עבור לתוכן

Xbox 360: בקר שליטה חדש ופשוט יותר בפיתוח

Featured Replies

פורסם

אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת)

וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי

יבלבל תשוק

אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק

אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי :pissed:

עריכה-

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

פורסם

טוב, בנתיים לא נותנים שום מידע חוץ מזה שיעשו משהו, שזה כלום, לדעתי תחקה עם הת'רד הזה אחרי שיוציאו את השלט או אחרי שיתנו יותר מידע, הרבה יותר מידע.

ואני רק רוצה לומר, שזה טמטום לעשות שלט חדש, כי לדעתי אחד הדברים בהם ה-XBOX מתעלה על כל קונסולה אחרת הוא השלט הנוח ביותר שלו יחסית לכל שאר הקונסולות. הוא יותר גדול, חומר נוח, מבנה שמתאים ליד כמו כפפה, וה-L2 וה-R2 שיש בשלט של ה-PS בנויים בצורה הרבה יותר נוחה בשלט של XBOX360.

בנוסף המיקום של האנלוג השמאלי מעל החצים כלכך נוח, זה הדבר הכי טוב ופשוט לעשות בשלט וזה מעלה את השליטה, הנוחות הכפיות במשחק עם השלט בכלכך הרבה, ואת כל זה אני אומר מנסיון, קניתי את השלט של 360 למחשב.

פורסם

איפה קנית אם יורשה לי לשאול?

פורסם

באתר שקוראים לו www.play-asia.com , הזמנתי משם בכ-190 שקל כולל משלוח את המוצר והוא הגיע אליי ארוז מצוין.

אתר מומלץ :xyxthumbs:

למרות שאני יודע שיש גם את השלט ברץ, אבל ב-300 שקל :nono:

פורסם

אין לי כרטיס אשראי (ולא להורים) :'( :'(

פורסם

למה אין להורים שלך כרטיס אשראי? אם יורשה לי לשאול

פורסם

כי אמא שלי טוענת שזה יוצא אובר דראפט ויעשה בעיות.

פורסם

טוב, תאמין לי לא חסרים גיימפאדים טובים למחשב.

אתה במקרה נגיש לאחד הסניפים של PANDAS?

פורסם

אני במקרה טס לרוסיה ב6.7 ואני אחפש שם את השלט של X360, אם אני לא אמצא אני אחפש פה, אם לא אני אקנה אחר :'(

פורסם

בהצלחה בחיפושים, אבל שוב, יש עוד שלטים מצוינים למחשב, אם לא תמצא את זה של 360, אני אמליץ לך על אחד אחר מצוין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים