פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים ככה אתה מאבד דברים שאנשים מביאים לך?לצערי את המשחק לוותי מחבר ולכן הוא לא אצלי יותראבל שמועה הגיעה לאוזני שבימים אלו נמכרת חבילה של כל משחקי הסדרה במארז מהודר
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר ככה אתה מאבד דברים שאנשים מביאים לך? לצערי את המשחק לוותי מחבר ולכן הוא לא אצלי יותר אבל שמועה הגיעה לאוזני שבימים אלו נמכרת חבילה של כל משחקי הסדרה במארז מהודר היי, זה רק הדיסק השני- והוא עוד היה היחיד שעבד לי אז . בכל מקרה אני לא ממש מחפש לקנות את כל המשחקים בשביל CD אחד(יש לי את ההרחבה), אז אם למישהו יש...
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים משחק תפקידים, אם לא שיחקת בראשון אז אין לך מה לחפש בשני כי יהיו לך כ"כ הרבה חורים בעלילה שתשתגע.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים bg2 is much better then the 1st, but when i started playing bg2 i didnt understand anything so i played BG1+all expand after finishing them i started to play BG2 again and the storyline was clear and much more intersting. (bah with this work laptop)
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים דווקא אני חושב שהסדר הנכון לשחק הוא 2 ואז אחדכי בתחילת 2 כשאתה מתעורר בכלא ולא מבין כלום זה מוסיף לתחושה (גם במחשק עצמו הגיבור לא ממש יודע מה קרה לו)
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אבל תסתכל על הקטעים לקראת סוף המשחק, יש דברים שבן אדם שלא שיחק בראשון לא היה יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.