עבור לתוכן

נפילות של המחשב במשחק אובליביין?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים הדקנתי את המשחק החדש אובליביין כדי שהתרשם מהביצועים שהמחשב החדש מסוגר להפיק,

ובאמת הוא מריץ אותו על רמה ממש גבוהה בלי תקיעות או פרייזים,

הבעייה היא שמדי פעם פתאום המשחק נעצר ויוצא, או פשוט עושה ריסטרט!

מישהוא יודע למה הדבר הזה קורה?

פורסם

עותק לא חוקי?

פורסם

^, אוי באמת.. חבל סתם לשאול שאלות כאלו כי באמת מה זה תורם? רוב הסיכויים (דגש על רוב) שהעותק אכן לא חוקי.. אבל מה אנחנו תמיכה של MICROSOFT או בסגנון?

בוא ננסה לעזור לבן אדם, בכל מקרה, יכולות להיות 1001 סיבות להתרסקויות של משחקים, דבר 1 תבדוק ל PATCHES אם יצאו למשחק ותעדכן..

2- תבדוק שהכרטיס מסך שלך לא מתחמם יתר על המידה ודופק ריסט למחשב (נדיר אבל קורה)

3- דרייברים מעודכנים הן של הכרטיס מסך, עשית אוברקלוק דא"ג?.

נתחיל בזה, הלאה כבר יכול להיות סיבות קצת אחרות שקשורות קצת לדברים שונים (תסיק מסקנות לבד ממש לא קשה)

פורסם
  • מחבר

התגובה השנייה לעניין! :xyxthumbs:, למרות שזה לא אומר שהמשחק לא חוקי

בכל אופן תראה, הדרייבר מעודכן וערכנתי את המשחק..

מה שאני פוחד שיכול להיות שמעבד מתחמם יותר מדי אז הוא עושה ריסט (כי זה קירור סטוק) וזה amd 3200+

הכרטיס מרך אני לא חושב, לא עשיתי לו אוברקלוקינג, לא נגעתי בו מאיך שהוא הגיע,

למה שהיה לו סיבה להתחמם יותר מדי? (ד.א זה כרטיס מסך 7600gt(

פורסם

לי יש את העותק המקורי של המשחק. שעושה לי בדיוק אותן בעיות

כאשר התקנתי לראשונה את המשחק אז היה לי המפרט הבא בקיצור : Intel 2.8c - P4PDeluxe - 6800GT - 1gig Ram

הייתי משחק כמה דקות ואז פשוט המשחק היה נופל באמצע. החלפתי מפרט כדי לשחק כמו שצריך :pissed: ל : Intel 930D - XBDX 975- 7900GT 2Gig Ram.

ובדיוק אותה הבעיה, המשחק נופל באמצע. לא נראה שזו בעיה של המפרט. ניסיתי ליצור קשר מספר פעמים עם Bethesda כל פעם הם נתנו תגובות טפשיות שלא תקנו את הבעיה כלל....

עדיין ממתין לתשובה מהם, ואם לשימהו מכם יש רעיון, אשמח.

תודה מראש,

פורסם

אני לא שאלתי את השאלה הזאת סתם, ישנה הפצה שהעותק שלה גורם להמון בעיות ומפעילה fddshow על כל חצי שעת משחק, לבסוף המחשב פשוט קורס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים