עבור לתוכן

איך מכווצים בווינרר?!

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מכניס קבצים לוינרר כדי שהוא יכווץ.. הוא פשוט לא מכווץ! הווינרר באותו משקל כמו הקבצים אצמם!

אם אני ועשה כווץ ושלח באימייל אז אני רואה בסוגריים את המשקל-וזה באמת מכווץ להרבה פחות MB.. אבל אני לא רוצה לשלוח באימייל אני רוצה לכווץ ושזה יהיה לי על המחשב!

איך עושים את זה? ניסתי כבר את כל האפשרויות בוינר..

פורסם

קודם כל תעשה תקייה ולשם תכניס את כל הקבצים שאתה רוצה שהוא יקבץ

נגיד שתקרא לתקייה שלך 123

עכשיו תלחץ מקש ימני על התקייה בשם 123 ואז תלחץ על הוסף ל-"123.RAR"

פורסם

חוץ מזה שזה תלוי בסוג בקובץ. אתה לא תכווץ MP3 בווינראר, אבל תמונות וטקסט יתכווצו טוב

פורסם

אם אתה רוצה לכווץ קובץ יותר מהרגיל אז בתפריט שמוצג לך בתוכנה לפני האישור על הכיווץ תבחר תחת compression method את האיכות הכי טובה

כמובן שכיווץ יותר איכותי יארך יותר זמן...

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לכווץ קובץ יותר מהרגיל אז בתפריט שמוצג לך בתוכנה לפני האישור על הכיווץ תבחר תחת compression method את האיכות הכי טובה

כמובן שכיווץ יותר איכותי יארך יותר זמן...

יש לי ת'וינרר בעברית... איפה זה נמצא בדיוק?

פשוט כל קובץ לדוגמא ששוקל 700 מגה (לדוגמא סרט) אז הוא מכווץ אותו ל 695 -זה מה שקורה אם אני עושה ADD TO .. זה יענו בקושי מכווץ..

אני רוצה לדעת איך מכווצים בהמון MB לא אכפת לי שלוקח הרבה זמן-יש לי זמן..

פורסם

לחץ כפתור ימני על הקובץ והוסף לארכיון (האפשרות הראשונה מבין האפשרויות של וינראר ושם יהיו לך מספר אפשרויות ביניהן רמת דחיסה)

דרך אגב אל תצפה שגם עם הדחיסה הטובה ביותר בוינראר תצליח לכווץ את אותו הסרט בכמות ניכרת גג עוד איזה 3-4 מגה

פורסם
  • מחבר

לחץ כפתור ימני על הקובץ והוסף לארכיון (האפשרות הראשונה מבין האפשרויות של וינראר ושם יהיו לך מספר אפשרויות ביניהן רמת דחיסה)

דרך אגב אל תצפה שגם עם הדחיסה הטובה ביותר בוינראר תצליח לכווץ את אותו הסרט בכמות ניכרת גג עוד איזה 3-4 מגה

מה?!

אז איך אנשים מכווצים +MB200 בווינרר?

פורסם

זה תלוי במה שאתה מכווץ, במקרה שלך לא תצליח לכווץ את הסרט ב-200+ מגה.

הכל תלוי בסוג הקובץ שאתה מכווץ.

פורסם
  • מחבר

אבל גם לא ב3-4 מגה כמו שאומרים פה נכון?!

פורסם

כפי שציינתי זה מאוד תלוי במה שאתה מכווץ.

ברמת הדחיסה הטובה ביותר לא תוכל לכווץ ביותר מ3-4 מגה מהדחיסה הרגילה (בכל אופן בקשר לסרט שלך ייתכן שבסוגי קבצים שונים התוצאות תהיינה שונות)

אם בכל זאת אתה מעוניין לבדוק תכווץ ותראה זה לא יקח יותר מחמש דקות (בהתחשב במחשב כמובן)

פורסם

סרטים ב 700 מגה זה כבר פורמט דחוס, אתה לא תצליח. ולא אף אחד לא יכול לדחוס סרט ב200 מגה, קבצים אחרים כע, סרטים\אמפי3 לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים