עבור לתוכן

מה הדרך הכי מהירה להיפטר מחצ'קונים ?

Featured Replies

פורסם

לזמן טיפול יש קשר לחומרת הפצעים.. אני במצב כמעט בינוני כרגע אין עלי הרבה עברתי חודש ושבוע ייתכן שאני אצטרך 10 חודשים או שזה נדיר?

נמנעתם מכושר? כי קיבלתי הוראה שלא לעשות הרבה כושר.. ומיום ליום אני מאבד כל מה שהיה לי ואני בדרך להיראות כמו רונאלדו(ברזיל) בימים אלה

• תגובות 106
  • צפיות 18.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קחו רקוטן ותפסיקו להיות כוסיות.

אני לקחתי וכל וכל התופעות לוואי שמדברים עליהם דיכאון וכל הז*ן הזה ממש לא רציני, קצת יובש אבל בקטנה.

פורסם

אי אפשר סתם לקחת, קודם כל צריך מרשם רופא, זה גם מאוד תלוי במצב, אם יש הרבה או קצת.

פורסם

אי אפשר סתם לקחת, קודם כל צריך מרשם רופא, זה גם מאוד תלוי במצב, אם יש הרבה או קצת.

אני יודע. אני מדבר על אלה שצריכים לקחת אבל מפחדים מכל התופעות לוואי האלה. סתם מנפחים את זה.

פורסם

גם אני עד לפני איזה שבועיים סבלתי מפיצעי בגרות אבל למדתי מה גורם להם לגדול ולהתרבות הפיתרון היחידי הוא לאכול נכון הפסקתי עם כל החטיפים האלה וכל המאכלי רחוב למדתי לאכול מסודר והופה ירדו כמעט כולם יש פה ושם כמה אבל לא כמו פעם.

פורסם

סבון קשה-אסותא

סבון תותח וזול

פורסם

מינוציקלין+משחה-בנזממיצין (מהולה באלכוהול 70 אחוז משהו מיוחד עם מרשם מיוחד, משחה עצבנית ביותר)+הוספתי נגיעות של אלכוהול 70% (מי אמר שרק למעבד מותר) על הפצעים, תזונה נכונה.. כן כן רק אני... משתדל זה עושה הרבה.. בנוסף נצלו עכשיו תקופה מעולה למלח שם הים שעושה נפלאות + שיזוף, אפשר להגיע לתואה מספקת למדי !

פורסם

לזמן טיפול יש קשר לחומרת הפצעים.. אני במצב כמעט בינוני כרגע אין עלי הרבה עברתי חודש ושבוע ייתכן שאני אצטרך 10 חודשים או שזה נדיר?

נמנעתם מכושר? כי קיבלתי הוראה שלא לעשות הרבה כושר.. ומיום ליום אני מאבד כל מה שהיה לי ואני בדרך להיראות כמו רונאלדו(ברזיל) בימים אלה

תמנע ממאמץ ומהזעה, אל תאכל ממתקים ושוקולד... תגמל מגרעינים ותשתה המון מים !!!

והכי חשוב לא לשבת בשמש.. זה הדבר הכי גרוע שיש...

:xyxthumbs:

פורסם

אני פעם מרחתי משחה שנקראת בנצימיזין טופיקל ג'ל... מאוד עוזרת. מייבשת קצת את העור, אבל לא משהו רציני... היא טיפה יקרה. 130 שקל או 70 שקל אם יש לך כללית מושלם.

פורסם

כן גם מי שרוצה רואקוטן צריך להתסכל על ההיבט הכלכלי של זה..

300 שקל לחודש

טיפול ממוצע חצי שנה

6X300 = 1800

פורסם

זה שווה.

פורסם

Doctor Vitnir Doctor Vitnir

לחדר מספר 4 :smile1:

וואי girl יש לך את זה לכי ללמוד רפואה :cool2:

פורסם

במקרה ואתם לא חברים בשום אגודה מה שכמעט ולא קיים בארצנו.. הטיפול יעלה לכם 3600 לחצי שנה

פורסם
  • מחבר

הרופא נתן לי לקחת מינוציקלין 100 מ''ג כל יום כדור אחד למשך שלושה חודשים ולמרוח אדפרין כל ערב ולשטוף את הפנים פעמיים ביום עם הסבון האנטיביוטי דרמקס ואני מנקה גם פעמיים ביום עם התכשיר הזה שמנקה שומנים ומחטא בקיצר אני מקווה שזה יעזור

פורסם

הסבון טוב,התכשיר טוב

מינוציקלין גם יעזור,אבל תהיה בעניינים שסביר להנים שזה יחזור לך שתגמור עם זה.

זה סתם מדכא את החצ'קונים אבל לא מטפל בסיבה שממנה הם נוצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים