עבור לתוכן

בעיית ניתוקים

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת.

ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) .

עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה:

1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל!

2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות.

3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה!

4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה.

5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני לא שמעתי אותו ולא היה לי אינטרנט (גם במשחק ששיחקתי באותו זמן) אבל הוא המשיך לשמוע אותי, וכשניתוק הסתיים שמעתי את מה שהוא אמר בזמן הניתוק!

אני כבר מיואש.. נראה לי שאני אצתרך להסתפק באינטרנט עם ניתוקים..

נקווה שיהיה פה איזה תותח שיצליח לפתור את הבעייה..

תודה

פורסם

דבר ראשון תשנה בבקשה את הכותרת שלך ע"פ חוקי הפורום.

אחרי זה, תחבר את אחד המחשבים ישירות למודם, כלומר תנתק אותו מהראוטר, ותבדוק שוב. ככה תוכל לדעת אם הבעייה בראוטר או בחיבור עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהבנתי אותך נכון. נראה לי שעשיתי כבר את מה שאתה אומר.. לקחת מודם אחר ולחבר למחשב.. ועדין הייתה לי את אותה הבעייה..

פורסם

זה לא מה שאמרתי. אמרתי שתחבר את המודם ישירות למחשב בלי הראוטר.

פורסם
  • מחבר

איזה מודם(מודם או ראוטר)?ומה זאת אומרת לחבר ישירות למחשב?

פורסם

אתה לוקח את הראוטר, מנתק אותו מהמודם, מנתק את את אחד מכבלי רשת שהולכים ממנו לאחד המחשבים שלך, ומחבר את כבל הרשת הזה ישירות למודם, כלומר יש כבל רשת מחובר בין המחשב ישירות למודם. אתה מתחבר לאינטרנט (יכול להיות שתצטרך חייגן באותו מחשב) ובודק שוב. מה לא ברור פה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אני עדין לא מבין.. :nixweiss:

יש לי ראוטר הראוטר מחבר מחשב אחד לאינטרנט בעזרת כבל רשת..

ושאר המחשבים מחוברים דרך קו הטלפון (בעזרת מתאם).

אין שום מודם בסיפור הזה.. :s05:

פורסם

אין דבר כזה שאין מודם. יכול להיות שהראוטר משולב מודם...

בכל מקרה, אתה כנראה ממש לא מבין במונחים האלה. תנסה לתאר לי בפירוט מה מבנה הרשת. אני מבין שזה רשת מבוססת על קווי הטלפון?

פורסם
  • מחבר

אתה צודק! זה רשת מבוססת קווי טלפון!

יש ראוטר שמחובר למחשב הראשי עם כבל רשת

ושאר המחשבים מחוברים לאינטרנט בעזרת קו הטלפון(יש "מתאם" שהוא חיבור USB וממנו יוצא חיבור טלפון)

פורסם

בדיוק ניכנסתי לפה לפתוח דיון לגבי הבעיה שיש לי אבל אם כבר יש אני יכתוב פה..

המודם שלי עושה לי ריסטים כל כמה דקות אני לא יודע מה לעשות????

פורסם

אתה צודק! זה רשת מבוססת קווי טלפון!

יש ראוטר שמחובר למחשב הראשי עם כבל רשת

ושאר המחשבים מחוברים לאינטרנט בעזרת קו הטלפון(יש "מתאם" שהוא חיבור USB וממנו יוצא חיבור טלפון)

אתה נופל מסנכרון?

יש לך נורית סנכרון במודם/נתב שלך שזה בעצם אותו מכשיר :kopfpatsch:

תסתכל בבקשה בכל פעם שיש לך ניתוקים - האם יש היבהובים/כיבוי בנורית סנכרון?

אם כן, כנראה יש לך תקלת סנכרון ואז אתה צריך לפנות לתמיכה של התשתית שלך(אני מניח

שזה בזק).

פורסם

לא הגיוני שהוא ייפול מסנכרון כל 8 דקות ו-12 שניות במדוייק, בזק לא יכולים להיות כאלה מדוייקים בתקלות תשתית גם אם הם מאוד ירצו

סביר להניח שזאת בעיה או בציוד (ראוטר) או במחשב (אולי פירוול או איזשהי תוכנה עם TIMING מוזר שעושה משהו)

מכיוון שזה קורה בכל המחשבים ברשת, ולא במחשב אחד - אז התקלה היא בראוטר ככל הנראה.

זה 2WIRE שקיבלת מבזק ? יפה, אז הם נותנים לך תמיכה ויש עליו אחריות, תתקשר 1800340340 תלחץ 2, תכניס את הטלפון שלך, סולמית ואז 4 למחלקת רשתות ביתיות, תספר על הבעיה שלך, תגיד שזה קורה בכל המחשבים ברשת, הם יבינו שהבעיה בראוטר, ינסו לאפס ולהגדיר אותו מחדש ביחד איתך.

לא יעבוד ? יפתרו לך את זה בדרך אחרת - כנראה ע"י החלפת הראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים