פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איזה הגזמות לקצץ בחצי חחח ממש לא אולי פחות דקה או שתיםוכפי שאוריפ אמר אם שומעים ב70% מהווליום (שזה ממש חזק בנאנו) והוא מנגן בסביבות ה12-13 שעות ולא 11 שעות
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תפסיק לבלשט. תמונות+תאורת מסך סוחטות את האמ-אמא של הנאנו קבלו- http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEVEFVukAuUBSugblJ&tmpl=pocket375&style=pocket375 כנראה מביאים את זה לארץ, וזה הולך להיות אחד הנגנים המשתלמים בהיסטוריה לדעתי fp עשית מבחני סוללה לנאנו? אני מניח שלא. תעשה.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר יכול להיות אבל בגלל ששימוש רגיל דורש כמעט חצי מהזמן תאורה .וזה נגן FLASH לכן התאורה לוקחת הרבה יותר מסתם נגינה .אני יבדוק את ה NANO במדמה סוללה .אני יבדוק את זה.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים גם לי יש נאנו אני שומע בו על פול ויליום וזה לפחות 11 שעות נגינה אני אולי לא מסתקל בתמונות כי זה לא כזה מעניין אבל אני מעביר שירים כמו מטורף ואני חולה על לשחק בגלגל החלקה הזה (סוג של היתעלולות ) ובכול זאת הוא ממשיך כמו סוס עבודה לתת לי מינמום 10 מקיסמום 12 שעות נגינה
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים גם לי יש נאנו אני שומע בו על פול ויליום וזה לפחות 11 שעות נגינה אני אולי לא מסתקל בתמונות כי זה לא כזה מעניין אבל אני מעביר שירים כמו מטורף ואני חולה על לשחק בגלגל החלקה הזה (סוג של היתעלולות ) ובכול זאת הוא ממשיך כמו סוס עבודה לתת לי מינמום 10 מקיסמום 12 שעות נגינה אז אפשר לדעת מה אתה קשור? אנחנו מדברים ספציפית על התמונותאגב, 10-12 שעות זה סוס בשביל אפל, אבל בדיחה ליד כל השאר. כל נגן אחר בקטגוריה נותן 15-20 שעות ויותר.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אתה משחק עם הגלגל בזמן שהתאורה מאופשרת ...כי אם זה מגיעה ל 10 שעות אם תאורה מאופשרת ובשימוש אז משהו לא הגיוני ...התאורה לוקחת המון(אני חושב שפי 8 לפי מדידות)
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אתה משחק עם הגלגל בזמן שהתאורה מאופשרת ...כי אם זה מגיעה ל 10 שעות אם תאורה מאופשרת ובשימוש אז משהו לא הגיוני ...התאורה לוקחת המון(אני חושב שפי 8 לפי מדידות)אפשר הסבר יותר פשוט ?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים הוא פשוט בלבל עניינים. שינסה לבדוק זמן סוללה שהתאורה דולקת כ-ל הזמן, ואז נראה כמה ייצא לו |:
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר בדקתי ...אין סיכוי שהתאורה תישאר דולקת למשך 10 שעות ב סוללה של 330-330MA שעה3.3V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.