עבור לתוכן

איפה למדתם תיכנות?

Featured Replies

פורסם

שלום גם אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לדעת איפה אתם למדתם אם מספר אז תנו המלצה לספר תודה

פורסם

למדתי בקורסים C,C++ אבל רוב העבודה בבית(אם אתה לא מתכנת אתה מאבד את היכולות).

VB למדת בקורס, אבל לא למדתי כלום(על היום הראשון קראתי את החוברת שקיבלתי ולמדתי זה סתם פשוט VB).

HTML,ASP מספר.

אם אתה רוצה ללמוד ASP מספר, אני ממליץ לך על "ערכת לימוד - ASP3.0" של הוצאת פוקוס. יש שם דוגמאות. מספיק לכתוב את הדוגמאות במחשב, ואז אתה מבין מה הולך שם בערך. שים לב שידעתי VB לפני זה, אז לא הייתי צריך ללמוד את כל התחביר.

בנוסף, אתה חייב לדעת HTML לפני שאתה לומד ASP.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר למחוק נושא עם כפתור עריכה ותודה אז קודם עדיף ללמוד ASP ואח"כ ללמוד C

פורסם

לא אמרתי את זה. אמרתי שאם אתה רוצה ללמוד ASP אז כדאי קודם ללמודHTML. יעזור אם תדע גם VB לפני שאתה לומד ASP.

פורסם

למדתי בבית לבד ועם חברים.

התחלתי עם BASIC וחוברות מחשבת, וקורס לוגו זה או אחר.

אבל את השפות הרציניות למדנו פשוט אחד מהשני, מנסיון, מקבצי ה-help המעולים של BORLAND, ומקוד ו-tutorials שהסתובבו בשטח.

פורסם

אבל את השפות הרציניות למדנו פשוט אחד מהשני, מנסיון, מקבצי ה-help המעולים של BORLAND, ומקוד ו-tutorials שהסתובבו בשטח.

^^^ :xyxthumbs:

Asphexia אומר משהו למישהו? :)

אבל אם להיות יותר מועיל - קודם כל תחליט מה אתה רוצה ללמוד. ות'כלס להתחיל מ-HTML זה רעיון מצויין, כי זה לא בדיוק שפת תכנות, אבל אם מעניין אותך לתכנת עבור האינטרנט זה הבסיס, ואחרי שאתה כבר יודע לתכנת זה משעמם ללמוד את זה ;)

בכל מקרה, זה ממש מעט ללמוד (לפחות הבסיס) ואין שום בעיה לבן אדם בלי רקע בתכנות ללמוד את זה.

פורסם

denthor הזה גדול. דווקא פחות משלו ויותר ממקורות אחרים כמו SWAG, fidonet וכו'.

פורסם

את הלמידה הראשונה של מה זה שפת תיכנות למדתי בבית ספר עם השפה המקוללת pascal

לבד ובמקביל למדתי html,javascript,asp מספרים(אני לא זוכר את השמות אבל אם זה חשוב אני יכול לחפש אותם)

vb את הבסיס כבר ידעתי מהasp ומספרים של מיקרוסופט במהלך הצבא

c# מקורס פלוס ספרי pdf מהאינטרנט

וכרגע אני לומד asp.net מספרי pdf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים