עבור לתוכן

בעיה בפתיחת קובץ - BIN

Featured Replies

פורסם

בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...

פורסם

עד כמה שידוע לי, אתה צריך לפתוח את קובץ ה-CUE עם DT, ולא את ה-BIN.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אתה צריך לפתוח את קובץ ה-CUE עם DT, ולא את ה-BIN.

אפשר לפתוח קובץ BIN עם DT כנראה שהקובץ שלך פגום... אם אתה מתעקש אתה יכול לנסות גם עם תוכנות דוגמת WINISO ו MAGICISO

פורסם

אז מה המטרה של ה-CUE אם כך?

פורסם
  • מחבר

כן אבל הקובץ ללא תוספת של ה CUE .והשאלה האם קובץ BIN חייב לבוא עם תוספת CUE . וכפי הבנתי קובץ ה CUE קיים על מנת לצרוב את הקובץ BIN . אבל על מנת לפתוח....

פורסם

כן אבל הקובץ ללא תוספת של ה CUE .והשאלה האם קובץ BIN חייב לבוא עם תוספת CUE . וכפי הבנתי קובץ ה CUE קיים על מנת לצרוב את הקובץ BIN . אבל על מנת לפתוח....

שוב, אתה לא חייב קובץ CUE, תבדוק את זה על קבצי ה BIN הקיימים שלך ותראה...

קובץ CUE בסך הכל מכיל את שם הקובץ BIN שאתה רוצה לצרוב/לפתוח ואת ה"שיטה", 2352, או 2048. ה DT פותח אותם ב 2352 אם אני לא טועה, ואם תנסה לצרוב IMAGE בלי הקובץ CUE, הוא יבקש ממך לבחור את ה MODE (2352 או 2048)

אם אני לא טועה, הקבצים שאתה מתעסק איתם הם כולם 2352

לדוגמא, קובץ CUE:

FILE "XXXXXXXXXXX.bin" BINARY

TRACK 01 MODE1/2352

INDEX 01 00:00:00

כמו שכתבתי קודם, תוכנות כמו WINISO יכולות לפתוח את הקובץ BIN (כאילו הוא היה ZIP למשל...)

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה. וכפי שציינתי אנני מעוניין לצרוב את הקובץ. אלא פשוט לפתוח אותו. ויש בהחלט סבירות שהקובץ פגום פשוט רציתי לוודא שאכן כך. ולא יודע דרך כיצד?. ועוד omrit. לא הבנתי את כוונתך ל...ואת ה"שיטה", 2352, או 2048 אם תוכל להסביר אשמח...

פורסם

קודם כל תודה על התגובה. וכפי שציינתי אנני מעוניין לצרוב את הקובץ. אלא פשוט לפתוח אותו. ויש בהחלט סבירות שהקובץ פגום פשוט רציתי לוודא שאכן כך. ולא יודע דרך כיצד?. ועוד omrit. לא הבנתי את כוונתך ל...ואת ה"שיטה", 2352, או 2048 אם תוכל להסביר אשמח...

אתה מתקרב לקצה גבול הידע שלי בנושא ;D

יש שלושה סוגים של "שיטות"- 2352/2336/2048

המספרים האלו הם בעצם כמה בתים (bytes) נמצאים בכל block של הדיסק, כך ש-

2352= 807.5MB לדיסק

2336= 802MB לדיסק

2048= 703MB לדיסק

כשמשתמשים ב 2048 משאירים בעצם מספר בתים "פנויים" המשמשים ל ECC/EDC (תיקון טעיויות). בדיסק אודיו למשל יש למשל 2048 בתים בכל בלוק.

אם אתה מתעקש על חישוב, הנה דוגמא:

בדיסק CD-R רגיל של 80 דקות אודיו יש 360,000 בלוקים:

(CD-ROM Mode 1) = 360,000 x 2,048 = 737,280,000 bytes = 703.1 MB

בכל מקרה שאתה עושה mount לדיסק עם DT אתה יכול להסתכל על זה כאילו אתה "צורב" אותו, זה אותו דבר לצורך העניין.

אם הורדת קובץ כזה מהאינטרנט רוב הסיכויים שהוא 2352, וכמו שכתבתי פעמיים, תנסה לפתוח אותו עם WINISO, יש שם גם אפשרות REPAIR IMAGE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים