עבור לתוכן

דעה - הצעת מחשב לשימוש ביתי פשוט 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269

סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי :) )

תגידו מה אתם חושב...

פורסם

לא כדאי. מה התקציב? ובני כמה הילדים? היום אין דבר כזה ברק מגיל מסויים משחקים במשחקים כבדים, כבר ראיתי בני 9 שמשחקים CS:S.

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

פורסם

לי נראה בסדר גמור ואף מומלץ.

שישחקו CS, עם הגדרות נמוכות, אין שום בעיה..

פורסם

בכל מקרה המפרט ההוא לא טוב.

פורסם

תן סיבה.. תתרץ את דבריך. תוכיח.

אל תדבר סתם אחי..

פורסם

מארז וספק ג'נריים (שזה לבד פוסל מפרט)

זיכרון חסר שם

דיסק IDE

לוח - לא כתוב איזה דגם (למרות שזה אסרוק)

צורב CD בלבד.

מספיק?

ועוד פעם, באיזה משחקים מדובר?

פורסם

תן סיבה.. תתרץ את דבריך. תוכיח.

אל תדבר סתם אחי..

אם יש פה מישהו שיודע מה הוא מדבר זה yoav.

תן תקציב ונבנה לך משהו.

פורסם

וואוו, לאיזה הערצה אני זוכה פה לאחרונה! :-[

ואם יש מישהו שאתם באמת יכולים לסמוך עליו זה הנוב, ליאור, אינטגרל והמנהלים למיניהם.

פורסם

מפרט

1 GK8N51PVMT GA-K8N51PVMT-9

2 A6432TVBW Athlon 64 3200 939 Tray VENICE STEP E6

3 SCKTN1000 Scythe KATANA (JAPAN DESIGN)

4 G512V2 512MB KIT (256 x2) VALUE Retail

5 WD800JD Western Digital 80Gb SATA

6 H10AK-W LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk WHITE

7 CF-06BK CF-06BK 400W PFC (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+ Dust Filter + Tooless

זכרונות של GEIL ומארז של A-TOP

מחיר סביר עד 2250ש"ח כולל התקנה

פורסם

מארז וספק ג'נריים (שזה לבד פוסל מפרט)

זיכרון חסר שם

דיסק IDE

לוח - לא כתוב איזה דגם (למרות שזה אסרוק)

צורב CD בלבד.

מספיק?

ועוד פעם, באיזה משחקים מדובר?

המארז הג'נרי זה לא בעיה.. בנוגע לספק-כח ג'נרי זה נכון מאוד אבל הוא יכול בעת רכישת המערכת לבקש משהו יותר טוב. אין דבר כזה זיכרון חסר שם, יש זיכרון שהאיכות שלו חרא בגלל שהחברה היא "עלומת שם" זתומרת כמו ספק כח ג'נרי.. בסה"כ לא צוין היצרן של הזיכרון, הוא יכול לברר ומקסימום לשאול אם ניתן להחליף. כנל" לגבי הHDD, ולגבי הלוח.. אני חושב שהוא של ASRock.. והצורב? נו בחיית מה ילד צריך צורב DVD.. בלי לזלזל כמובן.

פורסם

מארז ג'נרי זו בעיה גדולה - החלקים יתחממו יותר עקב זרימת אוויר לא טובה, הוא יהיה רועש, ואיכות בנייה גרועה.

הוא יכול לבקש משהו יותר טוב - אבל אם אתה מבקש פה יותר טוב ושם יותר אז בעצם הגענו לכך שאנחנו קונים את המחשב מותאם אישית, לא?

הזיכרון חסר שם = זיכרון ג'נרי. זה לא פחת גרוע מספק כוח ג'נרי. הוא יכול ליצור מסכים כחולים ותקיעות רבות.

הלוח הוזכר, והוא לוח של Asrock. אבל לא צוין הדגם, וכמו שלאסרוק יש לוחות טובים, יש לה לוחות מחורבנים (סליחה על הביטוי), כמו לכל חברה גדולה אחרת (אסוס, ג'גהבייט ורבות אחרות).

וכן - תתפלא כמה צורב DVD זה שימושי. במיוחד עכשיו שכל משחק זה 3-4 GB, סרט זה ג'יגהבייט לפחות, מארז שירים יכול להגיע לעשרות ג'גות וכל גיבוי זה 4 GB.

הוכחתי את טענותי?

הנה מפרט בסיסי מבוסס 939 ב2K, לא כולל הרכבה:

№ Code Product Price Quant. Summ

0 8566 AMD Sempron 64-bit 3000+ Socket 939 Tray 506.00 ¤ 1 506 ¤

1 8672 ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard 420.00 ¤ 1 420 ¤

2 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 239.00 ¤ 1 239 ¤

3 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 274.00 ¤ 1 274 ¤

4 7425 Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 70.00 ¤ 1 70 ¤

5 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤

6 1109 Twinmos 512MB DDR 3200 Memory 270.00 ¤ 1 270 ¤

1979 ¤

Kind of payment : Credit card (equal payments) 1 +0%

Delivery: Without delivery 0 ¤

7 1979.00 ¤

ומזה אסור לרדת, רק לעלות

פורסם

מארז ג'נרי זו בעיה גדולה - החלקים יתחממו יותר עקב זרימת אוויר לא טובה, הוא יהיה רועש, ואיכות בנייה גרועה.

הוא יכול לבקש משהו יותר טוב - אבל אם אתה מבקש פה יותר טוב ושם יותר אז בעצם הגענו לכך שאנחנו קונים את המחשב מותאם אישית, לא?

הזיכרון חסר שם = זיכרון ג'נרי. זה לא פחת גרוע מספק כוח ג'נרי. הוא יכול ליצור מסכים כחולים ותקיעות רבות.

הלוח הוזכר, והוא לוח של Asrock. אבל לא צוין הדגם, וכמו שלאסרוק יש לוחות טובים, יש לה לוחות מחורבנים (סליחה על הביטוי), כמו לכל חברה גדולה אחרת (אסוס, ג'גהבייט ורבות אחרות).

וכן - תתפלא כמה צורב DVD זה שימושי. במיוחד עכשיו שכל משחק זה 3-4 GB, סרט זה ג'יגהבייט לפחות, מארז שירים יכול להגיע לעשרות ג'גות וכל גיבוי זה 4 GB.

הוכחתי את טענותי?

שמע אחי בוא לא נריב קודם כל.. אני רק רוצה להגיד כמה דברים.....

אז ככה, המארז לא כ"כ משנה כשקונים מחשב ב1700שקל. כלומר, זה דיל סבבה לדעתי.. אני לא חושב שרק בגללו אפשר לפסול את הדיל. אין שום הבדל קריטי בין מארז ג'נרי למארז במחיר 200ש"ח מבית Compucase מבחינת dB שהמארזים יפלטו. ומבחינת קירור, זה נכון שזה לא כ"כ טוב אבל זה לא קריטי ביחס ל2 מאווררים שיש לך במארז של Compucase. זתומרת, זה נכון שהוא עדיף אבל זה לא כ"כ קריטי המערכת אינה כ"כ חזקה ואם הקירור של המעבד סביר אז אין צורך להשתולל.

ואני יודע למה זיכרון "חסר שם" יכול לגרום.. אמרתי שהפירמה לא צוינה ויש לברר, אתה צודק.. לא אמרתי שזה שטויות.

והלוחות של ASRock אמינים וסבירים הם אינם בעיתיים ואין שום סיבה לדאגה. אילו בעיות יכולות לצוץ? אי תאימות של הרכיבים? זה מחשב משתלם לילד בגיל 12, לא צריך מעבר לזה.. ואני עדין לא חושב שילד בן 12 צריך צורב DVD. אפשר לומר לפותח הת'רד שהצורב לא ביכולתו לצרוב דיסקים של DVD ואם זה משנה לו, שלא יקנה.. ואם זה לא משנה, אז שיזרום.

פורסם

קודם כל, אני לא בא לריב לך אלה להסביר ולדון איתך. אם זה מה שהבנת, מצטער ;)

שנית:

1. כן. תתפלא כמה ההבדל גדול ברעש בין מארז חסר שם למארז עם שם, כולל הCompucase ב220 שחים. חשוב מאוד הקירור, כל מעבד או רכיב ידע להתחמם טוב מאוד, אתה מוזמן לבדוק מה ההבדלים, כי אחרי שאצלי ירדו עשרות מעלות (ואני לא מגזים), אני לא חוזר לג'נרי. שלא לדבר על מרחב עבודה גדול ויתר שיש בד"כ.

2. הלוחות של אסרוק מצוינים. אמרתי אחרת? אבל לכל חברה יש לוחות פחות טובים ופחות מוצלחים. וכמה שהחברה היא יותר של לוחות זולים (כמו של אסרוק), ככה צריך להזהר יותר אם לא נותנים את הדגם, כי הסיכוי שזה יהיה לוח עם צ'יפסט גרוע גדלים.

3. אתה לא יכול לדעת באיזה משחקים הילד בן ה-12 משחק. יש ילדים בני 12 שהם גיימרים שלא יביישו לא אותי ולא אותך (לא כאלה שחורשים CS כל היום. אלה גיימרים-גיימרים).

4. אני חושב שצורב DVD זה המינימום כיום. עוד 100 שקל זה בטוח שווה.

פורסם

1. טוב מי אמר שהמארז ג'נרי בכלל? רק בגלל שלא כתוב איזה מארז זה? לפי התמונה, אם זו לא סתם תמונת אילוסטרציה, זה בהחלט לא נראה ג'נרי. בכל אופן, לא אמרתי שזה לא פוגע ולא אמרתי שהרעש לא מטריד ושזה לא משנה ושזה שטויות וגם לא אמרתי שאין הבדל. מה שאמרתי זה שאין הבדל קריטי, כלומר ההבדל הוא לא הבדל שניתן לשים לב אליו בוודאות. כלומר, אולי תחת ספק. ואני מדבר גם על הרעש וגם על ההשפעה של הטמפ'. ברור שתרד הטמפ' אם המארז הוא על רמה, אבל לא ירד כ"כ הרבה בשביל שההשפעה על הביצועים ועל האורך חיים של הרכיבים בפנים תהיה כ"כ ניכרת.

2. כמה כבר צ'יפסטים מאפשרים חיבור למעבד הזה? לא כ"כ הרבה תאמין לי, וגם הביצועים לא יהיו כ"כ שונים ולא כ"כ ישנו לילד בן 12 אם הצ'יפסט לא כ"כ משהו, אם בכלל ישנה אפשרות למעבר לצ'יפסט אחד. מה יכול להיות חרא בלוח אם.. כלומר, אני מודע להפרשי ביצועים בין לוחות של חברות שונות למרות צ'יפסטים ופיצ'רים דומים, אבל זה שטויות.. מה ההבדלים? 2FPS בDOOM3? או 3? 4? נו באמת.. חוצמזה, אין דבר כזה לוח טוב ולוח פחות טוב. הצ'יפסטים והתושבות של המעבדים הם המאפיין הראשי של הלוחות, כל היתר זה המרחקים שבין הגשרים ועוד כמה פרמטרים.. ומעבד לזה, יש את הפיצ'רים- אם הוא תומך PCI-E, מה גודל הבאס.. וכל מיני שטויות כאלו ואחרות. אבל נותנים לו רכיבים יחסית בסדר שהולכים להיות ביחד עם הלוח הזה אז כנראה שאין שום בעיה של תאימות והכל טוב ויפה.

חוץ מזה.. זה ילד בן 12? לאן הגענו? צ'יפסטים? יש גבול נו באמת.. ;D

3. אם הוא היה גיימר גיימר הוא היה יודע דבר מה בכרטיסי מסך וקרוב לוודאי שהיה מבקש מפותח הת'רד להגדיל את התקציב בשביל שיוכל לשחק בכיף. אבל מה לעשות, זה התקציב.. ואם זה הכרטיס מסך שאפשר להכניס במסגרת התקציב אז אין מה לעשות.

4. זה בהחלט המינימום כיום.. אם הוא יראה את הצורך הוא יודע מה לעשות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים