עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splinter Cell chaos theory נתקעתי בבקשה עזרה דחופה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשי הזון אני חשבתי למי אני יפנה עם השאלה הזאת ולא חשבתי פעמיים (אנשי הזון תותחים) אז ככה אני נמצאה במשימה של הבנק ששם צריך לדפוק 50000 יורו אני פשוט במקום כזה שאני לא יודע לאן ללכת אני הפעלתי את שני המנגננונים שכביכול צריכים לתת לי אישור כניסה לכספת אני הפעלתי שניים מהם האחרונה נמצאת במשרד שאני לא יכול להיכנס עליו בשום דרך על הדלת מנגננון שהוא שבור והוא מופיעה בצבע אדום ובנוסף לכך הוא עם גלים של חשמל(שבור מת) ו זהו ואני פשוט לא יודע כבר לאן ללכת אההה ולא הפעלתי שום אלארמים למינהם מי שעבר את המשימה אנא חברה עזרו לי תודה

פורסם

אם תוסיף תמונה זה תמיד יכול לעזור.

עברתי את השלב מחדש לפני כמה ימים אבל אני צריך לדעת בדיוק איפה נתקעת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אז תעזור לי איך אני מביא לך את התמונה מה אני לוחץ במקלדת ולאן זה נשמר????

פורסם

תראה,יש לך כפתור במחשב שנקרא print screen. שאתה בזמן משחק ואתה רוצה לצלם תמונה תלחץ עליו (התמונה הרצויה).משם אתה עובר לPaint\צייר (אני מניח שיש לך ווינדוס) ולוחץ ctrl\קונטרול (כפתור במקלדת)+V\ה.זה מעתיק את התמונה שצילמת בזמן משחק ל''צייר''.אחרי זה אתה עושה save as\שמירה בשם לאיזהשהוא מקום שאתה רוצה.תשמור אותו בסיומת jpg.עכשיו שיש לך את התמונה במחשב אתה יכול:

א. להעלות אותה שאתה מוסיף הודעה חדשה (לחץ על ''אפשרויות נוספות'').

ב. אם אתה תעשה את זה הרבה אתה יכול לפתוח משתמש בimageshack.us (צריך אימייל מקורי).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי אני יעשה את זה כבר מחר כי אני ממהר היום תודה

פורסם
  • מחבר

קיצר הנא התמונות אלו מקומות שאני פשוט לא יכול להיכנס אליהם אההה ומאחד המשרדים יש תמונה שניתן להזיז אותה והיה שם מטיל של זהב ככה זה נראה אבל שוב אין לי מה לעשות איתו בבקשה עזרה אנשים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מה בקיצר אנשים עברתי את השלב אני לא שמתי לב לפתח של התעלה בכניסה לדלת הראשית שמוביל אותי למשרד עם הדלת השבורה תודה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור אנשי הזון תמיד שולטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.