עבור לתוכן

המחשב האישי נגד הקונסולות - מי מנצח? - הביעו את דעתכם

Featured Replies

פורסם

יש גם לקונסולה עכבר ומיקלדת(ps2)לשאר אני לא יודע,וכשאתה מחבר מחשב לטלויזיה אם גיימפאד יש הרגשה נכה לא אותה הרגשה כמו לקונסולה ותאמין לי אפחד לא היה רוצה שיהיה גראפיקה,תוכנות אינטרנט וכו' כי זה כבר היה הופך להיות למחשב ולא קונסולה כמה שבנאדם יכול להיות טיפש אתה לא קולט שקונסולה נועדה למשחקים !

והיא לא רואה את המחשב בקשר למשחקים (בשביל זה היא נועדה ) ובזה היא גם יותר טובה מהמחשב

ואם היא הייתה נועדה גם לשאר הדברים של המחשב אז היא לא הייתה רואה את המחשב בשאר הדברים שלו ...

אז שתקו כבר לא נמאס לכם לחרטט ,קיצר אין טעם להסביר לכם שקונסולה זה למשחקים!!

לפי מה שאני רואה אתה סתם [glow=red,2,300]פאנבואי[/glow] מציק!!!

באמא שלך שהקונסולה נועדה למשחקים בלבד??? נו באמת, אל תהיהה גולם, זה באמת מה שמבדיל אותה ממחשב, וזה גם מה שעושה אותה פחות טובה ושימושית, כי למחשב יש הרבה יותר אפשרויות עבודה וזה למה הוא יותר טוב.

בקשר למשחק במחשב על מסך הטלויזיה עם גיימפאד, זה בדיוק כמו בקונסולה ואתה רק מחזק את העמדה שלי שאתה פאנבואי!!!

וזה שאתה סתם זורק באויר שקונסולה יותר טובה ממחשב במשחקים בלי הסבר, חוזר ומדגיש שאתה פאנבואי מעצבן, אולי באמת כל המשחקים עובדים חלק, אבל זה לא מספיק!!! כי אם אתה קונה מחשב כמו שצריך אז גם לו כל המשחקים יעבדו חלק, אולי זה יקח יותר כסף, אבל בתמורה גם תקבל גרפיקה הרבה יותר טובה ומשחקים באיכות יותר טובה ממה שהיו למשחקים למחשב לפני השדרוג וממה שהיה לקונסולה, אז זה גם שאלה של אם אתה מוכן להתפשר על הגרפיקה של הקונסולה שתוך שנה תהיה חלשה יחסית ותצטרך לחיות איתה לעוד שנתיים, או לקנות מחשב חזק ולשדרג כל שנתיים בערך על מנת שהמחשב יהיה ברמה הכי חזקה שהטכנולוגיה יכולה להביא לך.

בנוסף, הקטע של הדיוק של המקלדת והעכבר, יש באמת רק ל-PS2 חיבור כזה ו-PS2 זה בכלל לא השוואה בגלל הגרפיקה העלובה שיש לו והרמה הנמוכה יחסית להווה, וגם בלי שום קשר לזה, זה לא כיף לשחק במקלדת ועכבר כמו גיימפאד סתם באויר מול טלויזיה, צריך לשחק מול המסך וקרוב אליו כי הוא הרבה יותר מדויק מהטלויזיה וקל הרבה יותר לדייק ולצלוף בראשים של אנשים כשאתה מול המסך של המחשב, ולכן זה עוד יתרון ענק של המחשב על הקונסולה.

אז שוב לסיכום תן לי לתמצאת כמה נקודות:

*למחשב יש את המשחקיות של הקונסולה ( גיימפאד + טלויזיה ) ויותר מזה ( מקלדת ועכבר + מסך מחשב LCD ).

*שידרוג המחשב הוא לא חיסרון ( אם יש לך את הכסף ) אלא יתרון כי אתה לא נתקע עם גרפיקה ישנה לזמן ארוך של כשנתיים ותמיד משחק במשחקים עם הגרפיקה הכי טובה ברמה הכי טובה.

*בקשר למחיר המחשב ומחיר שדרוגו, המשחקים של המחשב זולים יותר וזה מכפר על זה, ומי שקונה צ'יפ לקונסולה, עוד לא יצא צורב שצורב דיסקים גדולים כמו שצורכים המשחקים של הקונסולות החדשות.

*למחשב יש את היתרון על הקונסולה שהוא רב שימושי ( רב=מלא ), ואני יודע שהקטע שהקונסולה זה למשחקים בלבד, אבל זה לא נותן לקונסולה יתרון או אפילו תירוץ, זה רק נותן לה חיסרון.

*היתרון היחיד המשמעותי שיש לקונסולה על המחשב, הוא לא משהוא שקשור במחשב או בקונסולה, אלא קשור ביצרניות המשחקים, והוא שהן מיצרות משחקים בלעדיים לקונסולות.

ו-GodOfGames : כל מה שתוסיף שנוגד את דבריי רק יוכיח שאתה פאנבואי של קונסולות!!!

• תגובות 61
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רק זה,

כל מחשב שנקנה עם כרטיס מסך מודרני (לצורך העיניין 7600GS או 6600GT) עם מעבד בסיסי (805 או A64 3000) וג'יגה זיכרון יאכיל את הקונסולה אבק בכל הנוגע לאיכות הגרפיקה. הPS2 כל כך חלשה שיצרניות המחשקים שעושים משחקים גם וגם מוציאות גירסאות שונות שמבוססות על מנועים שונים כדי לשמור על FPS שחיק (30+) בקונסולות.

פורסם

לדעתי, המחשב מנצח בגלל שהוא יותר נגיש - אפשר לצאת שניה מהמשחק, להכנס לאינטרנט ולחפש צ'יטים, להוריד כל מיני תוספות, תמיד אפשר לשדרג חלקים וכו'.

פורסם

אין לי כוח לקרוא את כל הדיון, מרוב שנמאס כבר, תמיד אותם הוויכוחים.

אני לא מבין על מה להתווכח...

אם הייתי שחקן, ומה שהיה מעניין אותי זה רק משחקים, אז ברור שהייתי בוחר בקונסולה.

אבל בגלל שיש לי עוד דברים שאני צריך לעשות, אני חייב מחשב.

כמובן שיש גם נקודה חשובה לא פחות שהיא התקציב.

עם הקונסולות החדשות (PS3 וה XBOX360) צריך שתהיה טלוויזית HDTV שתנצל את הקונסולה במיטבה, הכל ביחד יוצא מאוד יקר.

מחשב יוצא זול הרבה יותר.

עוד משהו חשוב, זה כמות המשחקים.

כמובן שלקונסולות יש כמות משחקים גדולה בהרבה, ויש משחקים שהם בלעדיים רק לקונסולות.

אבל פה יש לנו בעיה נוספת, המשחקים האלה יקרים בטירוף למי שלא קונה את המשחקים בצורה מיוחדת.

תחליטו מה אתם צריכים ומה חשוב לכם יותר.

פורסם

לא רק זה,

כל מחשב שנקנה עם כרטיס מסך מודרני (לצורך העיניין 7600GS או 6600GT) עם מעבד בסיסי (805 או A64 3000) וג'יגה זיכרון יאכיל את הקונסולה אבק בכל הנוגע לאיכות הגרפיקה. הPS2 כל כך חלשה שיצרניות המחשקים שעושים משחקים גם וגם מוציאות גירסאות שונות שמבוססות על מנועים שונים כדי לשמור על FPS שחיק (30+) בקונסולות.

הPS2 נחשב דור קודם

זה כמו שאני ישווה 360 לפנטיום 3 אז תפסיקו לדבר שטויות

אני חושב שזה עינין של עדפה לדוגמה לאנשים שמאוד חשוב להם הגרפיקה ויש להם תכסף הPC יהיה הבחירה הנכונה

ותוך שנתים הוא יאכיל ת360 והPS3 אבק מהבחינה הזות

אבל יש הרבה בחינות ויש תWII שנותן משהו אחר אבל זונח תתחרות על הגריפקה

ככה שמאוד קשה לעשות תחרות בין קונסולות לPC

לדוגמה בPC יש סימולטורים מעולים ולקונסולות יש מישחקי ארקיד מעולים

בקיצור זה כמו ליבחור מאכלים מיתפריט של מיסעדה טובה

ולכל אחד יש תטעם שלו

פורסם

הPS2 נחשב דור קודם

אני חושב שזה עינין של עדפה לדוגמה לאנשים שמאוד חשוב להם הגרפיקה ויש להם תכסף הPC יהיה הבחירה הנכונה

ולכל אחד יש תטעם שלו

גם נכון,

אבל בואו נודה בזה, בלי שום קשר לכסף אז למחשב יש את כל מה שיש לקונסולה והרבה הרבה יותר, יותר גם נבחינת משחקים וגם מבחינת אינטרנט תוכנות, איי סי קיו וכאלה. החיסרון היחיד שיש לו הוא הבעיה שיצרניות המשחקים מייצרות משחקים מסוימים בלעדיים לקונסולות ולא בגלל שהם לא יכולים לעבוד אצלו, וזה מאוד מאוד מעצבן, כי למחשב יש את הפוטנציאל הכי גבוה מלכל קונסולה אחרת!!!

פורסם

*למחשב יש את המשחקיות של הקונסולה ( גיימפאד + טלויזיה ) ויותר מזה ( מקלדת ועכבר + מסך מחשב LCD ).

*שידרוג המחשב הוא לא חיסרון ( אם יש לך את הכסף ) אלא יתרון כי אתה לא נתקע עם גרפיקה ישנה לזמן ארוך של כשנתיים ותמיד משחק במשחקים עם הגרפיקה הכי טובה ברמה הכי טובה.

*בקשר למחיר המחשב ומחיר שדרוגו, המשחקים של המחשב זולים יותר וזה מכפר על זה, ומי שקונה צ'יפ לקונסולה, עוד לא יצא צורב שצורב דיסקים גדולים כמו שצורכים המשחקים של הקונסולות החדשות.

*למחשב יש את היתרון על הקונסולה שהוא רב שימושי ( רב=מלא ), ואני יודע שהקטע שהקונסולה זה למשחקים בלבד, אבל זה לא נותן לקונסולה יתרון או אפילו תירוץ, זה רק נותן לה חיסרון.

*היתרון היחיד המשמעותי שיש לקונסולה על המחשב, הוא לא משהוא שקשור במחשב או בקונסולה, אלא קשור ביצרניות המשחקים, והוא שהן מיצרות משחקים בלעדיים לקונסולות.

פורסם

יואו, ממש אין לי כוח אליך!!! אתה ממש כמו ילד קטן!!!

"זה לא שלמחשב יש את המשחקיות של הקונסולה, לקונסולה יש את המשקית של המחשב" " אני פאנבואי מטומטם" :silly::bash::screwy:

אתה ממש מגזים בכל הקטע של הגרפיקה, כי לקונסולה הגרפיקה לא מחזיקה יותר משנה, וכל כלפחות 3-4 שנים יוצא קונסולה חדשה, כך שאתה נשאר כ-3-2 שנים עם גרפיקה ישנה. ואם אתה לא יודע, ל-PS2 יש גרפיקה מחורבנת!!! אם אתה רוצה להשוות אותה למחשב אז היא ברמה של בין ג'יפורס 2 לג'יפורס 3, כך שזה ממש ממש עלוב.

עזוב, אתה סתם מתווכח ומגזים, אתה יודע מה, יש לך בעיה פסיכולוגית או משהו, תשחק בקונסולה ותעזוב אותי בשקט!!!

פורסם

הPS2 נחשב דור קודם

ולכל אחד יש תטעם שלו

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שPS2 הוא דור קודם (נכון ביותר), אבל מצד שני, גם עוד שנתיים הXBOX360 יהיה דור קודם ומחשב של אז יאכיל אותו אבק כמו שהיום מחשב בינוני ביותר מאכיל אבק את הPS2

פורסם

1למחשב יש את המשחקיות של הקונסולה ( גיימפאד + טלויזיה ) ויותר מזה ( מקלדת ועכבר + מסך מחשב LCD ).לקונסולה יש את המשחקיות של המחשב(עכבר+מיקלדת+חיבור למסך מחשב)ויותר מזה(גיימפאד+מסך 42 אינץ פלאזמה)ועוד מלא דברים כמו אקדחים ,כסא אם הגה ודושות למשחקי מכוניות וכו' :P

2שידרוג המחשב הוא לא חיסרון ( אם יש לך את הכסף ) אלא יתרון כי אתה לא נתקע עם גרפיקה ישנה לזמן ארוך של כשנתיים ותמיד משחק במשחקים עם הגרפיקה הכי טובה ברמה הכי טובה.אל תגזים לps2 אפילו יש גראפיקה נורמאלית והוא עוד מהדור הקודם וקיים בערך 10 שנה. והגראפיקה של הקונסולה מזדקנת לאחר 3,4 שנים ואז שנה אחת למחשב יש גראפיקה יותר טובה ואז טראח אחרי שנה יוצאת קונסולה חדשה אם גראפיקה פצצה לעוד 4,5 שנים של שליטה בגראפיקה,למה צריך לשדרג מחשב באלפי שקלים בשביל לשחק באיזה 2,3 משחקים טובים ?! חע!

3בקשר למחיר המחשב ומחיר שדרוגו, המשחקים של המחשב זולים יותר וזה מכפר על זה, ומי שקונה צ'יפ לקונסולה, עוד לא יצא צורב שצורב דיסקים גדולים כמו שצורכים המשחקים של הקונסולות החדשות.לא נכון המשחקים של הקונסולה ושל המחשב הם אותו דבר יש משחקים לקונסולה אפילו ב100 שקל ,ומי ביכלל קונה משחקים בימינו ?!?איזה פריק \: בשביל מה יש צורבים ואינטרנט ? וצורב דיוידי יכול לצרוב משחקים ל360 כי ישלו כונן דיוידי רק לps3 יהיה כונן bluray .

4למחשב יש את היתרון על הקונסולה שהוא רב שימושי ( רב=מלא ), ואני יודע שהקטע שהקונסולה זה למשחקים בלבד, אבל זה לא נותן לקונסולה יתרון או אפילו תירוץ, זה רק נותן לה חיסרון.רעבקק איזה בנאדםם מטומטם אי אפשר להסביר לך גם ככה אתה לא תבין , זה כמו שלדוידי רגיל יש יתרון על הקטע של הסרטים במחשב כי הוא נייד ויש לו שלט והוא מתחבר לטלוויזיה אבל יש לו חיסרון והחיסרון הוא ציטוט:המחשב "הוא רב שימושי ( רב=מלא ) " עכשיו תגיד שבדיוידי היית רוצה שיהיה כל מה שהיה במחשב,זה כבר היה הופך להיות מחשב ולא דיוידי אותו דבר לגבי הקונסולה , וזה כמו שאני יגיד לך : שלמיקרוגל יש יתרון על הטוסטר כי המיקרוגל אפשר לחמם הרבה דברים ודברים גדולים ובטוסטר אפשר לחמם רק לחם .....אם יש'ך מוח אתה תבין ..אם לא אז אתה תגיד לי : "פאנבוי ...בלה בלה בלה "... \:

5היתרון היחיד המשמעותי שיש לקונסולה על המחשב, הוא לא משהוא שקשור במחשב או בקונסולה, אלא קשור ביצרניות המשחקים, והוא שהן מיצרות משחקים בלעדיים לקונסולות.

וואי איזה טימטום חסר היגיון לא מבין כלום .......היתרון היחד המשמעותי שיש למיקרוגל על הטוסטר ,הוא לא משהוא שקשור לטוסטר או למיקרוגל ,אלא קשור ביצרניות ,והוא שהן מייצרות מיקרוגלים גדולים שמחממים הרבה דברים .

וטוסטר רק לחם \:

אני לא פאנבוי של שומדבר ויש לי את שניהם אבל פשוט קניתי את הקונסולה בשביל לשחק ולא בשביל להתקין מסנג'ר \: ומחשב אין כולם חוץ מכמה fps וזהו (בקשר למשחקים )

1. גם מחשב אתה יכול לחבר לפלאזמה 42 אינצ' עם גיימפאד.. כלומר - משחקיות זה לא הטיעון של אף אחד מהצדדים (ואם כבר, אז למחשב יש יתרון).

2. קודם כל, הPS2 לא קיים 10 שנים. שנית, אני נותן שנה עד שיצאו כרטיסי מסך חזקים מהXBOX360 או מהPS3. אז מתוך 3-4 שנות אורך חיים על המדף, רק שנה וגם זה בקושי הם ישלטו בגרפיקה.

3. מי קונה משחקים? כל אחד שיש לו XBOX360 או קונסולה מתקדמת שלא רוצה לנסות לצרוב לה חומרה ולדפוק אותה.עוד פעם - לא טיעון. למחשב יש משחקים ב20 שקלים. ובשני המקרים אלה משחקים מיושנים. תשווה מחיר של שני משחקים חדשים וזהים - אחד למחשב ואחד לקונסולה, וכמובן שהמחשב יהיה יותר זול. בשלב מסוים, משחקים ידרשו נפחים עצומים, ואז בשני המקרים תצטרך לעבור למדיות HD-DVD או BLURAY. אתה הרי, בניגוד למחשב, לא יכול לעבוד עם שני דיסקים, נכון? ואז מה תעשה? תקנה צורב ב500$ עם דיסק שכל אחד עושה 30$?

4. מיקרוגל לא יכול לעשות מה שטוסטר עושה איך שלא תנסה. DVD מול מחשב זה לא רעיון טוב כי לאפטופ עדיף על DVD בניידות. ולידע כללי - רב מגיע מ"הרבה" ולא מ"מלא".

5. אין קשר בין מיקרוגל לטוסטר, היתרון היחיד של קונסולה על פני PC זה משחקים, וגם אז זה בעיקר למי שלא חובב משחקי מכות או משחקים יפניים.

פורסם

1. גם מחשב אתה יכול לחבר לפלאזמה 42 אינצ' עם גיימפאד.. כלומר - משחקיות זה לא הטיעון של אף אחד מהצדדים (ואם כבר, אז למחשב יש יתרון).איזה יתרון?

2. קודם כל, הPS2 לא קיים 10 שנים. שנית, אני נותן שנה עד שיצאו כרטיסי מסך חזקים מהXBOX360 או מהPS3. אז מתוך 3-4 שנות אורך חיים על המדף, רק שנה וגם זה בקושי הם ישלטו בגרפיקה.מאיפה אתה יודע ,אתה מנהל חברת ATI או NVIDIA או מה שלא יהיה ????

3. מי קונה משחקים? כל אחד שיש לו XBOX360 או קונסולה מתקדמת שלא רוצה לנסות לצרוב לה חומרה ולדפוק אותה.עוד פעם - לא טיעון. למחשב יש משחקים ב20 שקלים. ובשני המקרים אלה משחקים מיושנים. תשווה מחיר של שני משחקים חדשים וזהים - אחד למחשב ואחד לקונסולה, וכמובן שהמחשב יהיה יותר זול. בשלב מסוים, משחקים ידרשו נפחים עצומים, ואז בשני המקרים תצטרך לעבור למדיות HD-DVD או BLURAY. אתה הרי, בניגוד למחשב, לא יכול לעבוד עם שני דיסקים, נכון? ואז מה תעשה? תקנה צורב ב500$ עם דיסק שכל אחד עושה 30$?נכון משחקים של PS3 ידרשו נפחים עצומים וזה מה שגם יהפוך את המשחקים ליותר איכותיים ויותר טובים ...

4. מיקרוגל לא יכול לעשות מה שטוסטר עושה איך שלא תנסה. DVD מול מחשב זה לא רעיון טוב כי לאפטופ עדיף על DVD בניידות. ולידע כללי - רב מגיע מ"הרבה" ולא מ"מלא".בקשר למיקרוגל ולטוסטר זה דוגמא יעני זה מה שאני מנסה להסביר שקונסולה ומחשב זה דברים שונים ומחשב לא יכול לעשות דברים שקונסולה יכולה לעשות כמו שהמיקרוגל לא יכול לעשות דברים של הטוסטר

5. אין קשר בין מיקרוגל לטוסטר, היתרון היחיד של קונסולה על פני PC זה משחקים, וגם אז זה בעיקר למי שלא חובב משחקי מכות או משחקים יפניים.

יש בקונסולה לא רק משחקי מכות ומשחקים יפניים יש עוד מלא ,כמו שלקחו את כל המשחקים הטובים של במחשב ,משחק fps ,והעבירו אותם ל360 אם גראפיקה יותר טובה (כמו FarCry) גם call of duty 3 שזה fps לא מתכוון לצאת למחשב ,ויש גם מלא משחקי מרוץ לקונסולה שאין למחשב וכל משחקי המרוץ למחשב יש אותם גם לקונסולה ,קיצר כל משחק טוב שיש למחשב יש אותו לקונסולה (360) יותר משופר :P
פורסם

יואו, ממש אין לי כוח אליך!!! אתה ממש כמו ילד קטן!!!

"זה לא שלמחשב יש את המשחקיות של הקונסולה, לקונסולה יש את המשקית של המחשב" " אני פאנבואי מטומטם" :silly::bash::screwy:

אתה ממש מגזים בכל הקטע של הגרפיקה, כי לקונסולה הגרפיקה לא מחזיקה יותר משנה, וכל כלפחות 3-4 שנים יוצא קונסולה חדשה, כך שאתה נשאר כ-3-2 שנים עם גרפיקה ישנה. ואם אתה לא יודע, ל-PS2 יש גרפיקה מחורבנת!!! אם אתה רוצה להשוות אותה למחשב אז היא ברמה של בין ג'יפורס 2 לג'יפורס 3, כך שזה ממש ממש עלוב.

עזוב, אתה סתם מתווכח ומגזים, אתה יודע מה, יש לך בעיה פסיכולוגית או משהו, תשחק בקונסולה ותעזוב אותי בשקט!!!

חח הקונסולה לא מחזיקה גראפיקה טובה יותר משנה?!?!?

ואל תגזים ps2 גראפיקה מחורבנת חח Black זה לא גראפיקה מחורבנת , God Of War 2 זה גם לא מחורבן םשוט כואב לך שאני כל -כך צודק ושהPS2 זה הקונסולה הכי מצליחה בעולם ושהיא מחזיקה מעמד עד עכשיו אז אתה מתעצבן חח חח הגזמת בקשר לג'יפורס 2,3 הגראפיקה של הps2 יותר מתקדמת מהגראפיקה של סידרת הג'יפורס 5000-6000 , בקשר ל 6000 + אני לא יודע .... הוכחה: call of duty 1 לא תומך ב ג'יפורס 2 או 3 , fx5200 בקושי מריץ אותו :)

והגראפיקה של ps3 תישאר יותר טובה ממחשב להרבה מאוד זמן ,ועוד המשחקים של ps3 פחחח לא רואים את המשחקים של המחשב

ואתה לא יכול לדעת שבעוד שנה יוציאו ג'יפורס חדש או רדיון או כל חרא אחרת אתה לא עובד ב ndvida והכרטיס החדש של ndvida עולה 4000 +שקל ! שזה בערך המחיר של הps3 תאר לך כמה יעלו הג'יפורסים החדשים אם הם יצאו ביכלל LOL!

ותזכור את זה שכ.מסך של ps3 יותר מתקדם מהכרטיס החדש שndvida הוציאה למחשב

ותזכור את זה שהps3 יעבוד על 7 ליבות וכל ליבה 3.2 ג'יגה הרץ ולמחשב אין עדין ליבה אחת 3.4 ג'יגה הרץ \:

עכשיו תחשוב לבד...

ps3 - כונן blu-ray ,שלט אם חיישנים,כ.מסך יותר מתקדם משל המחשב ,מעבד שפועל על 7 ליבות לעומת המחשב שפועל רק על 2 (חח..) וכל זה ב-500$

עכשיו מחשב- כונן blu -ray אם הוא יצא למחשב לא יודע,אבל קראתי שהוא לבדו יעלה 1000$ !,כ.מסך פחות טוב מזה של הps3 רק 4500 אלף שקל

מעבד ליבה כפולה עוד איזה 1000 ומשהו שקל ועוד מסך 1000 שקל ציוד הקפי מאווררים ושטויות 10,000 + שקל , + מבחר משחקים קטן משחק טוב יוצא פעם ב שנתיים ,תמיד לשנות הגדרות ,להתקין דריברים ,וכל השטויות האלה כדי שהמשחק יפעל טוב

ps3- מבחר ענק של משחקים בלעדים איכותיים וטובים ,להכניס דיסק ללחוץ כמה פעמים x ולהתחיל לשחק במשחק על הגדרות הכי טובות בלי תקיעות הכל חלק ויפה .

קיצר אין טעם להסביר לכם כלום כי אתם פאנבוים של המחשב וקשה לכם לקבל את זה שהמחשב נכחד לאט לאט (אנחנו מדברים על משחקים ) וגם קשה לכם לקבל שהps2 זאת קונסולה מצליחה ואפילו לא שיחקתם בה (אוליי בקראש ) ואומרים שישלה גראפיקה מחורבנת \: ,גם למחשב יש גראפיקה מחורבנת פאק-מן ,מריו ...זה לא של מחשב?? ליטל ציקן ,בילף בלוף ,דום1,gta london של מה זה ?? אה????

אתם לוקחים משחקים ישנים של הps2 ומתחיילים להשוות אותם לגראפיקה של המחשב

גם אני יכול לקחת משחקים ישנים של המחשב ולהתחיל להשוות אותם למשחקים של ps2 החדשים \: :bash:

קחו למשל את wwe raw של המחשב וwwe smackdown2006 לps2 חחח איזה גראפיקה יותר טוב?

או קחו את metal gear solid 2 ל pc ואת metal gear solid 3 לps2 ???איזה גראפיקה יותר טובה?

ליסכום :

אתם פאנבוים של מחשב שקשה לכם לקבל שהקונסולה כל -כך מצליחה ...

קיצר לכו תחקו ל crysis או ל Resident evil 4 שבעלי הקונסולה עברו אותו כבר לפני שנתיים חחחחחחחחחחח :lol: כל המשחקים שאתם מחקים להם זה רק fps מסריח שישלו רק גראפיקה טובה ,אבל גם ככה הוא אחרי זה עובר לקונסולה אם גראפיקה מתקדמת ושיפורים חדשים . עכשיו איזה נוב יקפוץ ויגיד יש למחשב unreal 2007 משחק לחנונים משעמם אם נשקים ענקיים ומפלצות לא קשורות כמו prey חחח !

ובעלי הקונסולות יחקו ל, gta4 ,saints row,wwe2007,call of duty 3 ,mgs4,Assassins Creed god of war 2 ויש עוד רשימה ארוכההההה!!!!!!

וכל המשחקים הם מכל הסוגים לא רק fps משעמם כמו למחשב \:

אה בקונסולה אפשר לשחק אם חברים ,במשחקי ספורט , משחקי מרוץ,מכות ,יריות עד 8 שחקנים על אותו מסך

במחשב אתה יושב רק אם עוד חבר צפופים משחקים בג'אז ערנב חחח (עכשיו איזה נוב יקפוץ יגיד יש גיימפאד למחשבבב :|)

פורסם

יש פה יותר מידי זונות גרפיקה שמיסתקלים בעיקר על זה

1-נכון שבתווך הארוך הגרפיקה בPC טובה יותר (למי שיש תקציב)

2-הרבה מהמישחקים הטובים ביותר ששיחקתי היו באמולטור לGBA ואני מחכה עד שיצא אמולטור טוב לDS

אנשים גרפיקה זה ביכלל לא הכל -זה נכון שהיא חשובה אבל רק עד מידה מסוימת

פורסם

לא מסכים איתך. אני בהחלט מסכים עם זה שגרפיקה זה לא הכל, אבל ניסית להריץ פעם COD2 או FC או CS:S או כל משחק אחר (מודרני) על המערכת שלי? זה נראה פשוט כל כך מגעיל, שזה מוציא ממך את החשק לשחק..

פורסם

חח הקונסולה לא מחזיקה גראפיקה טובה יותר משנה?!?!?

ואל תגזים ps2 גראפיקה מחורבנת חח Black זה לא גראפיקה מחורבנת , God Of War 2 זה גם לא מחורבן םשוט כואב לך שאני כל -כך צודק ושהPS2 זה הקונסולה הכי מצליחה בעולם ושהיא מחזיקה מעמד עד עכשיו אז אתה מתעצבן חח חח הגזמת בקשר לג'יפורס 2,3 הגראפיקה של הps2 יותר מתקדמת מהגראפיקה של סידרת הג'יפורס 5000-6000 , בקשר ל 6000 + אני לא יודע .... הוכחה: call of duty 1 לא תומך ב ג'יפורס 2 או 3 , fx5200 בקושי מריץ אותו :)

והגראפיקה של ps3 תישאר יותר טובה ממחשב להרבה מאוד זמן ,ועוד המשחקים של ps3 פחחח לא רואים את המשחקים של המחשב

ואתה לא יכול לדעת שבעוד שנה יוציאו ג'יפורס חדש או רדיון או כל חרא אחרת אתה לא עובד ב ndvida והכרטיס החדש של ndvida עולה 4000 +שקל ! שזה בערך המחיר של הps3 תאר לך כמה יעלו הג'יפורסים החדשים אם הם יצאו ביכלל LOL!

ותזכור את זה שכ.מסך של ps3 יותר מתקדם מהכרטיס החדש שndvida הוציאה למחשב

ותזכור את זה שהps3 יעבוד על 7 ליבות וכל ליבה 3.2 ג'יגה הרץ ולמחשב אין עדין ליבה אחת 3.4 ג'יגה הרץ \:

עכשיו תחשוב לבד...

ps3 - כונן blu-ray ,שלט אם חיישנים,כ.מסך יותר מתקדם משל המחשב ,מעבד שפועל על 7 ליבות לעומת המחשב שפועל רק על 2 (חח..) וכל זה ב-500$

עכשיו מחשב- כונן blu -ray אם הוא יצא למחשב לא יודע,אבל קראתי שהוא לבדו יעלה 1000$ !,כ.מסך פחות טוב מזה של הps3 רק 4500 אלף שקל

מעבד ליבה כפולה עוד איזה 1000 ומשהו שקל ועוד מסך 1000 שקל ציוד הקפי מאווררים ושטויות 10,000 + שקל , + מבחר משחקים קטן משחק טוב יוצא פעם ב שנתיים ,תמיד לשנות הגדרות ,להתקין דריברים ,וכל השטויות האלה כדי שהמשחק יפעל טוב

ps3- מבחר ענק של משחקים בלעדים איכותיים וטובים ,להכניס דיסק ללחוץ כמה פעמים x ולהתחיל לשחק במשחק על הגדרות הכי טובות בלי תקיעות הכל חלק ויפה .

קיצר אין טעם להסביר לכם כלום כי אתם פאנבוים של המחשב וקשה לכם לקבל את זה שהמחשב נכחד לאט לאט (אנחנו מדברים על משחקים ) וגם קשה לכם לקבל שהps2 זאת קונסולה מצליחה ואפילו לא שיחקתם בה (אוליי בקראש ) ואומרים שישלה גראפיקה מחורבנת \: ,גם למחשב יש גראפיקה מחורבנת פאק-מן ,מריו ...זה לא של מחשב?? ליטל ציקן ,בילף בלוף ,דום1,gta london של מה זה ?? אה????

אתם לוקחים משחקים ישנים של הps2 ומתחיילים להשוות אותם לגראפיקה של המחשב

גם אני יכול לקחת משחקים ישנים של המחשב ולהתחיל להשוות אותם למשחקים של ps2 החדשים \: :bash:

קחו למשל את wwe raw של המחשב וwwe smackdown2006 לps2 חחח איזה גראפיקה יותר טוב?

או קחו את metal gear solid 2 ל pc ואת metal gear solid 3 לps2 ???איזה גראפיקה יותר טובה?

ליסכום :

אתם פאנבוים של מחשב שקשה לכם לקבל שהקונסולה כל -כך מצליחה ...

קיצר לכו תחקו ל crysis או ל Resident evil 4 שבעלי הקונסולה עברו אותו כבר לפני שנתיים חחחחחחחחחחח :lol: כל המשחקים שאתם מחקים להם זה רק fps מסריח שישלו רק גראפיקה טובה ,אבל גם ככה הוא אחרי זה עובר לקונסולה אם גראפיקה מתקדמת ושיפורים חדשים . עכשיו איזה נוב יקפוץ ויגיד יש למחשב unreal 2007 משחק לחנונים משעמם אם נשקים ענקיים ומפלצות לא קשורות כמו prey חחח !

ובעלי הקונסולות יחקו ל, gta4 ,saints row,wwe2007,call of duty 3 ,mgs4,Assassins Creed god of war 2 ויש עוד רשימה ארוכההההה!!!!!!

וכל המשחקים הם מכל הסוגים לא רק fps משעמם כמו למחשב \:

אה בקונסולה אפשר לשחק אם חברים ,במשחקי ספורט , משחקי מרוץ,מכות ,יריות עד 8 שחקנים על אותו מסך

במחשב אתה יושב רק אם עוד חבר צפופים משחקים בג'אז ערנב חחח (עכשיו איזה נוב יקפוץ יגיד יש גיימפאד למחשבבב :|)

שמע אחי, ההודעות נהיו גדולות מדי ואין לי כוח לכתוב כלכך הרבה אז תן לי להתייחס לכמה דברים:

*הגרפיקה של PS2 היא לא יותר חזקה משל ג'יפורס 3 וזה עובדה, תשאל כל אחד שמבין, מה שכן אני יכול לתת לך זה שהגרפיקה של ה-XBOX מגיעה למקסימום ג'יפורס 5.

*ונגיד שה-PS3 יחזיק כשנתיים, יש לך טלויזית HDTV? כי אם לא אז הגרפיקה שלו לא תראה יותר טובה משל מחשב כי הטלויזיות הרגילות שיש לכולם חוץ מל-3 אנשים, לא מנצלת בכלל את היכולות המדהימות שיהיו ל-PS3, לכן אל תתלהב יותר מדי מהגרפיקה של PS3 עד שיהיה לך טלויזית HDTV, כי אתה חייב להסכים איתי שלאנשים בודדים יש טלויזיה כזאת ולא כל אחד רוצה לקנות טלויזיה כזאת יקרה רק בשביל משחקים.

*נכון שהכרטיסי מסך הכי חזקים יכולים להגיע ל-4000 שקל, אבל זה לא אומר שהכרטיסים החדשים יותר יהיו יקרים יותר, עצם העובדה שאמרתה את זה מראה שאתה פאנבואי וההערצה שלך לקונסולה מעוורת אותך, כי כאשר יוצא כרטיס מסך חדש יותר, אז המחירים של הקודמים יורדים, והמכיר של החדש נשאר כמו של החדש הקודם שזה גם כ-4000 ש"ח.

*ואולי באמת יוצאים משחקים חדשים ל-PS2, אבל עדין הגרפיקה שלהם מחורבנת כי התאימו אותם לגראפיקה המחורבנת של ה-PS2, זה שיש את אותם משחקים גם למחשב או ל-PS3 זה לא אומר שהגרפיקה שלהם תהיה אותו דבר, תחשוב קצת, אין צב שיפתחו משחק שימתח את גבולות הגרפיקה של ה-PS2, זה אפילו לא ויכוח שהגרפיקה של PS2 מחורבנת והיא שווה לג'יפורס 3 ולא יותר.

*בקטע של משחקים, זה לא ויכוח, ואמרתי את זה כמה פעמים, שמייצרים משחקים בלעדיים לקונסולות, ובזה הקונסולות החדשות לוקחות את המחשב.

*בקשר למשחקים עם כמה שחקנים, אתה מדבר שטויות, ואתה סתם פאנבואי מעצבן, מה לא ברור שאפשר לשחק עם הרבה שחקנים גם במחשב במשחקי ספורט וכאלה, כי כל הפיםא וה-NBA שיוצאים למחשב ולקונסולה הם בעצם אותו דבר, וגם במחשב אני מניח שאפשר לשחק עם אותה כמות של שחקנים, כל מה שצריך לעשות זה מה שעושים בקונסולה, פשוט לחבר עוד שלטים, תפסיק להיות כזה עיוור.

*ובקשר לזה שבקונסולה אולי צריך רק להכניס את הדיסק של המשחק, זה אולי באמת נוח, אבל אתה סתם עצלן אם אתה לוקח את זה בחשבון בהשוואה, כי אל תשכח שכל מה שצריך לעשות זה להתקן 5 דקות את המשחק במחשב וזה בכלל לא בעיה, ואחרי שאתה מתקין, זה נהיה אפילו יור נוח בקונסולה כי לא צריך דיסק, על זה חשבתה יא'פאנבואי??? לא חשבתי ככה.

בקיצור, אתה פאנבואי של הקונסולה וזה מעוור אותך, אתה סתם מעלים עובדות וממציא עובדות חדשות משלך :bash:

אבל אחרי הכול, אל תיקח את מה שאני אומר לך אישית ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים