עבור לתוכן

משחק פעולה מתקופת העבר של גוף I הכי טוב שאמור לצאת- Dark Messiah of Might & Magi

Featured Replies

פורסם

פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089

יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D

פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם :xyxthumbs:

פורסם

יופי

אבל יש בעיה אחת

עד עכשיו לא סיימו לפתח אותו!!

בינתיים היתה תחרות בין מעריצים בין אובליביון ודארק משיח ובסוף אובליביון יצא כבר ודארק משיח עדיין לא יצא

אפשר לחשוב כמה זמן, כאילו שזה הולך להיות איזה משחק mmorpg שצריך לעשות לו עולם ענקי, בסך הכל משחק סינגלפלייר עם מפות בתוך קוביות בלתי נראות

פורסם
  • מחבר

איך אתה יכול לזלזל בו ככה, שמע זה חתיכת משחק עפ מנוע פיזי תותח.

כל הסביבה בנויה בעבודה קשה וכל התכנון, אני חייב לומר שהיו לי צפיות ענקיות מאובליביון, ורובן התגשמו, חוץ מהלחימה, הלחימה שם עם חרב היא ממש עלובה והיא מביאה לך את המינימום של המינימום, אין תרגילים חוץ מסיבוב עלוב כזה, ואין קומבואים, וגם הוא מניף את החרב די עלוב, אני לא יכול לומר שהמשחק הוא לא אחד הגדולים, אבל הלחימה ממש הפריעה לי ואיכזבה אותי. אולם לפי הסירטונים, המשיח השחור עומד לעשות משהוא ששום משחק אחר בעולם לא עשה, ראיתה איזה תנוחות מגניבות הוא אחז את החרב ואיך הוא הניף אותה, זה אמור להיות משוגע!!! וגם אמרו שפשר להכין נשקים משלך וכאלה, זה פשוט חייב להיות גדול, אני לא יודע למה לוקח להם הרב זמן, אבל זה לא ממש משנה, המשחק אמור לקחת את המשחקים צעד אחד קדימה, אני מקווה שילמדו ממנו וייצרו עוד הרבה משחקים כאלה!!!

המשחק נראה הכי טוב שיכול להיות, הוא פשו נראה מושלם, עזוב, לא משנה מה אני אגיד לא יעזור לך הבין חצי מכמה שאני מתרשם ממנו, פשוט זה גורם לי לבכות, סוף סוף יצרו משחק שמתאים לי בול!!!

פורסם

אני לא אמרתי שום דבר רע על המשחק

אני התעצבנתי על הזמן שלוקח להם לגמור משחק

פורסם
  • מחבר

למען האמת, אני לא כלכך יודע במדיוק כמה לוקח להוציא משחק, אני רק יודע בכללי שכמה שנים ספורות.

באחד הסירטונים הם אמרו שהם פיתחו את המשחק בבערך שנתיים וחצי.

אני מציע לך לראות את כל הסירטונים, זה פשוט גדול!!!

בעיקר אהבתי את התנוחות שבהן הוא אוחז את הנשקים וכאלה, גם יש קטע שרואים שהוא עושה כישוף קרח על הרצפה ויש כזה עיגול של קרח וכשהאויב רץ על זה הוא החליק ועף מהצוק זה מראה עד כמה הם השקיעו!!!

פורסם

mkp_3_0b_classic_sub-zero.jpg

ככה השקיעו? יותר או פחות?

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

mkp_3_0b_classic_sub-zero.jpg

ככה השקיעו? יותר או פחות?

מה??? רגע, מה??? כאילו, מה??? מה גורם לך לומר את זה???

אנחנו מדברים על אותו משחק?

פורסם

חח תירגע, סתם הלצה, אמרת שיש במשחק קסם קור שיוצר שלולית קרח שאפשר להחליק עליה, וזה הזכיר לי את היכולת המפורסמת של סאב-זירו ממורטל קומבט

פורסם
  • מחבר

אהה, אתה לא יודע איזה סרט עבר עלי, לא הבנתי איך זה יתכן שמישהוא יגיד דבר כזה :silly:

עשה טובה ותרגיע אותי בכמה מילות התרשמות מהמשחק ;D

פורסם

lol im a member of the closed MP beta..

פורסם

נראה משחק חייה ביותר אבל ראיתי כולה 20 שניות......

המשחק שאני חולם עליו זה מששחק עם חפצים/מפות שלא חוזרים על הצמם, ושכל חפץ ממש חפץ.....

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזהוא האחד ;D

תראה ת כל הסרטונים, יש לפחות 5 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים