עבור לתוכן

בעיית קריאת דיסק audio במערכת סטריאו לאחר צריבה

Featured Replies

פורסם

היי

צרבתי בנרו 6 דיסק בפורמט Audio CD ככה שיהיה אפשרי לשמוע במערכת סטריאו.

לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק במחשב והוא עבד בלי בעיות כאשר המדיה פלייר זיהה אותו בתור Audio CD והשמיע לי אותו.

לאחר מכן שמתי את הדיסק במערכת סטריאו והמערכת כותבת שאין דיסק בפנים.

לצורך בדיקת המערכת עצמה שמתי דיסק Audio CD אחר שצרבתי פעם והוא כן עובד במערכת סטריאו.

ניסיתי לשים את הדיסק החדש שצרבתי בdvd (כזה שמתחבר לטלויזיה) והוא קורא את הדיסק ומשמיע.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

תבדוק שהנרו סוגר אותו בסוף - יש מערכות שלא יכולות לקרוא דיסק פתוח, תבדוק שאתה לא צורב על RW כנ"ל

תנסה סוג אחר של דיסקים יש כוננים שלא קוראים סוגים ספציפיים של דיסקים

פורסם

כמו שאייג'י ציין זה יכול להיות המון המון סיבות.

יכול להיות שהמערכת שלך לא קוראת הדיסק המסוים, כלומר הפירמה.. הליין הספציפי. או שאולי עשית Overburn. או שאולי לא צרבת בשיטת Disc At Once (בעצם זו השיטה היחידה לאאודיו אז תתעלם..), או לא יודע מה.. אלף ואחת סיבות ניתן למצוא. תנסה לצרוב שוב, תצא מכל המערכות הפועלות ברקע תאפשר לתוכנת הצריבה מרווח פעולה, תאפשר לה גישה לצרכים שלה, תעזור לתוכנה לעזור לך ולצרוב דיסק כמו שצריך. ותנסה את הדיסק שאינו פועל במערכת במערכת אחרת..

פורסם

Disc At Once (בעצם זו השיטה היחידה לאאודיו אז תתעלם..),

הייתה לי תוכנה שאיפשרה TRACK AT ONCE בAUDIO (אל תשאל אותי למה היא פשוט איפשרה) שיבדוק בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהנרו סוגר אותו בסוף - יש מערכות שלא יכולות לקרוא דיסק פתוח, תבדוק שאתה לא צורב על RW כנ"ל

תנסה סוג אחר של דיסקים יש כוננים שלא קוראים סוגים ספציפיים של דיסקים

השארתי את הדיסק פתוח בכוונה בגלל שלא מילאתי עד הסוף וזה היה דיסק rw

הצריבה לא הייתה בשבילי והביאו לי דיסק rw אז על זה צרבתי.

למה על rw זה לא טוב לצרוב audio?

פורסם

נעזוב רגע את האיכות שיורדת (כמובן תלוי במה אתה שומע אני לא חושב שתשים לב ברדיו דיסק וכדומה) יש הרבה מערכות

שלא קוראות את פורמט rw ועוד יותר מערכות שלא קוראות דיסקים פתוחים.

בקיצור - CD-R,DISK AT ONCE,CLOSE SESSION

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים