עבור לתוכן

מחפש משחקים טובים משנת 2002 בערך

Featured Replies

פורסם

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין :s07: ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות).

תודה, לילה טוב. :xyxthumbs:

פורסם

MOHAA, או COD? 8)

פורסם

חלק מ-02' ולחקם 03'

Project IGI 2 - Cover Strike

Solider Of Fortune 2

Delta Force - ושאר חברים ...

Unreal 2 - משחק בזמנו היה ליגה

Mafia

וזהו בנתיים חבוב

תהנה לך :xyxthumbs:

פורסם

אני יודע שבזמנו HALF LIFE 2 עבד לי על ה

GEFORCE 2 100\200

אז שווה לך לנסות להשיג אותו...

No One Lives Forever 2

יצא בתחילת 2003 אבל משחק מומלץ על ידי כל

וקיבל 9.3 ב GAMESPOT אם זה אומר לך משהו..

עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות).

רגע התכוונת משחקים שיצאו מ-2002 ועד היום טובים?? כי אם כן אז יש המוןןןןן

אבל אם התכוונת משחקים שתוכל לשחק על המחשב הישן שלך אז אני יתן לך עוד כמה משחקים טובים ז"א משחקים עד 2002

לעומת זאת אם התכוונת משחקים מ2002 ועד היום-ז"א חדשים יותר מ2002 אז תגיד ונביא לך עוד יותר משחקים

פורסם

פעולה\התגנבות:

Prince of Persia 1 (יצא ב2003) משחק טוב מאוד,אם בא לך פאזלים וכאלה.2 הוא יותר למכות,והוא יעבוד במחשב שלך,כי הוא (ואפילו 3)לא עבר שדרוג משמעותי במנוע.אגב, אני חושב ששמעתי שהוא תומך בפיקסל שיידר 1.1, מה שהכרטיס שלך לא יכול לספק כי אין לו אותו,בכל מקרה,תבדוק את זה.

Silent Assasin :Hitman 2 ימלא לך המון זמן,והמנוע שלו עובד גם על מחשבים חלשים (מניסיון) :cool2:

Hitman 3: Contracts עובד על אותו מנוע של 2 (למרות שהוא יצא ב2004) אז אם אהבת את 2,תתפרע.

Splintel Cell המקורי,משחק ענק.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne, יצא בשנת 2003.אמנם שש שעות,אבל אם למישהו יש אותו,כדאי שתקנה אותו באיזה 50 שקל (או בחנות תמצא ב50 שקל,לא אמור לעלות יותר)

:RTS

Warcraft 3וההרחבה שלו Frozen Throne. אם אהבת אותו גם שווה לך לנסות את Starcraft,שני משחקי RTS מעולים של בליזארד, לפני שהיא נהיית זנותית עם WoW

Command & Conquer: Generalsשיצא ב2003 קיבל ביקורות מעולות, וכמו כן גם ההרחבה שלו Zero Hour שהייתה הרחבה ממש טובה (זה בערך משחק הRTS הטוב האחרון שEA הוציאה (BFME?תעשו לי טובה) ולכן כדאי לך לקנות אותו מסיבה מכופלת.

:Shooters

האלו 1,משחק טוב מאוד (אבל פורט לא ממש מוצלח לPC.לא בגלל שהוא גרוע,בגלל שהגרסה לXBOX הייתה מעולה)

Call of Duty שציינו אותו מקודם (2003),גם Medal of Honor Allied Assault שיצא ב2002,משחק מעולה לזמנו (וגם עד היום.אחח,זכרונות מתוקים)

RPG:

יש לך את Diablo 2 (אני יודע שהוא hack and slash אבל הוא יכול להיחשב לRPG) שיצא ב2001,משחק שימלא לך הרבה שעות

Knights of The Old Republic!!!!!@#%$% (מצטער על פרץ הפאנבויות)תשיג אותו עכשיו!(יצא ב2003)

ו...זהו :xyxthumbs: לקח איזה 10 דקות בגיימספוט,אבל ניחא :cool2:.תהנה.

פורסם

בקשר לג'נרלס (לדעתי הוא ממש גרוע ועדיף כבר RA2) יש את ה decede שעולה כ180 ש"ח~ ושם יש את כל משחקי C&C וסריאל אישי כמובן לכל משחק.

פורסם

לפי דעתי זה עניין של איזה תקופה אתה אוהב,אני אהבתי את ג'נרלס כי הוא יותר מודרני :hat:

פורסם

Act Of War:Direct Action(לא בטוח לגבי השנה אבל זה היה ב2003 אני חושב או 2004 :| )

Command And Conquer Renegade

Price of Persia:The Sands Of Time

MAX PAYNE:TFOMP(יענו השני)

Call Of Duty

Need For Speed Underground

יש עוד אבל לא ממש זכור לי

את המשחקים שרשמתי אני זוכר כי בהם שיחקתי הכי הרבה :]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים