עבור לתוכן

המחשב האישי נגד הקונסולות - מי מנצח? - הביעו את דעתכם

Featured Replies

פורסם

למה דווקא טלוויזיה 21 פשוטה? ,וגם מה רע ב21 פשוטה ? עדיף ממסך מחשב 17 שלרוב יש \:

תקנה*

אני לא צריך לקנות אותה יש לי אותה , וגם אני לא פאנבוי של PS3 וגם לא מתכוון לקנות אותו כי אני לא מתכוון לבזבז על כל משחק 500 ש"ח :kopfpatsch:

עדיף לקנות X360 למרות שהPS3 יותר טוב.

מי אמר לך שהPS3 יהיה יותר טוב?

לפי כל המידע שזרם בינתים הוא הולך להיות מכשיר מאוד לא מישתלם ביחס עלות תועלת

ודרך אגב גם המישחקים של ה360 מאוד יקרים בארץ

אבל אתם מפספסים תנקודות החשובות ביותר

לקונסולות יש כמה סיגנונות מישחק כימאת בילעדים ולPC אותו דבר וכמו שאמרתי זה עינין של טעם

אני לדוגמה מאוד חם על הWII למרות גרפיקה לא חזקה

תראו לי מישחק כמו זלדה או מאריו נייר במחשב

בPC יש מישחקים כמו גוטיק שלא נפוצים בקונסולות ויש עוד הרבה דוגמאות

גם עינין הישיבה מול המסך מול על הכורסא שונה

ואני אישית מעדיף שילוב של קונסולה ומחשב ביחד

ככה שמישחקי מולטיפלטפורם אפשר ליקנות בזול או ... למחשב

ואפשר לשחק בכל מישחקי המחשב

ומישחקים כמו זלדה אפשר ליקנות (זלדה יוצא פעם בכמה שנים לכל קונסולה של נינטנדו )

הדיון הזה די מטומטם אני יכול להבין WII VS 360 VS PS3

או 360 VS PS3 כי הWII מאוד שונה ליתחרות ישירות אבל הPC VS קונסולות זה דיון מטומטם

• תגובות 61
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אמר לך שהPS3 יהיה יותר טוב?

לפי כל המידע שזרם בינתים הוא הולך להיות מכשיר מאוד לא מישתלם ביחס עלות תועלת

ודרך אגב גם המישחקים של ה360 מאוד יקרים בארץ

אבל אתם מפספסים תנקודות החשובות ביותר

לקונסולות יש כמה סיגנונות מישחק כימאת בילעדים ולPC אותו דבר וכמו שאמרתי זה עינין של טעם

אני לדוגמה מאוד חם על הWII למרות גרפיקה לא חזקה

תראו לי מישחק כמו זלדה או מאריו נייר במחשב

בPC יש מישחקים כמו גוטיק שלא נפוצים בקונסולות ויש עוד הרבה דוגמאות

גם עינין הישיבה מול המסך מול על הכורסא שונה

ואני אישית מעדיף שילוב של קונסולה ומחשב ביחד

ככה שמישחקי מולטיפלטפורם אפשר ליקנות בזול או ... למחשב

ואפשר לשחק בכל מישחקי המחשב

ומישחקים כמו זלדה אפשר ליקנות (זלדה יוצא פעם בכמה שנים לכל קונסולה של נינטנדו )

הדיון הזה די מטומטם אני יכול להבין WII VS 360 VS PS3

או 360 VS PS3 כי הWII מאוד שונה ליתחרות ישירות אבל הPC VS קונסולות זה דיון מטומטם

נכון PC VS PS זה מטומטם ,מה שאמרתי לפותח הדיון .

לידיעתך הX360 נפרץ

פורסם

נכון PC VS PS זה מטומטם ,מה שאמרתי לפותח הדיון .

לידיעתך הX360 נפרץ

אני יודע אני קורא באתר הזה הרבה-

http://www.maxconsole.net/

(אתר חוקי לגמרי)

ככה שאני יודע על הפריצות אבל זה פריצה שיכולה לידפוק תקונסולה אם לא עושים טוב ואין 100% תאימות כרגע

בכל מיקרה 4000 שקל בארץ +קנית טלויזיה או מסך איכותי (לי אין) יוצר מצב שלי אישית לא מישתלם ליקנות תקונסולה הזות

אני לא יקנה קונסולה כזות וישחק על טלויזיה רגילה

וחוץ מיזה אני פאן של נינטנדו

14_0.jpg

פורסם

זה שסוני אומרים שאולי יהיה אפשר לעיין באינטרנט לא מבטיח ב-100% שכך יהיה, וגם אם כן אז עדין אין את כל התוכנות, וכמו שאתה אמרתה, זה כבר לא יהיה קונסולה אלא מחשב אז...

פורסם

זה שסוני אומרים שאולי יהיה אפשר לעיין באינטרנט לא מבטיח ב-100% שכך יהיה, וגם אם כן אז עדין אין את כל התוכנות, וכמו שאתה אמרתה, זה כבר לא יהיה קונסולה אלא מחשב אז...

מה אתם לא מבינים? תוכנות זאת לא בעיה לפי מה שהם אומרים זאת תהיה מערכת מבוססת לינוקס,אין בעיה להשיג תוכנות..

אבל אם הם ישתמשו גם כלינוקס כמערכת הפעלה גם למשחקים שלהם אז הם יהיו ב"דיפ שיט"..

מה שכן,למרות שלדעתי הביצועים עם הלינוקס לא יהיו מרהיבים,יש סיכוי להשתמש בלינוקס בתוכנות כמו WINE או תוכנות VMWARE ולהתחיל להתקמבן על תוכנות מיקרוסופט ומשחקי DX9.. למרות שלא נראה לי שזה יקרה בגלל אי תאימות חומרה,אבל בעזרת תוכנות VMWARE אפשר לעשות את זה..

אגב - פאנבוי[לא קשה להבין למי אני מתכוון] עוד לא ענית לי לגבי הטלוויזיה שלך.. כי משום מה זה יהיה לי די מצחיק אם תתקע בלי טלוויזית "PURE HDTV" לPS3 הקדוש..

פורסם

אתה חושב שאפשר לדמות מערכת X86 על מערכת שהיא לא X86? אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי.

פורסם

הנה חומר למחשבה למרות שזה לא ממש קשור

דובר סוני:

קאז היראי, האיש שעשה את הפריצה שלו לתודעת הציבור ב- E3 עם Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidge Racerrrrrrrr!!, מספר לאנשי המגזין כי מייקרוסופט כל הזמן מעתיקים מסוני.

"כל פעם שאנו הולכים בדרך מסוימת, אנחנו רואים אותם ישר מאחורינו פשוט אי אפשר לנער אותם", מספר נשיא Sony אמריקה, וממשיך: "הלוואי והם היו מוצאים אסטרטגיות משלהם, אבל אם תסתכל על זה, הם עושים מה שאנחנו עושים. בעצם, הם פועלים כך גם בתחום העסקי"

והנה משהו שסוני אמרו כדי להתגונן מנינטנדו, כי גם להם יש שלט עם חישן תנועה

נינטנדו, מצדה, תקפה את סוני והאשימה אותה בהעתקה. "אם להביט על ההיסטוריה, כל

החידושים הגיעו מאיתנו", טען דיוויד ירינטון, הבוס של נינטנדו אירופה, "אני יודע שלסוני היו כל מיני בעיות עם הרטט, ולכן הם נאלצו להסתדר בלעדיו. זה קרה בגלל שהם לא חידשו הם העתיקו".

בעקבות ההתקפות, סוני נכנסה לעמדת התגוננות, וכעת היא מחזירה. בראיון לעיתון הגרמני דר שפיגל, פיל הריסון, ראש מחלקת הפיתוח של סוני, הגיב לראשונה על הטענות, והשמיע תחזית חד משמעית בדבר התיישנות המחשב האישי.

"במובן מסוים, אני יכול להבין למה אנשים אומרים שהעתקנו, אבל אני חושב שזה טיפשי. אנו עובדים על

הפיתוח הזה כבר זמן רב, ואני מניח שכך עשתה גם נינטנדו.

זה טבעי לחלוטין ששתי חברות יעבדו על שני דברים כמעט זהים ככה זה עם טכנולוגיה".

אז... WTF

פורסם

חח ממש דיוני פורום אקטואליה נהיו פה

"כל פעם שאנו הולכים בדרך מסוימת, אנחנו רואים אותם ישר מאחורינו פשוט אי אפשר לנער אותם"

ואי איך לא שמתי לב לזה, שירות הלייב של האקסבוקס הוא העתקה מדויקת של זה שבפס2!!! וגם הטריגרים של השלט!!1111 וההארד דיסק של האקסבוקס! בדיוק כמו בפס2!111 איך מיקרוסופט האלה מעיזים

פורסם

לנינטנדו ולסוני יש שלטים חדשים, אז מיקרוסופט החליטו גם לפתח שלט חדש כדי לא להישאר מאחור :lol:

נינטנדו וסוני הוציאו קונסולות ניידות (DS ו PSP ) מיקרוסופט גם החליטו לעשות את זה :lol:

סוני הוציאה את ה Eye-Toy מיקרוסופט גם החליטו להמציא אחד כזה לעצמם :lol:

רק ביגלל Saints Row שווה לקנות ת'קונסולה הזאת ,כל השאר fps מעותק מהמחשב.

פורסם

נינטנדו המציאה את הקונסולה, אז גם סוני החליטה להיכנס ולהידחף ::)

נדב אתה יודע את מי הוא מזכיר לי? את האידיוט הזה מגיימר, מנהל פורום סוני פלייסטיישן ::)

פורסם

נינטנדו המציאה את הקונסולה, אז גם סוני החליטה להיכנס ולהידחף ::)

נדב אתה יודע את מי הוא מזכיר לי? את האידיוט הזה מגיימר, מנהל פורום סוני פלייסטיישן ::)

איזה קונסולה בדיוק היא המציאה ,מגאסון או גיימבוי ? :lol:

אתה מדבר עליי? קרא לחברים ש'ך אידיוט אני לא אידיוט ,אני יותר חכם מימך :P,ומה אתה חושב אם אתה חבר של מנהל הפורום אתה יכול לקלל על אנשים ? ,מה אין'ך ביצים להגיד לי אידיוט ,אז אתה אומר לחבר ש'ך \: :lol:

פורסם

דבר ראשון אני לא חבר שלו ::)

דבר שני אני מבין שזה אתה, שלום טמבל.

פורסם

ואי איך לא שמתי לב לזה, שירות הלייב של האקסבוקס הוא העתקה מדויקת של זה שבפס2!!! וגם הטריגרים של השלט!!1111 וההארד דיסק של האקסבוקס! בדיוק כמו בפס2!111 איך מיקרוסופט האלה מעיזים

אין, זה כלכך נכון!!! מישהוא יודע איך מיקרוסופט הגיבה לזה???

לדעתי כל חברה עובדת על כל מני דברים ומפתחת אותם, ןלבסוף כל אחת מסתכלת על השניה ורואה משהו טוב שלה אין, ואם היא ראתה משהו טוב שהיא יכולה לעשות וכך לשפר את עצמה ולא לתת למתחרות יתרון, אז למה לא לעשות??? זה מאוד הגיוני שכל חברה תיקח משהו מחברה אחרת אם זה טוב, אחרי הכול זה דפוק לא לעשות משהו כזה רק בשביל להגיד שהיא לא מעתיקה ( לא שמישהי עושה את זה ) כי זה ימנע ממנה להתקדם. אבל כמובן גם כל חברה צריכה להמציא דברים מקוריים שלה שהיא פרי יצירתם ולשמור על מקוריות.

פורסם

דבר ראשון אני לא חבר שלו ::)

דבר שני אני מבין שזה אתה, שלום טמבל.

דבר ראשון :הודעתך אינה קשורה לנושא הדיון "המחשב האישי נגד הקונסולות - מי מנצח? - הביעו את דעתכם"

דבר שני : זה נוגד לחוקים ,הודעתך החילה : ספאם ,עלבון חבר פורום , קללות.

דבר שלישי : אם הייתי אחרי פורום hwzone היתי דואג לזה שתיענש בחומרה ותגורש מפורום זה מכיוון שהיתנהגותך עברה כל ביקורת ,אני מבקש מאחראי פורום לטפל בנושא זה בחומרה רבה ולא לסלוח לעבריין ,זאת לא פעם ראשונה שמשתמש זה העליב או פגע בחבר פורום .

תודה רבה ,חבר פורום hwzone ,משתמש בשם :GodOfGames .

נ.ב אחראי פורום מקווה שלקחת את זה לתשומת ליבך . מאחל לך לילה טוב וחלומות פז !

שעת סיום כתיבת טקסט:3:44:9

פורסם

אך אחד מהצדדים לא היה תמים במיוחד

אבל הדיון איכשהו הצליח להשאר בנושא, למרות הערות מיותרות משני הצדדים ולכן הוא ישאר פתוח

נסו לא לדרדר אותו שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים