פורסם 2001 בנובמבר 2623 שנים קניתי הארדיסק חדש, שעליו תיכננתי להתקין וינדוס אקס פי, אחרי הפירמוט ו-fat32, נכנסתי לוינדוס 98 הישן שלי ורדכו התכוננתי להתקין את האקס פי, הכל עבר טוב עד לריסטרט הראשון...תפריט עלה לי ושאל אותי האם אני רוצה לעלות עם הוינדוס 98 הישן שלי, או להמשיך בהתקנת האקס פי, כמובן שבחרתי בהמשך ההתקנה, הוא נכנס להמשך ההתקנה, בדק כמה דברים, ואז כאשר הוא רצה להתחיל את וינדוס הוא נתקע... לחלוטין...לאחר כמה ניסיונות הדבר לא תוקן, ונאלצתי להתקין וינדוס 2000 בינתיים... מה לעשות ? לעשות עכשיו עידכון ל-2000?
פורסם 2001 בנובמבר 2623 שנים תראה...תשמע...הבט...אני כשהתקנתי XP התקנתי אותו מDOS והיה לי DUAL BOOT יותר מנורמאלינ.בפשוט התקנתי אותו במחיצה אחרת(יעני 98 בC והXP היה הותקן על D)
פורסם 2001 בנובמבר 2623 שנים למה דואל בוט עם שתיי וינדוסים??אם הם היו בשפות שונות עוד הייתי מבין.מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד למה צריך באותו מחשב גם וינדוס אקס פי וגם וינדוס 98???2000 אני עוד מבין, עם האפשרויות אדמינסטר המהוללות ששמעתי שיש לו וכול זה, אבל למה 98 ??? ???
פורסם 2001 בנובמבר 2623 שנים אני התקנתי סתם מילניום ובתוכו ישר נכנסתי והתקנתי את ה-xpאת המילניום התקנתי ב-eואת xp ב- c ואז מחקתי ידנית את מילניוםזה לא עושה בעיות ומתקין מהר
פורסם 2001 בנובמבר 2623 שנים וינדוס 98 ? אתה מתכוון אולי windos 98 ?זה משהו חדש שלא יצא לאויר העולם עדיין ?
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים מחבר אתם מצחיקים, ומאד שנונים אתם יודעים את זה.. פשש, עד שהבנתי מה אתם רוצים ממני...
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים אנשים מענינים יש כאן בפורום... בכל אופן הדרך היא פשוט מאוד - להתקין 98 ואז להתקין את הxp מתוך הדוס!! קיצר תפרמט את הכונן ותתקין xp! נ.ב. קנית אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.