עבור לתוכן

מחפש כרטיס ל AGP עד 1000 שיחליף את ה FX5700

Featured Replies

פורסם

תחפש X800GTO של חברה נורמלית (לא כמו פאליט) אני חושב שיש של ספייר ב1100 שקל.

כדאי לך לחכות גם ליולי שיצא ה76GT לAGP ב1200 שקל.

די לבלבל אנשים!

זה שפאליט יותר זולים בהרבה ב - X800GTO AGP הספציפי הזה לא אומר שהם לא חברה נורמלית, הם בסדר גמור אך לא מוכרים כמו חברות כמו: ,GIGABYTE SAPPHIRE וכן הלאה. יותר משתלם לקנות את הכרטיס של PALIT במקום לשלם עוד 300 ש"ח!! ולקבל את אותו הדבר.

• תגובות 33
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די לבלבל אנשים!

זה שפאליט יותר זולים בהרבה ב - X800GTO AGP הספציפי הזה לא אומר שהם לא חברה נורמלית, הם בסדר גמור אך לא מוכרים כמו חברות כמו: ,GIGABYTE SAPPHIRE וכן הלאה. יותר משתלם לקנות את הכרטיס של PALIT במקום לשלם עוד 300 ש"ח!! ולקבל את אותו הדבר.

מתי תבין שאתה טועה ?

אל תשווה את PALIT לGIGABYTE או SAPPHIRE

בכל מקרה אם הוא יקנה את את הX800GTO של PALIT הוא יצתרך ליקנות גם קירור לכרטיס (לא חבל?)

עדיף ליקנות של חברה נורמלית

וכל מי שיומר עכשיו שPALIT זה חברה טובה הוא פשוט טועה

פורסם

מתי תבין שאתה טועה ?

אל תשווה את PALIT לGIGABYTE או SAPPHIRE

בכל מקרה אם הוא יקנה את את הX800GTO של PALIT הוא יצתרך ליקנות גם קירור לכרטיס (לא חבל?)

עדיף ליקנות של חברה נורמלית

וכל מי שיומר עכשיו שPALIT זה חברה טובה הוא פשוט טועה בולשיט!!

אפילו אם הוא יחליף קירור זה ייצא לו יותר זול!

למה אתה ממליץ למישהו לשלם 300 ש"ח יותר על אותו כרטיס רק בגלל השם של החברה? זה דבר כל כך טפשי לעשות!

פורסם

למה אתה ממליץ למישהו לשלם 300 ש"ח יותר על אותו כרטיס רק בגלל השם של החברה? זה דבר כל כך טפשי לעשות!

לא סתם חברה אלה חברה איכותית וזה לא משנה אם היא מפורסמת או לא

העיקר איכותי וPALIT לא נחשבת לחברה איכותית

זה אותו דבר כמו ספקי כוח

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה צריך להוסיף לכרטיס של PALIT קירור?

פורסם

לא סתם חברה אלה חברה איכותית וזה לא משנה אם היא מפורסמת או לא

העיקר איכותי וPALIT לא נחשבת לחברה איכותית

זה אותו דבר כמו ספקי כוח

זה ממש לא כמו בספקי כוח אז לא ניכנס לזה.

כל כרטיסי המסך שמייצרות החברות השונות באות עם הליבות שיוצרו ע"י ATI או NVIDIA וזכרונות ע"י חברות כמו סמסונג וכו' כך שההבדלים בין הכרטיסים של החברות השונות (מלבד האלו שמחליפות להם זכרונות וממהירות אותם) הם מינוריים עד מאד ולא שווים הבדלי מחיר כאלה.

למה אתה מתעקש להיות פראייר ולשלם יותר (ולא במעט) על אותו המוצר בגלל שהוא כביכול בא מ"חברה טובה ואיכותית יותר"?

פורסם

palit היא חברה נחותה יותר הקירור לא טוב באחריות רק שנה והביצועים של הכרטיס עצמו נחותים ברוב המקרים

תלך על ה x800gto או x800gt של ספייר

פורסם
  • מחבר

אבל תיראה הבעיה היא שמחנות כמו פנדה או נועה ששמהם אני מעדיף לרכוש הם עולים מעל 1000. ויש לי מעבד 2500 אז זה לא יגביל את הביצועים?

חשבתי אולי ש 1600 לא יצור צוואר בקבוק גדול מידי וזה יהיה מאוזן.השאלה שלי היא האם ה1600 יתקשה להריץ משחקים על הגדרות 80% גבוהות ועם פלטרים של עד *2? כמו לפי מה הבנתי יש לו תמיכה HDR SM3 מה שאין ל GTO ודבר אחרון,לא הצלחתי למצוא הספק הכרטיס צריך בגלל שלי יש ג'נרי וזה די חשוב.

פורסם

:pissed:

התאריך היום 27-6-06 זאת אומרת שיולי זה עוד שלושה ימים - זאת אומרת ש7600GT אמור לצאת עוד שבוע שבועיים גג שלוש לAGP.

חיכית עד עכשיו עם הכרטיס החלש הזה ,אז אתה יכול לחכות עוד שבועיים ,ותאמין לי זה שווה לא קונים כרטיס מסך כל יום.

קיצר תחכה!!! :pissed:

פורסם

שווה לחכות , יודעים כבר מה יהיה המחיר של ה 7600GT ? ל AGP?

פורסם

שווה לחכות , יודעים כבר מה יהיה המחיר של ה 7600GT ? ל AGP?

אני מניח שהמחיר יהיה לפחות 1400 ש"ח (בכ - 400 ש"ח יותר מגרסת ה - PCI-E כמו שהיה עם ה - 6800GS).

פורסם

שווה ביותר! :xyxthumbs:

פורסם

ואולי חכמי הפורום יכלו לענות על השאלה ה"קשה"

למה כולם מחרבנים על Palit?

דיברו ככה גם על gil, Xpertvision והרשימה עוד ארוכה...

אין שום הוכחה שהכרטיסים של Palit נחותים מבחינת ביצועים או משהו אחר...

הצ'יפ הוא אותו הצ'יפ,רק הPCB שונה (מה שעדיין לא אומר כלום ולא משפיע על שום דבר) והזכרונות (Palit משתמשת בhynix,samsung,infenion לזכרונות של כרטיסי המסך שלה)

ולמה גם משפילים את Gigabyte?

בגלל הGTO DDR II 128bit שהיא הוציאה?

מעולם לא שמעתי שום דבר רע על החברה הזאת עד שהיא הוציאה (טעות פטאלית) את הGTO \DDRII *128BIT שלה...

פורסם

ואולי חכמי הפורום יכלו לענות על השאלה ה"קשה"

למה כולם מחרבנים על Palit?

דיברו ככה גם על gil, Xpertvision והרשימה עוד ארוכה...

אין שום הוכחה שהכרטיסים של Palit נחותים מבחינת ביצועים או משהו אחר...

הצ'יפ הוא אותו הצ'יפ,רק הPCB שונה (מה שעדיין לא אומר כלום ולא משפיע על שום דבר) והזכרונות (Palit משתמשת בhynix,samsung,infenion לזכרונות של כרטיסי המסך שלה)

ולמה גם משפילים את Gigabyte?

בגלל הGTO DDR II 128bit שהיא הוציאה?

מעולם לא שמעתי שום דבר רע על החברה הזאת עד שהיא הוציאה (טעות פטאלית) את הGTO \DDRII *128BIT שלה...

אתה צודק במאה אחוז!

זה מה שאני מנסה להוכיח להם במשך כל הדיון הזה.

פורסם

הGTO של פאליט הוא DDR3 לא 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים