עבור לתוכן

למה LCD?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה גיימרים קונים תמיד מסכי LCD. אני לא מבין מה הייתרונות שלהם מול מסכי הCRT חוץ מזה שהם קטנים וצורכים פחות חשמל. הם לא תומכים ברזולוציות גבוהות, יש אפשרות לפיקסלים שרופים ואין להם איכות תמונה טובה יותר מהCRT שהוא יותר זול. אז למה? תודה

פורסם

מי אמר שגיימרים קונים מסכי LCD?

פורסם

לא כל הגיימרים קונים LCD

CRT איכותי יותר ממומלץ לגיימינג

LCD הוא קטן מבחינת גודל הפיזי שלו ..אתה מקבל עוד אינץ' לאומת ה CRT באותו גודל

יש מסכי LCD שהם מתאימים ל גיימניג אבל הם עולים קצת יותר מהממוצע

אני לא מבין מה אתה צריך לשחק מעל 1280 על 1024 זה מספיק

אתה רוצה יותר מזה תקנה LCD של 24 אינץ' ויהיה לך יותר או אפילו 20 ויהיה 1600 על 1200 ועם רחב אז יהיה 1680 על 1050

פורסם

גיימרים טובים לעולם לא יקנו LCD מ-2 סיבות עיקריות:

1. איכות תמונה נמוכה וקצבי ריענון גבוהים בהשוואה ל-CRT (אין מריחות ו"תמונות רפאים").

2. היכולת להתאים את הרזולוציה ליכולות כ.המסך (ב-CRT אין רזולוציה טבעית).

פורסם

^^^

לרוב נכון

אבל טכנית בכלל לא

מסכי lcd איכותיים שעולים בהתאם - 2500 וצפונה

איכותיים מ crt טוב

בעיקר הדגמים של viewsonic

נכון זו לא טכנו' בוגרת אבל היא בדרך

פורסם

גיימרים טובים לעולם לא יקנו LCD מ-2 סיבות עיקריות:

1. איכות תמונה נמוכה וקצבי ריענון גבוהים בהשוואה ל-CRT (אין מריחות ו"תמונות רפאים").

2. היכולת להתאים את הרזולוציה ליכולות כ.המסך (ב-CRT אין רזולוציה טבעית).

סעיף 1 פשוט לא נכון. בכל מסך LCD נורמלי שיצא בשנה וחצי האחרונות, התופעות האלו לא קיימות. לחלוטין.

פורסם

לא הכל מדויק. תקנה מסך LCD איכותי ותקבל איכות תמונה מצויינת. וקצבי רענון נמוכים. בכלל הפערים שהיו בין מסכי ה CTR לבין ה LCD כיום הם ממש מיזעריים. וכמו שאמרתי תיקנה מסך איכותי כמובן שעולה יותר, ותקבל מסך שלא נופל מה CTR ...

פורסם

אם אני קונה למשל את vx922 של viewsonic אז זה יתן לי ביצועים טובים לגיימינג ואני לא יפסיד משהו חשוב שהיה לי בCRT

כי נמאס שיש משחקים שמשתמשים ב60הרץ וזה מסנוור לי את העיניים ואני לא רוצה תוכנות מטומטמות ברקע שנועלות את הקצב ריענון

פורסם

סעיף 1 פשוט לא נכון. בכל מסך LCD נורמלי שיצא בשנה וחצי האחרונות, התופעות האלו לא קיימות. לחלוטין.

פורסם

די,די כבר.כמה אפשר לטחון את הנושא הזה?!

גאד דמיט,תריץ חיפוש ושים כותרת נורמלית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים