עבור לתוכן

המחשב האישי נגד הקונסולות - מי מנצח? - הביעו את דעתכם

Featured Replies

פורסם

שמע אחי, ההודעות נהיו גדולות מדי ואין לי כוח לכתוב כלכך הרבה אז תן לי להתייחס לכמה דברים:

*הגרפיקה של PS2 היא לא יותר חזקה משל ג'יפורס 3 וזה עובדה, תשאל כל אחד שמבין, מה שכן אני יכול לתת לך זה שהגרפיקה של ה-XBOX מגיעה למקסימום ג'יפורס 5.

*ונגיד שה-PS3 יחזיק כשנתיים, יש לך טלויזית HDTV? כי אם לא אז הגרפיקה שלו לא תראה יותר טובה משל מחשב כי הטלויזיות הרגילות שיש לכולם חוץ מל-3 אנשים, לא מנצלת בכלל את היכולות המדהימות שיהיו ל-PS3, לכן אל תתלהב יותר מדי מהגרפיקה של PS3 עד שיהיה לך טלויזית HDTV, כי אתה חייב להסכים איתי שלאנשים בודדים יש טלויזיה כזאת ולא כל אחד רוצה לקנות טלויזיה כזאת יקרה רק בשביל משחקים.

*נכון שהכרטיסי מסך הכי חזקים יכולים להגיע ל-4000 שקל, אבל זה לא אומר שהכרטיסים החדשים יותר יהיו יקרים יותר, עצם העובדה שאמרתה את זה מראה שאתה פאנבואי וההערצה שלך לקונסולה מעוורת אותך, כי כאשר יוצא כרטיס מסך חדש יותר, אז המחירים של הקודמים יורדים, והמכיר של החדש נשאר כמו של החדש הקודם שזה גם כ-4000 ש"ח.

*ואולי באמת יוצאים משחקים חדשים ל-PS2, אבל עדין הגרפיקה שלהם מחורבנת כי התאימו אותם לגראפיקה המחורבנת של ה-PS2, זה שיש את אותם משחקים גם למחשב או ל-PS3 זה לא אומר שהגרפיקה שלהם תהיה אותו דבר, תחשוב קצת, אין צב שיפתחו משחק שימתח את גבולות הגרפיקה של ה-PS2, זה אפילו לא ויכוח שהגרפיקה של PS2 מחורבנת והיא שווה לג'יפורס 3 ולא יותר.

*בקטע של משחקים, זה לא ויכוח, ואמרתי את זה כמה פעמים, שמייצרים משחקים בלעדיים לקונסולות, ובזה הקונסולות החדשות לוקחות את המחשב.

*בקשר למשחקים עם כמה שחקנים, אתה מדבר שטויות, ואתה סתם פאנבואי מעצבן, מה לא ברור שאפשר לשחק עם הרבה שחקנים גם במחשב במשחקי ספורט וכאלה, כי כל הפיםא וה-NBA שיוצאים למחשב ולקונסולה הם בעצם אותו דבר, וגם במחשב אני מניח שאפשר לשחק עם אותה כמות של שחקנים, כל מה שצריך לעשות זה מה שעושים בקונסולה, פשוט לחבר עוד שלטים, תפסיק להיות כזה עיוור.

*ובקשר לזה שבקונסולה אולי צריך רק להכניס את הדיסק של המשחק, זה אולי באמת נוח, אבל אתה סתם עצלן אם אתה לוקח את זה בחשבון בהשוואה, כי אל תשכח שכל מה שצריך לעשות זה להתקן 5 דקות את המשחק במחשב וזה בכלל לא בעיה, ואחרי שאתה מתקין, זה נהיה אפילו יור נוח בקונסולה כי לא צריך דיסק, על זה חשבתה יא'פאנבואי??? לא חשבתי ככה.

בקיצור, אתה פאנבואי של הקונסולה וזה מעוור אותך, אתה סתם מעלים עובדות וממציא עובדות חדשות משלך :bash:

אבל אחרי הכול, אל תיקח את מה שאני אומר לך אישית ;)

כן יש לי טלוויזיה HDTV ואני גם לא מתכוון לקנות PS3 כי אני לא מתכוון לקנות כל חודש משחק ב500 שקל \: :screwy:

גם הקונסולה הישנות לוקחות את המחשב במשחקים ,זאת עובדה ;D

אני יודע שהגראפיקה של ps2 כבר מיושנת ,למה אתה ציפת ,קונסולה משנות 1999 \: ועדין מחזיקה מעמד כמו סוסה ,עובדה :P ,אוליי אצלך הגראפיקה מחורבנת! ,כי אוליי אתה משחק על מסך 20 אינץ שמן ,ישן ,מטושטש או שביכלל בחיים לא שיחקת בps2 אתה סתם פאנבוי שחוזר אחרי דברים של אחרים ...תנסה את ה ps2 על פלאזמה 24 או 32 אינץ ותראה שהכל יהיה חד , אני ניסתי למשל את המשחק NFSMW יש הבדל גדול בין 20 אינץ טלוויזיה שמנה ולבין 32 אינץ פלאזמה ,הבדל גדול :hat:.

ואיך בדיוק אפשר לחבר למחשב 8 שלטים ? אי אפשר לחבר הגה וג'ויסטיק באותו זמן כאילו אפשר לחבר אותם שיהיו מחוברים אבל אי אפשר שהם היפעלו באותו זמן (אני ניסיתי)

אז איך בדיוק תחבר 8 שלטים ?!?!חחח :bash: , במחשב מקסימום אפשר על 2 אחד על המיקלדת ואחד על שלט \:

לא נמאס לך ?!?פאנבוי ,פאנבוי ,פאנבוי ..תמציא משהו יותר חדש :s07:

להיות פאנבוי של מחשב זאת פאדיחה ,תבוא לבצפר תגיד אני פאנבוי של מחשב ,כולם ירביצו לך אבל אם יש לך חברים חונונים הם ישאלו אותך :" אם אתה נכנס היום לשחק קונטר סטריק ?? " חחחעח ותספר להם כמה הדצ'רטים (מכות בראש) דפקתה בקונטר סטריק ואז תתחילו לריב מי יותר טוב ... :bash:

ואם אתה פאנבוי של קונסולה ,תבוא לבצפר תגיד אני פאנבוי של קונסולה ,אחרי הלימודים כל החברים ש'ך יבוא לשחק smackdown או takken כדי להשתחרר מהלימודים \:

:yelclap:

נ.ב ההודעות ש'ך לא גדולות ?!? :s05:

• תגובות 61
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נמאס לך ?!?פאנבוי ,פאנבוי ,פאנבוי ..תמציא משהו יותר חדש :s07:

להיות פאנבוי של מחשב זאת פאדיחה ,תבוא לבצפר תגיד אני פאנבוי של מחשב ,כולם ירביצו לך אבל אם יש לך חברים חונונים הם ישאלו אותך :" אם אתה נכנס היום לשחק קונטר סטריק ?? " חחחעח ותספר להם כמה הדצ'רטים (מכות בראש) דפקתה בקונטר סטריק ואז תתחילו לריב מי יותר טוב ... :bash:

ואם אתה פאנבוי של קונסולה ,תבוא לבצפר תגיד אני פאנבוי של קונסולה ,אחרי הלימודים כל החברים ש'ך יבוא לשחק smackdown או takken כדי להשתחרר מהלימודים \:

:yelclap:

חחח ואיך בדיוק זה קשור? דוגמא הכי דבילית שראיתי מזה הרבה זמן, אולי מה שאתה מנסה לומר בעצם זה שקונסולה מהווה פעילות חברתית הרבה יותר טובה מאשר המחשב.

כלומר מולטיפלייר ברשת במחשב אל מול מולטיפלייר בלייב עם כמה שלטים שכל החברים באים ועושים טורנירים בטקן, PES,NBA וכו.

פורסם

חחח ואיך בדיוק זה קשור? דוגמא הכי דבילית שראיתי מזה הרבה זמן, אולי מה שאתה מנסה לומר בעצם זה שקונסולה מהווה פעילות חברתית הרבה יותר טובה מאשר המחשב.

כלומר מולטיפלייר ברשת במחשב אל מול מולטיפלייר בלייב עם כמה שלטים שכל החברים באים ועושים טורנירים בטקן, PES,NBA וכו.

זה לא מה שאני מנסה לומר אבל זה גם, קונסולה באמת מהווה פעילות חברתית הרבה יותר טובה מאשר המחשב ,מולטיפלייר ברשת במחשב ,בקונטר סטריק זה רק חנונים משחקים שאין להם חיים מהצהוריים עד הערב רק משחקים בזה ובבצפר מדברים על זה בלי סוף ,וכשאחד קורא לשני צ'יטר אז מתחילים לריב ...יש לי ילדים כאלה בשכבה :smile1::lol:

דוגמא דיבילית אבל נכונה

פורסם

אתם בעצם צודקים, לקונסולה יש יתרון של השלטים, אבל לא לכל אחד אין חיים וכל מה שהם עושים זה לשחק עם חברים בקונסולה.

אני למשל, מעדיף לשחק כדורגל עם 8 חברים במציאות, מאשר לשחק איתם בקונסולה.

ומה שאמרתה בקשר לפאנבואי של מחשב מול קונסולה, עזוב, אין לי אפילו כוח להתחיל :s07:

פורסם

אבל לא לכל אחד אין חיים וכל מה שהם עושים זה לשחק עם חברים בקונסולה.

תתפלא, אני גם בצבא, גם עובד, גם משחק עם חברים בשכונה 3 פעמים בשבוע וגם משחק איתם בסוני איזה 3 פעמים בשבוע, לא כל דבר סותר את השני.

פורסם

אתם בעצם צודקים, לקונסולה יש יתרון של השלטים, אבל לא לכל אחד אין חיים וכל מה שהם עושים זה לשחק עם חברים בקונסולה.

ומה שאמרתה בקשר לפאנבואי של מחשב מול קונסולה, עזוב, אין לי אפילו כוח להתחיל :s07:

אין לך כוח להתחיל כי כבר נמאס לך וכבר הבנת שאני צודק :P אני גאה בך :yelclap:

"אני למשל, מעדיף לשחק כדורגל עם 8 חברים במציאות, מאשר לשחק איתם בקונסולה......" מה הקשר עכשיו חח??

אני למשל ,מעדיף לשחק Crysis אם רובים צעצועים ביער אם 8 חברים ביער במציאות ,מאשר לשחק במחשב \: (סתם דוגמא..)

עכשיו אתה תגיד לי :" מה הקשר..? " זה אותו דבר מה שאתה אמרת .."אני למשל, מעדיף לשחק כדורגל עם 8 חברים במציאות, מאשר לשחק איתם בקונסולה......"

:s07:

פורסם

תתפלא, אני גם בצבא, גם עובד, גם משחק עם חברים בשכונה 3 פעמים בשבוע וגם משחק איתם בסוני איזה 3 פעמים בשבוע, לא כל דבר סותר את השני.

לא סותר, אם אתה אפילו לא ג'ובניק (ראו ערך מש"ק ממטרות).

פורסם

אין לך כוח להתחיל כי כבר נמאס לך וכבר הבנת שאני צודק :P אני גאה בך :yelclap:

"אני למשל, מעדיף לשחק כדורגל עם 8 חברים במציאות, מאשר לשחק איתם בקונסולה......" מה הקשר עכשיו חח??

אני למשל ,מעדיף לשחק Crysis אם רובים צעצועים ביער אם 8 חברים ביער במציאות ,מאשר לשחק במחשב \: (סתם דוגמא..)

עכשיו אתה תגיד לי :" מה הקשר..? " זה אותו דבר מה שאתה אמרת .."אני למשל, מעדיף לשחק כדורגל עם 8 חברים במציאות, מאשר לשחק איתם בקונסולה......"

:s07:

הקשר הוא שאם אני מארגן להיפגש לעשות משהוא עם 8 חברים, אני מעדיף כבר לצאת או לשחק כדורגל/כדורסל, אני משחק במחשב רק לבד או עם מספר קטן של חברים, וזה למה לא מפריעה לי שאי אפשר לשחק 8 שחקנים.

שנית, אתה ממש ילד קטן ומציק- "אין לך כוח להתחיל כי כבר נמאס לך וכבר הבנת שאני צודק :P אני גאה בך :yelclap: ", זה לא מראה על גילוי בגרות מצדך :bash:

פורסם

הקשר הוא שאם אני מארגן להיפגש לעשות משהוא עם 8 חברים, אני מעדיף כבר לצאת או לשחק כדורגל/כדורסל, אני משחק במחשב רק לבד או עם מספר קטן של חברים, וזה למה לא מפריעה לי שאי אפשר לשחק 8 שחקנים.

שנית, אתה ממש ילד קטן ומציק- "אין לך כוח להתחיל כי כבר נמאס לך וכבר הבנת שאני צודק :P אני גאה בך :yelclap: ", זה לא מראה על גילוי בגרות מצדך :bash:

ילד קטן ומציק אבל חכם

כשאבא ש'ך אומר לך שהוא גאה בך? זה לא מראה על גילוי בגרות מצדו ?

או כשאתם מתווכחים ואז נמאס לך ואתה מבין שהוא צודק ?אז זה לא מראה גם על גילוי בגרות מצדו ? :kopfpatsch:

אבל אם היה אפשר במחשב לשחק על 8 שחקנים היית מזמין חברים לשחק ,לא?

אז זה כן מפריע לך :P

פורסם

אין שום סתירה לחבר 8 שלטים במחשב? מי המציא את זה?

פורסם

ילד קטן ומציק אבל חכם

כשאבא ש'ך אומר לך שהוא גאה בך? זה לא מראה על גילוי בגרות מצדו ?

או כשאתם מתווכחים ואז נמאס לך ואתה מבין שהוא צודק ?אז זה לא מראה גם על גילוי בגרות מצדו ? :kopfpatsch:

אבל אם היה אפשר במחשב לשחק על 8 שחקנים היית מזמין חברים לשחק ,לא?

אז זה כן מפריע לך :P

בכל הקטע של האבא והגילוי בגרות, מה הקשר בכלל??? אתה סתם פולט שטויות!!! אתה לא חייב להגיב על כל דבר שהוא נכון :bash:

בקשר לחיבור של 8 שלטים, זה לא מפריע לי מהסיבה הפשוטה: את המחשב אני רואה כדבר להעביר איתו את הזמן בלי חברים או עם מספק קטן מאוד של חברים, כאשר אני עם מספר גדול חברים כמו-8, אני מעדיף לשחק איתם כדורגל או משהו כזה מאשר במחשב, כי יש לי חיים ומחשב זה לא כל מה שאני עושה בחיים, אני מעדיף לעשות פעילות עם עצמי מאשר פעילות לידיים שלי. אולי לא כולם ככה, אבל ככה אני ואל תגיד לי אם זה מפריע לי או לא כי אין לך בכלל מה להתווכח.

פורסם

אז שוב לסיכום תן לי לתמצאת כמה נקודות:

*למחשב יש את המשחקיות של הקונסולה ( גיימפאד + טלויזיה ) ויותר מזה ( מקלדת ועכבר + מסך מחשב LCD ).

*שידרוג המחשב הוא לא חיסרון ( אם יש לך את הכסף ) אלא יתרון כי אתה לא נתקע עם גרפיקה ישנה לזמן ארוך של כשנתיים ותמיד משחק במשחקים עם הגרפיקה הכי טובה ברמה הכי טובה.

*בקשר למחיר המחשב ומחיר שדרוגו, המשחקים של המחשב זולים יותר וזה מכפר על זה, ומי שקונה צ'יפ לקונסולה, עוד לא יצא צורב שצורב דיסקים גדולים כמו שצורכים המשחקים של הקונסולות החדשות.

*למחשב יש את היתרון על הקונסולה שהוא רב שימושי ( רב=מלא ), ואני יודע שהקטע שהקונסולה זה למשחקים בלבד, אבל זה לא נותן לקונסולה יתרון או אפילו תירוץ, זה רק נותן לה חיסרון.

*היתרון היחיד המשמעותי שיש לקונסולה על המחשב, הוא לא משהוא שקשור במחשב או בקונסולה, אלא קשור ביצרניות המשחקים, והוא שהן מיצרות משחקים בלעדיים לקונסולות.

ו-GodOfGames : כל מה שתוסיף שנוגד את דבריי רק יוכיח שאתה פאנבואי של קונסולות!!!

תקרא :cool2:

"אנו מאמינים שהפלייסטיישן 3 תאפשר למשתמשים שלנו לשחק במשחקים, לצפות בסרטים, לעיין באינטרנט ולהשתמש בשאר הפונקציות שהמחשבים מציעים כיום", אמר ראש מחלקת הפיתוח של סוני

יו"ר מיקרוסופט, ביל גייטס, פקפק לאחרונה בנחיצות של בקר משחקים עם חיישן תנועה, אשר משולב בקונסולת הפלייסטיישן 3 החדשה של סוני ו-Wii של נינטנדו. "יש מקום לחידושים, אבל הזזת השלט לכל עבר לא תועיל לרוב הגיימרים. זה מעצבן כי לפעמים אתה לא רוצה לטוס למטה, אלא רק רוצה להניח את השלט".

נינטנדו, מצדה, תקפה את סוני והאשימה אותה בהעתקה. "אם להביט על ההיסטוריה, כל

החידושים הגיעו מאיתנו", טען דיוויד ירינטון, הבוס של נינטנדו אירופה, "אני יודע שלסוני היו כל מיני בעיות עם הרטט, ולכן הם נאלצו להסתדר בלעדיו. זה קרה בגלל שהם לא חידשו הם העתיקו".

בעקבות ההתקפות, סוני נכנסה לעמדת התגוננות, וכעת היא מחזירה. בראיון לעיתון הגרמני דר שפיגל, פיל הריסון, ראש מחלקת הפיתוח של סוני, הגיב לראשונה על הטענות, והשמיע תחזית חד משמעית בדבר התיישנות המחשב האישי.

"במובן מסוים, אני יכול להבין למה אנשים אומרים שהעתקנו, אבל אני חושב שזה טיפשי. אנו עובדים על

הפיתוח הזה כבר זמן רב, ואני מניח שכך עשתה גם נינטנדו.

זה טבעי לחלוטין ששתי חברות יעבדו על שני דברים כמעט זהים ככה זה עם טכנולוגיה".

בהמשך, גילה הריסון כי "אנו לא זקוקים למחשב אישי". לדעתו, אפשר לזרוק את המחשב לפח, ולהשתמש ב- PlayStation 3 במקומו. כל זאת, תודות למערכת ההפעלה לינוקס שתופץ יחד עם הקונסולה.

"אנו מאמינים שהפלייסטיישן 3 תאפשר למשתמשים שלנו לשחק במשחקים, לצפות בסרטים, לעיין באינטרנט ולהשתמש בשאר הפונקציות שהמחשבים מציעים כיום", הוא אמר.

קרדיט לפלייזון

פורסם

זה עוד הוכחה שאתה פאנבוי של קונסולות, ושל PS3 בפרט.

כמו שכתבו לך בשרשור ההוא - לך תעבוד במחשב מול טלוויזית 21" פשוטה 50HZ או שתקנה ב10K טלוויזית HDTV :kopfpatsch:

פורסם

זה עוד הוכחה שאתה פאנבוי של קונסולות, ושל PS3 בפרט.

כמו שכתבו לך בשרשור ההוא - לך תעבוד במחשב מול טלוויזית 21" פשוטה 50HZ או שתקנא ב10K טלוויזית HDTV :kopfpatsch:

למה דווקא טלוויזיה 21 פשוטה? ,וגם מה רע ב21 פשוטה ? עדיף ממסך מחשב 17 שלרוב יש \:

תקנה*

אני לא צריך לקנות אותה יש לי אותה , וגם אני לא פאנבוי של PS3 וגם לא מתכוון לקנות אותו כי אני לא מתכוון לבזבז על כל משחק 500 ש"ח :kopfpatsch:

עדיף לקנות X360 למרות שהPS3 יותר טוב.

פורסם

למה דווקא טלוויזיה 21 פשוטה? ,וגם מה רע ב21 פשוטה ? עדיף ממסך מחשב 17 שלרוב יש \:

תקנה*

אני לא צריך לקנות אותה יש לי אותה , וגם אני לא פאנבוי של PS3 וגם לא מתכוון לקנות אותו כי אני לא מתכוון לבזבז על כל משחק 500 ש"ח :kopfpatsch:

עדיף לקנות X360 למרות שהPS3 יותר טוב.

u have a "HDTV Ready" tv?

or a REAL HDTV TV?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים