פורסם 2006 ביוני 2419 שנים המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים איזה מערכת יש לך..??לאיזה טמפ' היא הגיעה שזה מוגזם..??איזה מארז/מאווררים יש לך (ג'נרים)..??איזה גודל..?תפרט קצת יותר..
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר הטמפראטורה הוא מעל 60 מעלות ומערכת הפעלה שלי היא windows xp מארז אני לא יודע איזה סוג זה והמאווררים הם בגודל של 8 סנטימטרים
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים ששאלתי למערכת שלך לא התכוונתי למערכת הפעלה אלה למפרט שלך לוח/מעבד וכו..ו60 מעלות במנוחה...(איזה מעבד)..??ויש לך משחה טרמית פשוט כנראה שהגיע הזמן להחליף אותה...ניסת לנקות אבק..לסדר חוטים.??
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר 60+ זה כאשר אני מפעיל משחקים ואז המחשב נכבה לי המפרט הוא :p4 3.0 ghrs presscot 1 mb cacheasus p4p800-egeforce 6200 256 mb 1 gigabyte זיכרון 2 סטיקים של samsung ו2 של a-dataאין לי מישחה טרמית אולי תמליצו לי על אחת כי אני לא יודע אפילו איפה לקנות את זהיש לי שני מאוורררים מאחורה ואחד מקדימה, אחד מהשנייים מאחורה הוא מכניס אויר והשני מוציא והשלישי מקדימה הוא מכניס אוירוניסיתי לנקות את האבק אבל בלי מישחה טרמית וסידרתי חוטים
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים לפי התגובות שלך אני מבין שאתה לא מתעסק הרבה עם המחשב, לכן אני ממליץ לך ללכת למישהו שכן מבין במחשבים (חומרה) ולבקש ממנו לחדש לך את המישחה. המישחה עולה בסביבות ה35 ש"ח, ואמורה להספיק לכ-10 פעמים. יש מדריכים באתר על איך להחליף את המישחה, אבל שוב, אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה אז רצוי שמישהו שכן מבין יעשה לך את זה... את המישחה קונים בחנויות מחשבים (לדוגמא:www.pandas.co.il )60 מעלות לפריסקוט זה נורמאלי... כנראה שבלוח יש לך הגדרה שהמחשב יכבה\ יעשה ריסטארט כשהוא מגיע ל60 ומשהו מעלות... פשוט תשנה את ההגדרה הזו.איזה קירור יש לך למעבד?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים יש הבדל בין קירור לקירור... יכול להיות שיש לך קירור פשוט מידי שלא מסוגל לתת מענה לבעיית החום של המעבד שלך...
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הסוקט זה התושבת שעליה יושב המעבד... לא הקירור שלו... תפתח את המחשב, ובחלק העליון של הלוח אמור להיות ריבוע ממתכת, גדול כזה... זה גוף הקירור. עליו יש מאורר. תעתיק לפה מה כתוב במרכז המאורר... (צריכה להיות שם איזה מדבקה או משהו...)תוספת: ניסית לבדוק בביוס אם יש איזה הגבלה על הטמפ' של המעבד?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אחי משחה טרמית מעבירה את החום לצלעות הקירור ומורידה את הטמפרטורה ב-9 מעלות (לרוב)!לדעתי קנה משחה טרמית (40 שקל משחה של 20 גרם ואתה צריך לשים רק 4 גרם בערך,בשביל שלא תהיה 'גבעה') וגם תביא מאוורר נוסף בשביל עוד 3-4 מעלותלדעתי אם תשמן את המאווררים ותסדר כבלים הטמפרטורה תרד בעוד 1-3 מעלות ומדריך לשימון יש בקטגוריית המדריכים באתר!בהצלחה!
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אפשר לדעת מאיפה השטויות האלה לקוחות?מישחה טרמית אומנם מעבירה את החום, אבל ממש לא מקררת. הקירור תלוי במידה רבה בצלעות הקירור, המאורר והאיורור הכללי של המארז. 9 מעלות? זה רק אם שמת את גוף הקירור לא טוב, או שהמשחה הקודמת הייתה ממש (אבל ממש) גרועה.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1448&products_id=11853 גרם, ומספיק ל5 החלפות לפחות...
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר אוקיי גוף הקירור שלי זה זה:c33218-003 ce060405p03109x9912t0d546dc 12v 0.44 patsanyo denkiזה מה שהיה רשום על המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.