פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אם אני קולט למשתנה x מספר אז התוכנית הולכת כהלכה , אם אני קולט אליו מחרוזת או כלום אז יש שגיאה האומרת מה שצירפתי בתמונה ומסמנת את השורה המובלטת בקוד.Private Sub Command6_Click()Dim xDim recmarkIf MsgBox("האם ברצונך לחפש באמצעות מס' גביה?",vbYesNo) = vbYes Thenx = InputBox("הכנס מס' גביה")Call SelectAllGviotKsafim With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "ms_gvia ='" + x + "'" If .EOF Then MsgBox "לא נמצא" Else Adodc1.Recordset.Fields(8 ) = 1 Adodc1.Recordset.Update End If End WithEnd IfEnd Subms_gvia מוגדר בטבלה של access כמספר אוטומטי.תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אופיר ידעתי שאתה תענה בכל מקרה תיקנתי את התקלה כך: Private Sub Command6_Click() Dim x Dim recmark If MsgBox("האם ברצונך לחפש באמצעות מס' גביה?", vbYesNo) = vbYes Then x = InputBox("הקלד מס' גביה") If x = "" Then MsgBox "קלט חסר" ElseIf Not IsNumeric(x) Then MsgBox "חיפוש הגבייה המבוקשת לפי ערך מספרי בלבד" Else Call SelectAllGviotKsafim With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "ms_gvia ='" + x + "'" If .EOF Then MsgBox "גביה לא נמצאה" Else Adodc1.Recordset.Fields(8 ) = 1 Adodc1.Recordset.Update End If End With End If End Sub
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר רשמתי קוד נוסף אשר אמור להשוות בין שני משתנים , כאשר לראשון הוכנס ערך מראש והשני קולט ערך מהמשתמש , הבעייה היא שההשוואה לא עובדת טוב גם אם אני מכניס את הערך 123 .ההודעה בכל מצב BADPrivate Sub Command12_Click()Dim xyDim sharedPSsheredPS = 123xy = InputBox("enter number")If xy=sharedPS ThenMsgBox "OK"ElseMsgBox "BAD"End IfEnd Sub
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר גם לא פתר את הבעייהעריכה , לא עבד בגלל שמשתנה שמתחיל בshare שזו מילה שמורה, שיניתי את שם המשתנה וזה עובד.אעדכן כשיהיו עוד בעיות.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר יצרתי תוכנית הקוראת נתונים מקובץ MDB של ACCESS , אצלי היא עובדת אבל במחשב שלא מותקנות התוכנות התוכנית לא עובדת (הפכתי אותה לEXE) ויש התראות על קבצים חסרים בsystem32 כדי שהתוכנית תעבוד.אם אפשר , אני רוצה לרשום בקוד של VB קטע אשר מעתיק קבצים מהתיקייה של התוכנית לתיקייה של c:\windows\system32 .תודה.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים יצרתי תוכנית הקוראת נתונים מקובץ MDB של ACCESS , אצלי היא עובדת אבל במחשב שלא מותקנות התוכנות התוכנית לא עובדת (הפכתי אותה לEXE) ויש התראות על קבצים חסרים בsystem32 כדי שהתוכנית תעבוד.אם אפשר , אני רוצה לרשום בקוד של VB קטע אשר מעתיק קבצים מהתיקייה של התוכנית לתיקייה של c:\windows\system32 .תודה.תשתמש בSHELL ע"מ להריץ פקודת COPY או ע"מ להריץ קובץ BATCH שיבצע פקודת COPY
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אם אני לא טועה אתה משתמש בפונקצייה shell שמקבלת כפרמטר מחרוזת עם פקודהיש עוד פרמטרים שהיא מקבלת כמו לדוגמא האם להציג את חלון הקונסולה שנפתח, אבל אני לא זוכר את כולם.המחרוזת זה מה שהכי חשוב.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר רק רציתי להודיע שלא היסתדרתי עם התוצאות של GOOGLE , אז אם תוכלו לעזור לי קצת יותר אני אודה לכם מאוד.אני רוצה רק סט פקודות שבעת לחיצה על command (לדוגמא) אז תבוצע העתקה של קבצים מתיקייה X לתיקייה Y.תודה.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים תנסה לחפש יותר טובhttp://www.google.com/search?q=visual+basic+copying+fileshttp://www.google.com/search?q=shellexecute+visual+basic
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.