עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דיון על הדרייבר החדש מסדרה 90 של nVidia

Featured Replies

פורסם

הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce.

- nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה

תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו.

- nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ!

לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום 830. הליבה שלי עדיין על 610 בלי תוספת מתח.

- ניתן לשלוט גם על תדר ה PCI-Express (שעומד אגב על 2500Mhz), אפשר לשנות מתחים וכל מה שניתן לעשות מה BIOS דרך לוח הבקרה, אבל המספרים מוגבלים ע"י מה שהגדרנו ב BIOS, אצלי אפשר רק להוריד מתחים או תדר, לא להעלות מעבר למה שמוגדר ב BIOS, וזה קצת חבל. קיוויתי ל OC פתוח ושקוף לחלוטין מתוך חלונות (למרות שלא יעזור, באמת הכי יעיל לעשות OC מה BIOS).

- יש באג קטן עם ההודעה הראשונית לאחר אתחול המחשב, הדרייבר מודיע (בבועה קטנה ב taskbar) שאנחנו לא עובדים במצב SLI (לאלו עם כרטיס אחד מן הסתם), עם הדרייבר באנגלית ההודעה תקינה ואחרי לחיצה עליה אנחנו מופנים לאתר slizone של החברה כדי לקרוא על הטכנולוגיה ולשכנע אותנו שזה כדאי.

בעברית לעומת זאת ההדועה מופיעה משובשת לגמרי וקשה להבין מה רוצים מאיתנו.

אגב, ההודעה תופיע אחרי כל אתחול של חלונות אם לא תלחצו עליה ותופנו לאתר. סגירה של ההודעה עם כפתור ה X לא מספיקה, וחבל. מכריחים אותנו עם ההפניה הזו.

אתם מוזמנים להתקין ולהשאיר רשמים נוספים.

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנתי. הסרתי.

פשוט לא נראה טוב. לפחות לא בעברית.. יש דברים שאני לא ממש מבין מה הכוונה שלהם ומי כתב אותם ויש גם את הבאג הכי גדול בהיסטורית המחשב - כשכותבים בעברית בשילוב עם אנגלית זה פשוט לא זה !! האנגלית עפה לצד ימין של המשפט אוטומטית בלי קשר למיקומה האמיתי במשפט או שהנקודה או סימן פיסוק אחר מופיעים בצד הלא נכון של המילה.. פשוט זוועה. איך אם כל הטכנולוגייה שיש היום עוד לא קם יצרן תוכנה שעושה סדר בגועל נפש הזה??! מתי מישהו "ילמד" כבר את המחשב שעברית כותבים מימין לשמאל ולה ההפך !? ושמישהו כבר ייסדר את הנושא הזה שכשרוצים להוסיף במשפט סוגריים אן פיסוק שזה לא יעבור לצד שני של המילה וכל השטויות האלה.. לסיכום - דרייבר מגעיל. גם טכנית אני לא רואה בו שום שיפור , גם לא ויזואלי. אני מעדיף את המראה הקודם והפשוט.

עריכה: המצב ב NTUNE גרוע עוד יותר!! עכשיו התקנתי גם אותו. נא לא להתקרב לגרסא בעברית! הכל הפוך שם ולא מסודר ויש באגים בכתיב !! חוץ מזה, מי צריך טובות שלהם בכלל?? עוד תכנה שיושבת לי על המחשב.. עדיף לעשות הכל ב BIOS וב COOLBITS ושיילכו לחפש ה NVIDIA האלה.. אחד הייתרונות שאהבתי אצל NVIDIA לעומת ATI זה הממשק הפשוט והמסודר שלהם וזה נראה עכשיו כאילו הם נטשו את הרעיון והלכו מבלי לשים לב לדרייבר מבאס וכבד כמו של ATI וחבל..

פורסם
  • מחבר

אני גם התחלתי עם הדרייבר בעברית.

מהר מאוד הסרתי אותו ועברתי לאנגלית.

בכלל, כדאי להסיר את הדרייבר הישן ולהוריד את הדרייבר החדש באנגלית.

פורסם

אני משתמש בגירסת הבטא כבר מעל שבוע.

הלוח בקרה מעפן, החזרתי לעיצוב הקלאסי.

יש את הבאג המעצבן של הSLI, "עה זה" :lol:.

אבל שמתי לב לשיפור בתוצאה שלי ב3DMARK05, אני עוד צריך לערוך השוואה מסודרת אבל אני כמעט סגור על זה שיש שיפור.

מחר אחרי העבודה אני יתקין את הגירסה הסופית...

עפתי לישון. :sleep:

פורסם

לא התקנתי אבל נראה לי שאני יוריד ונראה איך זה.

פורסם

מאיפה מורידים תגרסה העברית?

פורסם

רשום מתי יצא הגירסא הסופית ???

פורסם

זאת הגרסה הסופית.

יש לי כמה שאלות:

1)איפה יש תאפשרות לעשות OC?

2)בדרייבר הישן היה אפשרות לזהות TV אם היא מחוברת ,איפה זה נמצא פה?

שיחקתי בCSS ובאמת השFPS היה גבוהה יותר,אבל אחרי כמה זמן הופיע לי מסך כחול שיש לי בעיה בכרטיס וידאו =\

פורסם

אל תתקרבו לדריוור הזה-חרא של דריוור!

הורדתי תבטא שלו לפני חודש,התקנתי ה FPS עלה בטיפה - אבל - סרטוני STREAM באינטרנט מופיעים בשלל צבעי כחול וירוק ואפילו שמעתי על מסכים כחולים במשחקים.

החזרתי לדריוור הישן כדי להנות מסרטוני STREAM מהאינטרנט בשנית.

יצאה הגרסא המלאה,הורדתי,התקנתי,וכמובן שהחמורים ב NVIDIA לא עלו על הטעות של הבטא.פשוט מעצבן-ועוד לוקח להם חודש שלם להוציא דריוור.ולאלה שהמליצו ונהנו-תבדקו משחקים לגבי מסכים כחולים ובעיות בהרצת סרטוני STREAM בנט.

כמובן שחזרתי עכשיו שוב לישן.

פורסם

זאת הגרסה הסופית.

יש לי כמה שאלות:

1)איפה יש תאפשרות לעשות OC?

2)בדרייבר הישן היה אפשרות לזהות TV אם היא מחוברת ,איפה זה נמצא פה?

שיחקתי בCSS ובאמת השFPS היה גבוהה יותר,אבל אחרי כמה זמן הופיע לי מסך כחול שיש לי בעיה בכרטיס וידאו =\

פורסם

לא נתקלתי באף מסך כחול בCSS.

ואני משתמש בבטא מעל שבוע (אולי אפילו קצת יותר משבועיים) - 66GT AGP.

פורסם

לא נתקלתי באף מסך כחול בCSS.

ואני משתמש בבטא מעל שבוע (אולי אפילו קצת יותר משבועיים) - 66GT AGP.

ומה לגבי סרטוני STREAM באינטרנט?

פורסם

אייך אני מבצע OC בדרייבר הזה?

פורסם

הורדתי, התקנתי.

אין הרבה שינויים חוץ מלוח הבקרה המטופש שמשום מה מתעקש להיות בעיברית למרות כל הניסיונות לשנות שפה. טוב שהם השאירו את ה-Classic אחרת הייתי חוזר ל-84xx.

פורסם

ומה לגבי סרטוני STREAM באינטרנט?

עובד מצויין. :xyxthumbs:

גם בגוגל וגם בyoutube.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.