עבור לתוכן

Nvidia Drivers 91.31 - מה לעזאזל?!

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ...

מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש?

זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? :o

[attachment deleted by admin]

פורסם

אלה בטא?

הם יעבדו גם בג'י פורס 4?

פורסם
  • מחבר

לא ... דרייברים רשמיים, אל תטרח להתקין אותם בכלל, זה גם לא שהם יתנו איזשהו שיפור לכרטיס שלך ... עם הכרטיס הזה אתה יכול להשתמש בדרייברים של לפני שנתיים וזה לא ישנה לך כלום

בכל מקרה אני חוזר לקודמים, אי אפשר לעבוד ככה , הם שינו הכל שיהיה כל כך לא נוח,זה ממש דפוק .

וגם משום מה הדרייבר הזה מתעקש לעשות stretch לתמונה בטלוויזיה כשאני רואה סרט , אז בכלל אין לי עצבים לזה ...

פורסם

כן, זה שייך לתצוגה וגרפיקה, לא נורא.

האמת לא ידעתי שיש דרייברים חדשים אבל לפי התמונה הממשק הרבה פחות מפחיד למשתמשים לא מנוסים.

חוץ מהעברית זה אפילו נראה טוב.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר למצוא כלום, הכל בתוך אפשרויות ותתי אפשרויות ותתי-תתי-אפשרויות, זה ממש מתסכל , אני מעדיף בהרבה את הממשק הישן >:(

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי ה91.31 הם כן בטא.. והם פשוט חרא של דריוורים..

מלא בעיות.. ירידת ביצועים בבנצמרקים וירידה מטורפת בOblivion... (כימעט ל 50% מהFPS הרגיל...)

אחרי שחזרתי ל 84.21 הכל היתסדר בן רגע... :bash:

וכמובן ממשק מגעיל ומסורבל !!!

פורסם
  • מחבר

אוף קרציות, הם לא בטא, הם רשמיים , יצאו אתמול (וחבל שכך!) : http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.31.html

אני גם חזרתי ל84.21, הספיקו לי כמה דקות עם הדבר הזה כדי להעיף אותו לכל הרוחות ... אני לא מאמין שהם שילמו לצוות פיתוח ממשקים שלהם כל כך הרבה כסף כדי לפתח כזאת בדיחה :kopfpatsch:

פורסם

לכל מי שלא אוהב את הממשק החדש אפשר לממשק הישן מתוך האיקון שעל שורת המשימות

פורסם
  • מחבר

וואללה? לא ראיתי כזאת אופציה ... אתה יודע אולי למה כשמגדירים את הוידאו במסך מלא (לטלויזיה) התמונה עוברת stretch?

לא מצאתי שום אופציה לשנות את זה

פורסם

לכל מי שלא אוהב את הממשק החדש אפשר לממשק הישן מתוך האיקון שעל שורת המשימות

בדיוק, לא מה הבעיה בכלל לחזור לממשק הישן (כמו שאני עשיתי), בכל מקרה הדרייברים האלה שיפרו ממש בקצת ביצועים, בעקרון נראה לי ששחררו אותם כדי שתהיה תמיכה ב 7950.

פורסם

שיפרו ?

באיזה באנצים/מישחקים ?

נו אולי עבדו עליהם מאז גירסת הבטא 91.31...

פורסם

לפחות תיקנו את הבאג עם ה-play on my שהיה גורם למסך להבהב בכל פעם שלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו.

מישהו מצא דרך לבטל את הפופ אפ המחורבן שלהם שמאיים עלי על זה שאין לי SLI?

פורסם

זה מה שמטריד? אני חושב שהגיע הזמן ש"החברה" תתחיל לעבוד ולמצוא פתרון לבעית ה-SLI שלה... לא הגיוני שאני עם שני כרטיסים ברגע שאני ב-SLI אני יכול להוציא למסך אחד! ואם אני לא ב-SLI אני יכול לשדר ל-6.......

הרי ה-SLI הוא לשוק "הגבוה" איך הגיוני שגיימר קונה משהו רציני והוא "תקוע" עם מסך אחד?!?!??????......

איזה בעסה זה כל רגע לצאת ממצב SLI בשביל לשדר לטלויזיה או לעבוד עם שני מסכים בתוכנות כמו שאני אוהב...

ממממש דבילי. לפחות שיעשו משהו בנתיים שאני נכנס למשחק זה מפעיל SLI ומבטל את כל המסכים חוץ מהדיפולט שלי וכשאני יוצא מהמסך זה מחזיר לי את התצוגות... לפחות זה עד שימצאו פתרון....

או בלי קשר גם יכלו להודיע על הפאק הזה לאנשים כמוני לפני שהם רצים לקנות שני כרטיסים תותחים ונדפקים. בעעעעע חברה קקה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים