עבור לתוכן

שאלה בקשר ל fps במשחקים

Featured Replies

פורסם

איך בודקים בזמן משחק את ה fps?

פורסם

FRAPS.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אתה יכול להסביר הסבר קצר איך אני משתמש בתוכנה?

פורסם

יש איזהשהוא קשר בין ה קצב רענון מסך (hertz) ל fps במשחקים?

פורסם

כן:

בLCD (דק), קצב הרענון המקסימלי (בד"כ 60HZ) הוא מספר הפריימים לשנייה המקסימלי שהמסך יכול להציג (60HZ = 60FPS MAX).

בCRT (שמן), קצב הרענון המקסימלי (בד"כ משתנה עבור רזולוציות שונות) חלקי שתיים הוא מספר הפריימים לשנייה המקסימלי שהמסך יכול להציג (100HZ/2 = 50FPS MAX).

פורסם

רגע אם אני קונה LCD אני אראה גג 60FPS אז אין טעם להשקיע בכרטיס יקר עם LCD?

פורסם

אני חושב ש 60 hertz זה מספיק לא צריך יותר ,ההבדל כמעט ולא נראה לעין

פורסם

יש לי 9550 של RADEON ומסך XJ700E של MAG ישן מ 95.

המסך רץ כעת על 60 HZ.

המשחקים יכולים לזוז יותר מהר עם LCD

פורסם

תנסה להריץ רגע על 30 hertz תגיד לי אם יש הבדל

פורסם

כן:

בLCD (דק), קצב הרענון המקסימלי (בד"כ 60HZ) הוא מספר הפריימים לשנייה המקסימלי שהמסך יכול להציג (60HZ = 60FPS MAX).

בCRT (שמן), קצב הרענון המקסימלי (בד"כ משתנה עבור רזולוציות שונות) חלקי שתיים הוא מספר הפריימים לשנייה המקסימלי שהמסך יכול להציג (100HZ/2 = 50FPS MAX).

hopefully you are kidding....

yes, LCD gives 60hz, which means that it can show 60 frames per sec. but if vsync is off, the game can give more than 60fps, albeit the picture on the screen wont be syncronized with what gfx card outputs at that moment.

now, regular CRT monitor can reach 100-120hz (and more with professional models), which means that it can show 100-120fps and more. where you got the idea of :2 i dont know....

פורסם

תהרוג אותי, לא הבנתי מה הקשר של VSINC פה..

פורסם

i wanted to provide him the basic understanding of how things work, and correct your post altogether

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים