומקסימום לשאול אם ניתן להחליף. כנל" לגבי הHDD, ולגבי הלוח.. אני חושב שהוא של ASRock.. והצורב? נו בחיית מה ילד צריך צורב DVD.. בלי לזלזל כמובן.

סלח לי, אבל אני עם יואב בדעה הזאת. רוב ההודעה הזאתי זה שטויות. בסוף הוא יחליף את כל המחשב.

מארז ג'נרי זו בעיה גדולה - החלקים יתחממו יותר עקב זרימת אוויר לא טובה, הוא יהיה רועש, ואיכות בנייה גרועה.

הוא יכול לבקש משהו יותר טוב - אבל אם אתה מבקש פה יותר טוב ושם יותר אז בעצם הגענו לכך שאנחנו קונים את המחשב מותאם אישית, לא?

הזיכרון חסר שם = זיכרון ג'נרי. זה לא פחת גרוע מספק כוח ג'נרי. הוא יכול ליצור מסכים כחולים ותקיעות רבות.

הלוח הוזכר, והוא לוח של Asrock. אבל לא צוין הדגם, וכמו שלאסרוק יש לוחות טובים, יש לה לוחות מחורבנים (סליחה על הביטוי), כמו לכל חברה גדולה אחרת (אסוס, ג'גהבייט ורבות אחרות).

וכן - תתפלא כמה צורב DVD זה שימושי. במיוחד עכשיו שכל משחק זה 3-4 GB, סרט זה ג'יגהבייט לפחות, מארז שירים יכול להגיע לעשרות ג'גות וכל גיבוי זה 4 GB.

הוכחתי את טענותי?

הנה מפרט בסיסי מבוסס 939 ב2K, לא כולל הרכבה:

№ Code Product Price Quant. Summ

0 8566 AMD Sempron 64-bit 3000+ Socket 939 Tray 506.00 ₪ 1 506 ₪

1 8672 ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard 420.00 ₪ 1 420 ₪

2 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 239.00 ₪ 1 239 ₪

3 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 274.00 ₪ 1 274 ₪

4 7425 Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 70.00 ₪ 1 70 ₪

5 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ₪ 1 200 ₪

6 1109 Twinmos 512MB DDR 3200 Memory 270.00 ₪ 1 270 ₪

1979 ₪

Kind of payment : Credit card (equal payments) 1 +0%

Delivery: Without delivery 0 ₪

7 1979.00 ₪

ומזה אסור לרדת, רק לעלות

מפרט מעולה.

פורסם

נכון אני תומך זה מה שאמרתי..

פורסם
  • מחבר

מצטער שלאנ הגבתי עד עכשיו, פשוט הייתי בצבא.

אז ככה

המחשב מיועד לשימוש ביתי ככלי: אינטרנט, אופיס, וגם צריבה(למי ששאל למה צורב די וי די, אז זה נוח, גם לסתם משפחה)

עכשיו לא היה שום משחק כבד על המחשב הזה.

עד כמה קריטי הספק. במחשב שאני הייתי קונה זה משנה, אבל במחשים פשוטים לבית, שלא עושים בהם כמעט שום דבר שמעמיס על המחשב, עד כמה זה קיריטי.

ואין בעיה עם הכרטיס זיכרון, הוא היה של חברה מוכרת.

פורסם

ישחקו על המחשב משחקים בכלל? משהו תלת מימדי, אפילו וורקרפט 2?

הספק תמיד קריטי.

פורסם
  • מחבר

אמרתי משחקים כמו גוגו מחפש את שלומפי

אם לא הבנץ הכוונה למשחקים של ילדים קטנים בלי יותר מידי תלת מימד, אם הם ישתגעו אולי ישחקו פיפוש, או סימס, אבל לא יקרה כלום אם המשחק לא ירוץ על הרזולוציה המקסימלית.

רציתי גם לדעת, למה הספק זה נושא כזה קריטי למחשב כל כך זול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים