עבור לתוכן

7300GT ב-SLI קורע את ה7900GT

Featured Replies

פורסם

איפה יש בארץ תכרטיס הזה לא מצאתי בפנדה או בנועה

ועדיין יהיה שווה יצא 1400 שקל בערך כמעט כמו ה 7600GT

שהוא לא רואה אותו ממטר

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא עדיין לא הגיע לארץ כנראה וגם לא ראיתי אותו ב-NEWEGG

זו תיהיה עסקה אכן שווה

אך אפשר כבר להשיג כאן 7900GT בכ-1600 ש"ח

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

פורסם
  • מחבר

הוא עדיין לא הגיע לארץ כנראה וגם לא ראיתי אותו ב-NEWEGG

זו תיהיה עסקה אכן שווה

אך אפשר כבר להשיג כאן 7900GT בכ-1600 ש"ח

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

מה שלא הבנת זה שהוא קורע את 7900GT במיחד את הדגם הזה ולדגם הזה אתה מוסיף 600 ש"ח שזה 60 % יותר מSLI של 7300GT

ועזוב את הרעש המעצבן של המאווררים שיש לך ב7900GT וב7300GT אין כי רובם מקוררים פאסיבית

לפי דעתי 7300GT בSLI היא הקנייה הכי חכמה נכון להיום גם שקט מוחלט וגם יחס ביצועים מעולה וגם תמיכה בכל פילטרים שקיימים היום תחשבו על זה לקנות אותם

עכשיו ב1000 שקל 1050 גג ועוד חצי שנה שנה ככה להחליף לDX10

פורסם

זה אתה לא הבנת אותי ...

להיפך, אני מחזק שזו אכן קנייה טובה יותר, פשוט ראיתי שיש ל-7900GT כבר מחיר כה נמוך של כ-1600 שזה כ-200 שקל יותר משני הכרטיסים שהראיתי מקודם ולכן מישהו שרוצה רק כרטיס אחד במארזו יילך על האופציה של ה-7900GT

פורסם
  • מחבר

זה אתה לא הבנת אותי ...

להיפך, אני מחזק שזו אכן קנייה טובה יותר, פשוט ראיתי שיש ל-7900GT כבר מחיר כה נמוך של כ-1600 שזה כ-200 שקל יותר משני הכרטיסים שהראיתי מקודם ולכן מישהו שרוצה רק כרטיס אחד במארזו יילך על האופציה של ה-7900GT

אני לא מאמי שיש מישהו דפוק מספיק בישביל להוסיף 600 שקל ולקבל פחות ביצועים ויותר רעש כאילו אם יש לך SLI למה לא לנצל אותו הרי בעוד חצי שנה גם ככה יוצא DX10 אז זה לא יהיה רלוונטי לקנות עכשיו 7900GT 1 ועוד נגיד שנה עוד אחד כי שניהם לא יתמכו בDX10

אז עדיף להוצי פחות ולקבל יותר ואני חולה על שקט אז זה חלום בישבילי עוד חודש אני קונה את הקונרו ואין מצב שאני לא עושה SLI של שני אלה

פורסם

תגיד אתה עילג?

אני מדבר על ה-GALAXY 7300GT שכנראה לפי הערכותיי ייעלה כ-700 שקל +- ליחידה מה שמביא אותנו ל-1400 שקל ל-SLI

הגלקסי בעל 256MB 128BIT ו-GDDR3 בתזמון של 1.2NS, שאילו הפרטים הטובים ביותר שראיתי לכרטיס מן הסוג הזה.

עריכה: וכל זה בלי קשר לויסטה שמיסטה שתצא עוד חצי שנה

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה עילג?

אני מדבר על ה-GALAXY 7300GT שכנראה לפי הערכותיי ייעלה כ-700 שקל +- ליחידה מה שמביא אותנו ל-1400 שקל ל-SLI

הגלקסי בעל 256MB 128BIT ו-GDDR3 בתזמון של 1.2NS, שאילו הפרטים הטובים ביותר שראיתי לכרטיס מן הסוג הזה.

עריכה: וכל זה בלי קשר לויסטה שמיסטה שתצא עוד חצי שנה

מי אמר לך שצריך GDDR 3 כדי לעבור אותו ומה הקשר לויסטה DX10 יהיה גם במשחקים

פורסם

:kopfpatsch:

זהו אני מוותר

פורסם

מה שלא הבנת זה שהוא קורע את 7900GT במיחד את הדגם הזה ולדגם הזה אתה מוסיף 600 ש"ח שזה 60 % יותר מSLI של 7300GT

ועזוב את הרעש המעצבן של המאווררים שיש לך ב7900GT וב7300GT אין כי רובם מקוררים פאסיבית

לפי דעתי 7300GT בSLI היא הקנייה הכי חכמה נכון להיום גם שקט מוחלט וגם יחס ביצועים מעולה וגם תמיכה בכל פילטרים שקיימים היום תחשבו על זה לקנות אותם

עכשיו ב1000 שקל 1050 גג ועוד חצי שנה שנה ככה להחליף לDX10

אז תקנה SLI, רק אל תשכח להגיד לנו כמה מהר עברת את שלב 3 ב3DMARK05 ואם היו ירידות פריימים כשהרגת את הבוס של 3DMARK06.

קרא לי דור מיושן, אבל אני מעדיף לשחק בUNREAL TOURNAMENT במקום.

פורסם

אולי כדאי לחכות לעוד כמה מבחנים ובנצ'ים לפני שאנחנו חורצים את גורלו של ה- 7900GT ומכריזים על מלך חדש...............

פורסם

חח אתם באמת שרוטים

כותבים : לקנות ולא לקנוט

ולמה אתם מתווכחים סתם זה בסה"כ באנצ' אחד צריך עוד ושהם יגיעו לשוק

פורסם

כרטיס מסך מהחלק החזק של החברה הגבוהה בבנצ'ים זה נחמד לקובעיי שיאים ושיאיי overclock (וoverheat :) ) למיניהם , לעומת זאת , משחקים ובנצ'ים זה דבר שונה לחלוטין , מה שבאמת משנה זה כמות הfps שמתקבלת בהפעלת משחק , זה הכל , יותר fps , יותר טוב

פורסם

נכון מאוד מה ש ATR אמר.

הכרטיס הוא ממוהר בטירוף מבית GALAXY, הקלוקים שלו הם 560/1400 לעומת 450/666 ב 7300GT רגיל.

כמבן שהכרטיס הממוהר יעלה הרבה יותר, ולא 700שח כמו ש ATR אמר אלא אפילו יותר (כי לא יתכן שהוא יעלה ככה ויהיה עדיף על ה 7600GS).

קולטים?

פורסם

טוב אמרתי +- ;D

פורסם

אפשר לקחת שניים מומהרים , אבל אנחנו רוצים פה SLI\CROSSFIRE ובזול , לא במחיר של כרטיסים מומהרים בטרוף , מה שכן , ראיתי איפושהו כרטיס ATI (לא זוכר איזה דגם :s05:) של sapphir שמגיע stock עם קרור מים , מה אתם אומרים על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים